Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Piedzīt tiesā naudu, kas izsniegta pret dvēseli, var būt grūti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kriminālpolicija
K
Diena savukārt papūlējusies, lai reklamētu pat interneta adresi ! Patiesi- prātiņ, nāc mājās ! Vai arī- Dienai ir pasūtīta šī reklāma , lai iespējami daudz cilvēku sāktu izmisumā ķerties pie šī degošā salmiņa. Kur te žurnālistu ētika ? LELB Mājas lapā ir teoloģisks skaidrojums , ko būtu vērts vismaz izlasīt un padomāt.
Kriminālpolicija
K
Neiedomājami , ka šādi kāds uzdrīkstētos rīkoties Vācijā ! Nemaz neraugoties uz ētiski nepieļaujamu ņirgāšanos par cilvēku šādā "darījumā ", protams, būs cilvēki, kuri ar laiku mocīsies sirdsapziņas pārmetumos, slīgs depresijās utt. Izrādās, ka aizdevēji tūlīt naudu neaizdod, bet dažas dienas vēlāk. Tas nozīmē, ka darbojas slepenās kameras un "upuri"' tiek rūpīgi reģistrēti. Iespējams, te slēpjas īsto naudas aizdevēju intereses- izmantot Latvijas cilvēku orgānus, sūtīšanai uz ārzemēm vai arī pakļaut parādniekus medicīnas eksperimentiem, jaunu zāļu reaģēšanai uz cilv. organismu. Vācijā nesen bija TV dokum. filma, kurā atklāja, kā Indijā pret samaksu tiek eksperimentēts ar cilvēku veselību, izmantojot jaunas zāles. Dievs nedod, ko tādu pieredzēt ! Uzmanieties, neesiet lētticīgi ! Viktora uzvārds - Mirošenko. viņa palīgs- Juris Andersons- skat. interneta lapu. TE DARBS KRIMINĀLPOLICIJAI! turklāt- steidzami !
Karamba
K
Kaut ko tādu, tikai izkurtušajā, amorfajā LV var dabūt gatavu. Ja tas kadrs pamēģinātu šo " pakalpojumu" piedāvāt ,teiksim Polijā, varētu tikai minēt ,pēc cik stundām kantoris tiktu ,labākajā gadījumā, vienkārši slēgts.
Pirdnieks Ansis
P
Es mīlu šo valsti. Kāds jokdaris publiskajā telpā palaiž purkšķi, Latvijā rezonanse kā pēc ātombumbas sprādziena Dreiliņos. Labāk nedomāt par to, kas notiktu, ja kāds sāktu piedāvāt zelta monētas, vietā prasot spaini ziloņu sūdu. ZOO dārzu uzreiz apjoztu Latvijas Republikas nacionālā gvarde, Latvijas Universitātē tiktu radīta ziloņu sūdu izzināšanas fakultāte (ar divām katedrām juridisko, kur apvienotos visi iepriekšējie komentāru rakstītāji - pseido juristi, un otru katedru reliģisko, kur disertācijas stročītu Vanaks un Dimiters, bet par mēteļu pasniedzēju garderobē strādātu Līga). Un būšot pat jauns vortāls www no-golden-coin-for-elephant-s h i t lv.
bezpersonisks vārds
b
Joks par rubli. Kad melnsvārči vēl visā nopietnībā reaģēja, nevarēja nesmieties. Belcebula kantoris :D
Ārzemnieks
Ā
... sorry, "usury" - ar "s"
Digy
D
LR CL 1415. Neatļauta un nepieklājīga darbība, kuras mērķis ir pretējs reliģijai, likumiem vai labiem tikumiem, vai kura vērsta uz to, lai apietu likumu, nevar būt par tiesiska darījuma priekšmetu; tāds darījums nav spēkā. Vai dvēseles ieķīlāšana nav pretrunā arī ar reliģiju? Šeit varētu turpināt šo uzskaitījumu ilgi un dikti, nosaucot argumentus, kas ir pretrunā ar LR likumdošanu, uzskatu, ka šāda veida prakse ir pretlikumīga, kaut gan no otras puses, likumdošanu pārzinoši cilvēki, var droši iet uz šo KANTORI un "aizņemties" kādu ņaudiņu, tāpat pēc tam nevarēs piedzīt. Arī procentu maksājums - 1% dienā ir pretējs samērīguma principa nosacījumam, gribētu vēl uzzināt, kāds šajos līgumos ir noteikts līgumsods par saistību nepildīšanu!!!!!!!!
Ārzemnieks
Ā
Angļusakšu pasaulē jau simtiem gadu pastāv jēdziens "uzury", kas skaitās gan amorāls, gan nelikumīgs. Mežonīgos austrumos pat tūlkojums šim terminam neeksistē un to vēl atļauj!!
Lasiitaajs
L
1% dienaa ir ~260% gadaa? Jeb Latvijaa varbuut arii sestdien un sveetdien reekjina % un tad ~360%? Ar kuru galu krediitnjeemeeji domaa? Kaa var shitaads kantoris vispaar sanjemt licenci izsniegt kreditus? Jeb Latvijaa taadas licences nav vajadziigas??? Man nav briinums, ka Latvijaa viss ir taadaa tuutaa.
Brīnumi
B
Ir nu murgs, pats nelabais dala kredītus pret dvēseli. Ta jau laikam pa milijoniem ņem.
homo soveticus
h
Turklāt līgums tiek noformēts tikai krievu valodā --------------------------------- Te jau ir tā dzēseles pārdošana....
!
!
Dīvaini, ka konsultanti nepamana, ka līgumpuses neapmainās ar dvēselēm, bet viens rada sev parādu, otrs - aizdod naudu. "CL 1402. pants. Saistību tiesības rodas vai nu no tiesiska darījuma, vai no neatļautas darbības, vai pēc likuma." "1412. pants. Par tiesiska darījuma priekšmetu var būt tiklab darbība, kā arī atturēšanās no tās, un tiklab darbība, kuras mērķis ir nodibināt vai atdot lietu tiesību, kā arī darbība ar kādu citu mērķi."
Lurike (Maija Deķe)
L
Kaut kā pie šīs afēras labi pieder N.Gogoļa romāns "Mirušās dvēseles" . O, kā tur tirgojās ar dvēselēm! Un vai tad šis kantoris nepieder pie lielās krievu kultūras?(Atvainojos ukraiņiem, bet ne jau es izdomāju Gogoļa piederību Krievijai!)
Lasiitaajs
L
1% dienaa? Vai 52x5 (darbadienas) vai 52x7 (visas dienas)? 260% vai 364% gadaa. Vai Latvijaa cilveeki ir pilniigi zaudejushi sajeegu ja piekriit aiznjemties naudu ar taadiem noteikumiem. Vai nav leetaak pasludinaat personiigu bankrotu (vai taada iespeeja Latvijaa eksistee man nav ne jausmas) un peec sanaacijas un likumaa noteiktajiem ekonomiskaas darbiibas karantiinas gadiem saakt dziivi no jauna? Taa tas notiek citur pasaulee jo bankrots var gadiities pat tiem vislabaakajiem, visgudraakajiem un vischaklaakajiem.
interesents
i
Piedzīt ķīlu varbūt grūti, toties uztaisīt sev bez maksas tādu PR kampaņu, ka dzeltenā prese, TV un mietpilsoņi aš veselu mēnesi par to vien vārās - vo tā gan smalka štelle. ;P

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Sižets par šo tematu Krievijas Pirmajā kanālā, kurā intervēts pats dvēseļu pircējs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas