Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Piemērots laiks valsts pārvaldes "notievēšanai"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to
t
Var jau kritizēt, bet nevajag tik nenormāli pārspīlēt - ir arī daudz gadījumi, kad ķieģeļa padevējs ņirdz par tiem, kas gadiem studē, jo algu viņš saņem lielāku, gan par skolotāju, gan par ierēdni ministrijā. Un arī bundziniekam nav ne vainas - ne nu iedomīgs, ne nīgrs - nav ko tukšus salmus kult un ļauties visādām žurnālistu provokācijām - ja runā tad runā par lietu
Terorists
T
Es tievēju,jūs tievējat ,visi tievē,jūs visi gribat notievēt.Teica Godmaņpaps ar valdošo koalīciju ,Saeimu un birokrātiju ēzdami treknas kūkas.
pmlks
p
Bundziniekam vakar bija taisnība tad, kad teica, ka valsts aparāts ar algām izkonkurē privāto biznesu cīņā par darbiniekiem. TAS PILNĪGI NOTEIKTI IR SLIKTI! Nezinu daudzus biznesus, kuri varētu saviem vidējā posma manageriem maksāt tik cik ministrijas un visādas aģentūras atpogā savējiem. Tagd jau 2500 Ls visādu šaraškin kaktu aģentūru vadītājiem un to vietniekiem ir sīknauda, bet tieši šie manageri ir ministriju nodaļu vai apakškomisiju vadītju līmenis - ceha priekšnieki un brigadieri ražošanas sektorā. Tagad protams šie ierēdņu bari bļauj acis pārgriezuši, bet 2000 lati mīlīši ir jānopelna par kaut ko derīgu un nevis tikai papīru stumdīšanu no viena rakstāmgalda uz otru! Diemžēl pašreizējā koalīcija ir ierēdņu koalīcija un diez vai darīs pāri savam elektorātam! P.S. skolotāji, mediķi un policisti ir masveida budžeta apmaksātie darbinieki, kuru intereses Bundzinieku neinteresē
pmlks
p
Bundzinieks ir ļoti izmainījies kopš iepriekšējās premjerēšanas! Viņš ir kļuvis par nīgru, kašķīgu, iedomīgu veci, kuru neinteresē nekas, izņemot paša viedokli, un kurš pat nevēlas pūlēties, lai citus pārliecinātu par savu taisnību. Agrāk viņš kaismīgi diskutēja, žestikulēja, sēdēja aktīvā pozā, tagad atgāzies savā krēslā ar visu savu ķermeni un sejas izteiksmi vēstīja: "Kāpēc man, Visu Gudrajam Guru, ir vispār ar šo muļķu, plebeju baru, kuri tāpat nekad līdz pilnīgai apskaidrībai netiks jārunā un kaut kas vēl jāpaskaidro? Vai tad nepietiek, ka ES to saku?"
pmlks
p
nesanāk neko pievienot! dīvaini.
Dīvaini
D
Kāpēc neviens nemin to, ka faktiski ES struktūrfondu ieviešanu apmaksā pati ES ar tehniso palīdzību. Katrā Darbības programmā (plānošnas dokuments, kurš apraksta ES fondu aktivitātes un finansējuma sadalījumu starp tām) ir atsevišķa aktivitāte kas paredzēta visu pārejo aktivitāšu ieviešanai, t.i., ES fondu vadībā iesaistītās institūcija pašas sagatavo projektu, ar kura palīdzību iegūst finansējumu ES fondu ieviešanai. Tātad visu darbineiku, kas iesaistīti ES fondu ieviešanā, darba samaksa (algas, piemaksas, vadības līgumi, pabalsti, u.c.) , kā arī citi izdevumi, (ārpakalpojumi, kapitālie izdevumi, komunālie maksājumi, u.t.t.) kas saistīt ar ES fondu ieviešanu, tiek finansēti no ES fondiem, t.i., no Eiropas Savienības. Tehniskā palīdzība ir pieejama jau no pašiem ES fondu ieviešanas pirmsākumiem Latvijā. Faktiski papildus izdevumi Latvijai no ES fondu ieviešasnas ir 15%, kurus ES neatmaksā (2004-2006 periodā valsts līdzfinansējums 25%).
Žuks
Ž
Arī kaķenes plēšās dēļ zvirbulēna, bet prieka par to viņam par to nekāda!
Vita
V
Mana apbrīna mērglim par laikam garāko teikumu, ko man nācies lasīt...:)))) par tēmu - ohh... aldziņas, prēmijas, piemaksas, līgumi... žirna, žirna...:) Vēl prezerntācijas izdevumi, komandējumi, "pieredzes apmaiņas"braucieni... A kā būtu arī nedaudz pastrādāt? Tā - produktīvi...? Es saprotu - silti, ērti ierēdnim, un sirdsapziņa ar ieaijāta mūžīgā miegā. Pašiem tad šķiet, ka darba samaksa ir adekvāta sastrādātajam? Nebūtu jau žēl, ja tas viss ne no mūsu nodokļiem tiktu maksāts.
Senais
S
Es zinu, laikam jau tāpēc, ka ļoti sens un tāpēc, ka patiesībā esmu no citurienes, tāpēc , kā jau no malas, labāk saskatu. Tāpēc, ka tā plēšanās ir cilvēku pazīme. Viena no pamatīpašībām. Pirmais to nodemonstrēja Kains, kam arī motīvs faktiski bija aiz matiem pievilkts, bet rīkojās ļoti cilvēcīgi. Kas tad ir nezvērs? Tas, kas nav zvērs, resp. dzīvnieks, un tas ir cilvēks. Vienīgā būtne uz šīs planētas, kas nedzīvo harmonijā ar pārējo pasauli, bet ir ļoti līdzīgs savam Radītājam, taisīts pēc viņa ģīmja un līdzības. Un tas liek domāt, kāds tad tas PATS? Dažkārt iezogas prātā domas, vai tik tas Haoss, no kā to pasauli uztaisīja, bija tik slikts. Vismaz ciešanas bija mazāk, jo nebija kam ciest. Bet redz kā, miera nebija, vajadzēja kaut ko pa savam, taisīt, tieši tā kā mēs, nepārtraukti kaut ko "uzlabojam".
zvirbulēns
z
Cilvēku plēšanās ir cilvēka normāls stāvoklis. Viņi plēšās dēļ sievietēm, dēļ medījuma, dēļ ģimenes, bērniem, viņi visu laiku plēšās, un neviens nezin kādēļ tas tā :)))
mērglis
m
kaada vella peec uzbarojušos kalviišu deeļ jaacieš arii tiem kas nav saistiiti ar šo nobaroto aparaatu??? atbildr konkreeta , paši uz viņu mākšķereem uzķeeraamies nepaartraukti par viņiem balsojot , kameer bija ko nokampt privatizeejot tikmeer dziivoja resni , atmetot arii kautko publikai , vienmeer gan aizmirdstot par tiem no kuriem nekas iipaši neatlec , tie ir šodien uz nabadziibas sliekšņa nonaakušie skolotaaji , pensionaari , medmaasas , ierindas iereedņiun policisti , arii ugunsdzeeseeji , taa riikojoties gandriiz 18 gadu noveda abzagto valsti liidz bankrotam , toties radušies 1000 miljonaari , viens miljardieris , kurš no visas taas kompaanijas nonaacis smagos noziegumos apsuudzeetaa statusaa , ja šos var saukt par muusu tautas sasniegumiem tad nožeelojami tagad vaimanaat un piesaukt par vainiigajiem ES direktiivas , uz kuru pamata izaugusi muusu birokraatija , nevajag muus par muļķiem tureet , galvenais ceelonis ir šii totaalaa korupcija kuru radiijuši galvenie varas tureetaaji , kuri to neizlaiž no rokaam nepaartraukti kopš neatkariibas atjaunošanas , viens no pirmajiem arii šodienas varonis Godmanis, kurš iztapīgi uzklausiijis melnos kardinaalus partiju iipašniekus , nupat , kad vairs nav ko maksaat nedabiigi uzbliidušajam aparaatam saakaas pleešanaas par palikšanu amatos, nabagie jau neko vairs zaudeet nevar atliek noskatiities kaa izniikst šo trekno dziivi baudošo godiiba...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas