Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Pieņem precizētu naudas atmazgāšanas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Labi, ka "alias" pārpublicēja šo informāciju no krievu preses, kura, lai arī cik naidīga mums nacionālajos jautājumos, tomēr vairāk un pēc būtības pievērš uzmanību ekonomikas jautājumiem un mūsu juridiskajām saistībām starptautiskajā laukā-dažādu konvenciju un prasību neizpildei, kamēr daļa latviešu preses tikmēr dzeltenā ūdenī pārmazgā personālijas, kurš tur - ar ko,kāda mašīna,kāda bīčpārtija utt.Labi, ka strarptautiskā spiediena dēļ pieņēma kaut vai šo likumu, vismaz kaut kas. Bet neceriet, ka uzreiz viss notiks-svarīgi, kas to realizēs......ne velti Loskutovs jau nost...vēl sekos un tad par realizātoriem ieliks savējos un viss būs kārtībā.Kur ņēmi paprasīs tikai tādam kurš būs rijis un nepadalījies..
jurists
j
TP,PP/LC, ZZS un TB/LNNK politiskā darbība būtībā jau tiek finansēta no valsts līdzekļiem. Caur valsts un pašvaldību uzņēmējabiedrību padomēm un valdēm. Nosakot neadekvātas algas par nekā nedarīšanu. Pēc tam paši vai ar citu personu palīdzību ziedo partijām atļautās summas. Tā viņiem kopā vieglāk zagt - apzagt mūs.
alias
a
Te info: Еврокомиссия пригрозила Латвии и еще 14 странам ЕС началом судебного процесса из-за того, что в национальное законодательство они своевременно не ввели директиву по борьбе с отмыванием денег. На минувшей недели еврокоммиссар Чарльз Маккриви направил соответствующее предупреждение Латвии. Vai tik šis brīdinājums nebūs cēlonis tam, ka beidzot kaut kas bija jāpieņem?
Oskars
O
Visiem ar kāju pa D---u un aiz RESTĒM.
ABC
A
Domāju ka pret balsoja uzticamais lembergists Daudze, Brigmanis, Staķe, Bresis, Ozoliņš, Dobelis, Rivža un vēl 2 stipendiāti.
Ak
A
Tagad Lembergu tik ātri no slimnīcas neizrakstīs...
NN
N
Kas būs šis "Kontroles dienests"?
Nekā glaimojoša
N
Informācijas nesniegšana? Ar norādītajiem argumentiem varēs nobāzt galus ūdenī par visas tagadējās mafijas darbībām, tajā skaitā par valdībā un Saeimā sēdošajiem bandītiem un viņu rokaspuišiem.
bla, bal
b
Daudz daudz vārdu, bet vajag uzreiz - kas tad Breša priekšlikumiem?
Onjons
O
malači! un cik un kuri balsoja pret?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Viļņa Edvīna Breša (ZZS) portrets

Kā Staķe un Bresis skaidro atteikšanos no sava priekšlikuma?


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas