Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pietrūka simtpiecdesmit tūkstoši balsu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Vai tās balsis pietrūka, vai arī tādu vispār nebija? Demografijas pētnieki par šo jautājumu nevar vienoties, jo nav ņemti vērā iepriekšējie dati, bet uzstādītas aplēses bez pamatojuma. Demografisko aplesi būtu jāizmeklē kādai komisijai, bet šoreiz tā jāizrauga no akadēmiķu specialistu saimes nevis Saeimas.
Viena balss viena taisniba
V
Sai valsti referemduma laika postma tika pieradits ka vienai personai ietekme uz vairakam balsim. Salidzinot ar Padomju Savienibas iekarti, jaa, varam ARGUMENTET ka dzivojam paradize, varbut pat demokratija. Latvijas iedzivotaji kuri uzauga demokratijaas nevar tik viegli maanit ka vietejos par sadu psychotisku illuziju. Tas ir iemesls VALDOSA KOALICIJA nesen ir paraadijies iizteicieni par XENOPHOBIJA, t.i. neuzticiba vai bailes arzemniekiem. jo valdosai koalicijai NEVEIKSIES NEVIENAM ARZEMNIEKAM parliecinat ka dzivojam demokratija. sorry. Ja pilsoni velas, viniem ir tiesibas velreiz ievelet tos pasus lai but saimniekiem par to nekartigo, meslaino miskasti kura starptautisais nosaukums ir LATVIJA
referendums2
r
Palaista garam izdeviba ...tika ar pie varas esošo gādību, jo Šlesers parūpējās lai nekursē sabiedriskais transport un cenas uz biļetēm būtu nesamērojami augstas pret pensijām un algām, tika dotas norādes klerkiem un darba vietās izteikti draudi par piedalīšanos referendumā, varas virsotnes otrā un trešā persona agitēja vai lika saprast ka labāk neiet un baidija ar bubuļiem, bet pirmā piesolija ka pati visu izdarīs tādejādi maldinot un atturot vēl vienu daļu no piedalīšanās, Liepājas dome sadarbībā ar Pedagogijas Universitāti izraka un nožogoja ieeju vēlēšanu iecirknī, pārnesot ieeju no sētas puses un uz otro stāvu kur ne invalīdiem, ne pensionāriem piekļūt, jo es tur biju tobrīd un atradu viens, lai gan man pie ieejas uzmācās par pases esamību un ar rūgtumu konstatēja ka tomēr ir, kad ievilku par man pavestija ka biļetenu varot paņemt ari līdzi (gribēja gan) Vēlētos zināt kur un vēl kādus šķēršļus lika "Cimdars un viņa komanda" , bez tā ka 2,5 Mlj Ls būs pa velti jāizšķiež otrajam piegājienam un visie šie šķēršļi ieskaitot laika un dienas (viskarstākā šovasar) izvēli, ka cilvēki laukos un atvaļinājumos, taupa katru santīmu, šai "kliķes" radītajā lejupslīdes laikā un nelej un netērē benzīnu, lai balsotu, ja prezidents pateicis "es izdarīšu", un atlkal piemānijis, jo nu jau runā tikai par Ziemas svētku laiku un kaut kādiem apšaubāmiem labojumiem ... (ko var gribēt no zvēru dārzā izvirzīta daktera), nezinu kā būtu rīkojusies Vairas kundze esot amatā.
jete
j
No Zīgerista gumijniekiem izkāpuši,Sorosa galošās iecelta mana mīļā Latvija steberē uz savu galu.Žēl.Balso svešas varas sakūdīti pret savu zemi.
zilā govs
z
Pietrūka tikai 1500000 balsu lai tāda Latvija būtu izstrīpota no pasaules kartes.Visi prasīja tiesības atlaist pašu ievēlētu Saeimu.Tāpēc jau nebija jātērē 2,5 miljoni,vienkārši jāizlasa Satversme.
Balss
B
Tās ir tieši tik balsis, cik izbrauuši uz Īriju, Angliju. Nepietiek, ka viņi savus bērnus uzgrūduši vietējai nabadzīgai sociālai sistēmai, viņeim arī 'pofig' par to, kas te notiek politiski. Bet apvainojušies gan uz valsti!
@
@
Kamēr viņiem veikalos piedāvās šņabi ar atlaidēm, tikmēr tā arī būs. Kad vairs to nespēs nopirkt, tad sāks uztraukties. Šoreiz jau par sevi.
Līga
L
Nezinu vai kāds ievēroja, ka šis bija pirmais referendums, kur balsotājus iereģistrēja lapās, kurās nebija tipogrāfiski iespiestu numuru. Manā iecirknī šīs lapas nebija reģistrētas - numuru vispār nebija. Tas nozīmē - 100 vēlētāji parakstās, bet tā kā lapa nekur nav iereģistrēta - to mierīgi var iemest miskastē. Cik zinu - nereģistrētas lapas bija novērojamas vairākos iecirkņos, taču tas tikai no manu draugu teiktā. Parasti jau vēlētāji/balsotāji tam nepievērš uzmanību. Iesaku visiem balsotājiem pārbaudīt Centrālajā vēlēšanu komisijā vai vispār Jūsu dalība un tātad arī balsojums ir reģistrēts un tātad arī pieskaitīts....
Gaston!
G
Tie vienkārši uzticas tiem, kam devuši uzdevumu kalpot. Un tas nenozīmē vienaldzību, bet gan reālu izpratni, ka jāstrādā, nevis jāgaida debesīs atveramies pārpilnības ragus.
Gastons
G
Tapēc tā arī dzīvojam, ka 60% balstiesīgo, kas neaizgāja uz referndumu, ir vienalga, kas notiek ar valsti.
Oskar
O
Tavs ieteikums ir vienkārši ģeniāls. Tas apstiprina , ka viss ģeniālais ir vienkāršs, bet , taisnības labad jāpiemin, ka no ģenialitātes līdz idiotismam viens solis, sevišķi, ja balstās uz pliku pārliecību, nevis faktiem. Neraizējies šis solis tev pa spēkam (atpakaļ ). Vīzija ir jauka, jo , ja notiks tevisprāt, kāda jauka izklaide labu laiciņu mūs sagaidītu. Pasu pārbaudes, zīmoga pārbaides, personas pārbaudes, iespējamo viltotāju ķeršana, un iedvesmotāju saukšana pie atbildības, par naudas izšķērdēšanu, jo viss pa tukšo.
daniel2
d
Iztrūkums ir liels. Daudzi, kuriem vaicāju - vai iesi uz referendumu? - sacīja: A mene po! Ļaudis cer uz brīnumu, kas notiks pats no sevis, kaut kā. Šai kategorijai, bet viņu ir daudz, patīk klausīties Treknās partijas (TP) apsolījumus par laimīgo - trakoti trekno - dzīvi kaut kad nākotnē.
Oskars
O
Es esmu PĀRLIECINĀTS,kad ŠĪS BALSIS tika LIKVIDĒTAS. IESAKU JL padomāt ,kā PĀRSKAITĪT BALSIS ar PASĒM,jo tur taču ir ZĪMOGI.......OBLIGĀTI !!!!! Tad gan ŠIJ VALDĪBAI GALS .
Sandris
S
Droši vien sasauks, cik tur tā darba, sevišķi ja daudzie padomdevēji to izdara Paša vietā, kā komiskajā bildē durvis atver ar dīvainiem apzeltītajiem (varbūt īsts zelts?) striķīšiem un dažādiem spīgulīšiem savas drēbes izrotātais, laikam jau palīgs. Tāda jauka secība, jo tam mežuņu virsaiti atgādinošām, droši vien arī kāds kalps. Tātad visaugstākam kalpam durvis atver kalps, kam savukārt kāds kalps noviksē zābakus u.t.t. Sāciet taču beidzot ticēt galvenajam kalpam!
zvirbulēns
z
V.Zat­lers nākamnedēļ sasauks Saeimas ārkārtas sesiju, --------------- Muļķības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas