Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pilns izklāsts, kā uz diskusiju tika aicināts Zatlers un Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Zatleru saprotu un nākas piekrist. Lembergu saprotu un no viņa pozīcijas rīcība pareiza. Dienas cilvēkus gan nesaprotu. Vai par patiesības ministriju dēvētajā organizācijā skolotais Bojārs neko nav iemācījies no vecajiem skolotājiem, vai ļoti ātri apguvis jaunās mācības?
pamela > Dienai + Hūtei
p
Šoreiz pilnībā piekrītu Zatleram,ka nav jāpopularizē valsts izzadzēji un NAV jāieklausās viņu MELOS un murgos,ko Pundurs mums kladzina ik dienas par naudu/zagto/ un BEZ tās ar kotu,gailīšu,ēķu atbalstu.Ja Zatlers ir uzsācis/ kaut plezīra pēc !/ cīņu ar oligarhiem,tad kāda mārrutka pēc viņam būtu ar to politprostitūti jādiskutē un par KO ???Manam kokerim jau nelīdz neviens suprastīns,kad TV rāda to sazieķēto "monnu lizu"no Ventspils.Viņa meli un nelietība pietiks gs.uz priekšwu.Tā bendera kubā izdarības un muldēšanu mēs esam atēdušies no 5.,6.,7.,8.,9.,10.Saeimas laikiem.Lembis NEKAD neies balotēties uz Saeimu un KAPĒC ,to zina katrs sētas krancis.Ko viņš tur var nozagt ,salidzinot ar Ventsp.domi un Ventsp.BRATANU?Ar viņu nav iespējams diskutēt - nelaiž pie vārda un uz sev nelabvēlīgiem jautājumiem vai nu neatbild vai melo ,kā par to L.Britānijas tiesu un neskaitāmiem miljoniem.Viņš laicīgi varētu pieteikties Sorosam par kambarsulaini . Tapē3c jau viņš jūtas tik varens,ka uzpērk VISUS plašsaziņas līdzekļus.Noliedzat viņam šo iespēju un viņ š būs zaglīgs pašvaldības diktators ,NE VAIRĀK !!!
Mjaa
M
Dienas nostaja ir atklati naidiga pret Zatleru - kaut vai rakstu nosaukumus vien ja palasa, pretii dvesh viena vieniga liela negacija. Skiet, ka laikraksts patiesham nopirkts - domaju patraukt lasit Dienu un iesaku ari citiem darit to pashu.
Tā lūk...
T
Latviešiem ir teiciens: pasaki kas ir tavi draugi -pateikšu kas esi tu.Zinot kam pieder Diena, kas ir saimnieka draugi, nākas secināt ka bija mēģinājums izprovocēt neauglīgu sarunu ar rūdītu demagogu. Ja nemaldos Lembergs gribēja lai viņam pierāda kādus likumus viņš ir pārkāpis. Iespējams viņš tiešām nav pārkāpis likumus bet likumi pieņemti viņa interesēs,diskusija jāsāk no pretējās puses.
ehh
e
Zaglers ir mixtais, nobijas no Lemberga! :D butu Zagleram mugurkauls, būtu aizgājis samočījis to Lembergu lupatās, galu galā, Zaglers tak teica, ka vinam esot kaut kaada slepena informacija par visiem Lemberga nedarbiem, ko tad raustās???
Liene
L
Ne jau visa informācija stāstama publiski un es piekrītu Zatleram šajā gadījumā, ar noziegumos pret valsti aizdomās turētu personu, sevi cienošam politiķim, nevajadzētu diskutēt par valsts pārvaldes politiskām tēmām.
  • 1
  • 2
dace
d
Cik atceros, vairāki mediji izteikuši savu nostāju apmēram tā: - Nav ko kontaktēties ar tiem sūdabrāļiem. Ignorēsim tos. Un ja būs nepieciešami jautājumi, lai tie tiek uzdoti par viņu darījumiem ar valsts finansēm, par saviem ofšoru darījumiem utt. medijs " Diena" uzskata, Lembergu kā ārkārtīgi noderīgu Latvijas valstij, tādēļ aicina viņu uz šo diskusiju. " Diena" nepiedalās ofšoru īpašnieku ignorēšanā. Ir skaidra " Dienas" kā medija nostāja oligarhu jautājumā. Fui! Fui! Fui!
dace
d
Dzirdot un klausoties Lembergu dažādos diskusiju raidījumos(LTV1, Latvijas radio utt.) - , teikšu, ka " viens mērkaķis, atvainojiet - lembergs - uzstājas cirkā. Viņa stiprā puse ir sarunas pārvēršana fersā, izvairoties no argumentētas atbildes. Un - es redomāju, ka Latvijas tagadne un nākotne arī būtu jāpārvērš farsā. Visu cieņu Zatleram par lēmumu.
fuuuuiiii!
f
diena SMIRD, šaaaausmīgi! 5:0 Zatlera labā :)
nazis
n
Veel atceereejos no ieprieksheejo veelesshanu peripeetijaam faktinju par "sirdsshkjiisto taisniibas ciiniitaaju Dienu". Toreiz vinji pat 3-4 reizes diena mainiija rakstiem virsrakstus un taadeejaadi sagroziija komentaaru jeegu. Tipa cilveeki kautko aktiivi sakomentee pret, Diena nomaina virsrakstu un sanaak, ka visi tie cilveeki ir atbalstiijushi to rakstu vai ideju. Nez kaadus panjeemienus izmantos shajaas veeleeshanaas? Lai gan kaada jeega, Diena vairs nenosaka dienaskaartiibu mediju tirguu, par e-medijiem nemaz nerunaajot.
nazis
n
Shodiens papirversijas Diena izskataas kaa no Maarupiites izmesta agoneejosha zivs. 3 lappusees shii teema apzeleeta. Tochs vien veltiijis veselus 2 raksteljus, Bojaars vienu un veel shitas atstaasts kaa viss bija. Man vislabaak shajaa epopejaa patika nesleepti lishkjiigi pieglaimiigais Bojaara uzrunaajums Lembergam. Ziepes pat nevajadzeeja.
.
.
kā tad vajadzēja rakstīt? Lembi, te Bojārs, nāksi uz diskusiju ar Zatleru? nekā lišķīgi pieglaimīga uzrunā "Lemberga kungs " neredzu.
  • 2
  • 2
Narkologs
N
Kopā vīnu dzert varēja, bet kad jārunā publikas priekšā, tad aste kājstarpē. Varēja jau Lilitiņu atsūtīt tā iespējams Lembim būtu iedevusi bietē. Dzērājiem sievas parasti ir vecenes ar pautiem.
Ivars
I
Tik "dzeltens"raksts...
ak tu dieniņ!
a
Kad būs "pilna izklāsta" zinātniskie komentāri, papildinājumi, ekspertu viedoklis par izklāsta papildinājumiem, laikam arī derētu citētās literatūras sarakstu "pilnā izklāsta" beigās?
andžs
a
Manā skatījumā Zatlers bija, ir un arī būs mīksts bezmugurkaulnieks
e
e
diskutēt ar lembergu būtu tikpat stulbi un pazemojoši kā ar tās kreivu armijas daļas,kurā biju iesaukts astoņdesmitajos, daļas komandiera vietnieku poltiskajā darbā, jeb vienkārši - ar zampoļitu(poļitruku).Pilnīga demagoģija, skaļā balsī,ar partijas skolā apgūtiem psiholoģiskās ietekmēšanas paņēmieniem.meloja- acīs skatīdamies- pats šiem meliem monemtā notic, pieņem kā absolūtu patiesību un melo tālāk, bāzēdamies uz iepriekšējiem meliem, kas jau skaitās patiesība. Ir tāda lasāmviela, kā PSKP vēsture. ir man tāda grāmatele- unikāls materiāls, kā veidot globālus melus. Kaut ko līdzīgu manīju arī deviņdesmitajos, kad urliki izejamās treniņbiksēs jeb vnk bandīteļi "lika jumtus". diskusija nav iespējama- viss notiek po pnjatijam.
KLM
K
Ar šo Puzes miglas mērkaķi (Remarks) var diskutēt tikai viņam līdzīgais - palasiet šī komunista parakstītos, detaļās izstrādātos plānus ticīgo un Dieva apkarošanā saitā ''pietiek.com'' - zem katras lapas Lemberga paraksts !
  • 12
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas