Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pietkeviča dēļ var būt asumi koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diskobumba
d
Izskatās pēc džonija depa:)
Zelma Birzniece
Z
Vai Jaunietim neviens nevar uzrakstīt citu tekstu,lai nav viens un tas pats jāraksta.Laikam jau tikai viena rieva smadzenēsun tā pat no cepures
no malas (īstais)
n
nelieshus un kretinus amatos- TP princips uber alles!
bimbam
b
Kā būtu, ja LV uzņēmēji beigtu pīkstēt kā tādas vecas meitas un pa priekšu paši paskatītos, ko var darīt savā labā!? Varu saderēt, ka ļoti daudz darāmā priekšā vēl pašiem uzņēmējiem (vismaz lielākaja daļai), lai vispār būtu morāliski tiesīgi vert pļornicas vaļā un klāstīt dumjības! Būsim taču arī paši godīgi! Atzīsim, ka līdz šim liela daļa uzņemumu darbības sastāvēja no tā, kā labāk apiet likumus, nodokļus utt! Protams, tas nenozīmē, ka negaidām jaunas vēsmas no valsts puses!
blogs
b
Nezinu Pietkeviču, nesaprotu kāpēc šis raksts visos medijos ir ar domu atkal radīt rezonansi sabiedrībā. Rādās, ka ja TP un JL nevar sadzīvot, tad jāsauc palīgā masu mediji.
ghgh
g
Papildus tur vēl derētu Jaun-pups arī. Nu riktīgs skaistulis :) Gudrs jau droši vien nav, bet cik skaists, kad Lindiņai pie p pa :)
akmens
a
Par godīgiem politiķiem un atklātu politiku Politiskā vara nedrīkst būt instruments alkatīgu oligarhu rokās, pašvaldību mēru amatos no Mākoņiem nedrīkst bīdīt «lielākos kretīnus», un par Valsts prezidenta kandidātu nedrīkst izlemt Zooloģiskajā dārzā. Valstij, glābjot banku, virsuzdevums nedrīkst būt saudzēt divus K, un valsti nedrīkst pārvaldīt trīs A. Baiba Rulle, žurnāliste
ghgh
g
Šķidras ūsas, šķidra bārda, šķidri mati, šķidras smadzenes
ghgh
g
Nu riktīgs skaistulis :) Abi ar Bičevski varētu kandidēt uz Misters Latvija. Gudri jau arī droši vien tik pat, cik skaisti :)
brīnums
b
bumbieris un jaunietis ,tās abas iesaukas pieder šķ. un tie nav nekādi domājoši raksteļi,bet tipiski atmakšāti politiskie ieroči vai instrumenti,kurus izmanto dabas piesārņošanai.
Bille
B
Tev nav nekāda autoservisa, Tu esi komentāru rakstītājs zem nikiem bumbieris, Latvietis, hmmm, Mc2, Dulais Didzis, Zivss, Linda... Īsi, pastulbi teikumi ar daudz kļūdām ir Tava atpazīstamība.
Clash
C
Rīcības instruments :)))))))))))))
ha..ha
h
..vai tad JL tādi vispār ir???????????..jā un kurai ''partijai'' (interešu grupelei) tādi ir????protams ja neskaita ''paveikto'' savu naudas tēvu labā!!!???..atvaino..bet tur nav pat ko dalīt pēc tā kā tās ''grupiņas'' sevi nosaukušas!!!!..Visiem viens mērķis= ''SILE''!!!..tā kā mēs vēl joprojām dzīvojam ''reņģēdāju..pingvīnu..vai vnk muļķu zemē''!!!(apzīmējumu katrs var izvēlēties pats!!!)
brīnums
b
Vai šāda vai tāda Pitķeviča,prihvatizācijas stimulātora dēļ ir jāstrīdās mūsu svarīgai valdības koalīcijai,kurai ir ļoti svarīgas lietas ko risināt,visi gaida no TP priekšlikumus nodarbinātības veicināšanai,bet TP risina tikai sava reitinga noturēšnas jautājumu ar intrīgām un slepeno,tukšo Zalāna plānu Pitķēviča plānu un statēģiju zina tikai galvenais Mākoņu šefs Shķēle.
b
b
Januomaina parazitus LATVIJA bus topa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas