Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pikets pie Saeimas pret Imigrācijas likuma grozījumiem: "Latvija - vārti bandītiem uz Eiropu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emma
E
Kad jūs sapratīsiet, ka pelnīt naudu pašiem ir vienīgā izeja saglabāt valsti. Neviens investors nav labdaris. Par vieglu naudu nākas smagi maksāt. Cieniet un celiet saulē savus uzņēmējus. Tikai viņi var glābt Latviju.
Roberts
R
Kas būs tad, ja tie pašreizējie naudas aizdevēji pārdos tās parādzīmes tiem tur austrumos? Viņi ar lielu prieku tās nopirktu jau rīt!!!
V
V
Piekrītu par latvietību. Tik daudz latviešu un cittautiešu ir krituši par nacionālas valsts Latvijas brīvību. Tik daudz cīņu un kauju. Bet šī būs pirmā reize, kad paši latvieši atteiksies no brīvības, labprātīgi. Formāli jau valsts suverenitāte paliks, bet krieviska līdz pēdējam. Man nav vajadzīga tāda Latvija - Krievijas province. Un varu derēt, ka tādi kā Šlesers, kad būs pārdevuši visu ko var, arī nevēlēsies dzīvot valstī, kur jārunā krieviski un jāsmejas par idiņu jociņiem. Plus vēl "smalkā" kultūra uz ielām, kinoteātros, it visur. Viņš kā Abramovičs un citi visu pārskaitīs uz Šveices kontiem un pārvāksies uz civilizētu valsti, iespējams, kādā piejūras kūrorta pilsētiņā un baudīs vecumdienas. Kā tāds vīruss, kas iznīcina vidi, kurā dzīvo, lai pēc tam pārvāktos uz jaunu. Latvija var būt tikai latviska Latvija!
V
V
Atveriet acis! Nav taču 1991.gads. Kas traucēja investoriem pēdējos 15.gadus? Nekas. Nauda plūda griezdamās. Nav nekādu problēmu investēt. Tās atļaujas nevienam nav vajadzīgas. Jāsmejas. Nekādu investīciju nebūs. Drīzāk jautājums, kāpēc šis farss bija vajadzīgs? Varbūt, lai tiem, kas jau šeit ir iedzīvojušies iedotu formālu papīrīti?
Kriksis
K
Visu Latvijai tiešām ir konsekventi latviešu interešu pārstāvji. Visu cieņu!
Pamela
P
Arī komenti mainījušies līdz ar Dienu.Kurmi,paņem kalkulatoru un sarēķini CIK un KAM ???tad vajadzēs to miljonu,ja,piem.,VISUS latviešus dabūs ārā no Latvijas?!Cik tad mēs vēl te esam paLIKUŠI,aizstāj visus ar krieviem,izņemot ,protams tādus kā Lesčinskis un tu.TU tik stulbi rēķini,ka mans kokers sāka ņirgt,jo tos dzīvokļus p'ardos ŠĪNS u.c. privātie ,NE VALSTS .Un ir vēl tomēr ari LATVIEŠI,kuri grib dzīvot valstī ,kur runā latviešu val.,ja tev vienalga,mauj uz NVS.Kas tev un līdzīgiem ir palicis svēts ko tu nepārdotu okupantiem?+
Studente
S
Atbalstu piketu! Krievu bandītiem Latvija turpmāk būs patvēruma vieta. Fui Saeimai!
pakausis
p
es ar laikam esmu no tiem kuriem ikdienaa VL aktivitaates sajuusmu neraisa.. bet nu kad ir taisniiba puishiem, tad ir..
eeed
e
Nu vai tiešām nav ko darīt??? Valsts nabadzībā, mēs par alkohola tirdzniecību runājam. Atvieglojiet uzņēmējiem dzīvi!!! Absurds, debīlisms.
goga
g
Balsošu par VL!
otra puse
o
"VIETĒJIE NESPĒJ NEKO MAINĪT" Tipiska PSRS nomenklatūras produkta teksts. Es pet teiktu - kaitniecisks Latvijas valstij.
nekādi prātuļojumi
n
te neko nemainīs - vari staigāt ap latvāņu lauku un bārstīt savas teorijas, kamēr zils paliksi .
ko Tu neteiksi !
k
Solncevieši, ko ! - a tēvzemieši kā uz Krievijas robežām šustrīja un kā pilsonību ar visām zilajām pasēm tirgoja ? Demonstrētāju, tvaju baķkumaķ !
AC
A
Piedāvājums: Uzturēšanās atļauju var iegūt nopērkot un turot LV valsts parādzīmes, kas denominētas LVL kaut kādā apjomā piem. 500k LVL. Tādā veidā valsts pati var domāt, kā rīkoties ar 'investīcijām'; samazinās procentu likmes valsts parāda apkalpošanai; samazināsies procentu likmes iekšējā tirgū u.c. labumi, par kuriem pastāstīs ekonomisti.
nobody cares
n
kto bi sporil - bet DEFICĪTS IR STABILS un VIETĒJIE NESPĒJ NEKO MAINĪT - deģenerācija + infantilisms + ŠKURŅICISMS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas