Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Pilsoniskā savienība" apstiprina sarakstu Eiroparlamenta vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
f y
f
neimanis tantiņu apkrāpējs
vogue
v
Godīgi, uzticami un idealisti. Balsošu.
azdrim
a
Par nodevējiem un pašlabuma meklētājiem NEBALSOJU.
Risis
R
Vaidere tur ir vienīgā, par ko var balsot. Pati strādā daudz un liek to darīt ari citiem. Varbūt tā var Latviju izvest no posta.
mačkara
m
šita ES jaj to nabaga Latviju, bet tie tur sēdēdami vai ko panaca.
klusais
k
Ho,ho - netrāpīji.
Politiska atbildiba
P
Mums nav nekadas jegas ne no Eiroparlamenta deputatiem, ne no pasu deputatiem. Jo neviens necinas par Latvijas interesem, tikai par savejam - kaa klusi un mierigi baroties. Tapec Latvijai ir pieskirta vismazaka nauda no Eiropas fondiem un visdiskriminejosakie noteikumi.
DEF
D
Klusais ir tāds pats intrigants kā Kalniete. Par to IzM zinu pietiekami - tur gaisu sakūla Druviete ar savu svītu, vēl viena varaskāra tante no PS. Gribējās ministrēt, bet neviens PS IzM nepiedāvāja. Tad Inočka pati līda pie JL, un vismaz troksni sarīkoja. Kā redzams, tad abām ar Solvitu izdevies tīri labi, kKusias vai nu ir no Druvietes svītas vai viņas "pīārošanas" upuris...
klusais
k
Un tā arī ir šodien dzimusi leģenda ? Varbūt 2008.g. 20 februārī tā bija cita S.Kalniete?- "Tas bija mans sapnis, jo es labi izprotu, kā var un vajag aizstāvēt Latvijas intereses Eiropas Savienībā; man ir labi kontakti Eiropas Komisijā, tie man joprojām ir saglabājušies. Bet saprotu, ka man jāizdara cita izvēle: vai nu ļaut visam politikā ritēt, kā tas ir pašlaik, vai arī kopā ar Ģirtu veidot jaunu politisku spēku. Un tāpēc es izlēmu, ka nekandidēšu," intervijā "Neatkarīgajai" sacījusi S.Kalniete.
Druvis
D
Mīlīši,te nu gan dzimst mūsdienu leģendas.. Ir kaut kādas monstrozas kobras, kas spēj nohipnotizēt tūkstošiem trusīšu. Un tiem trusīšiem te ir vienīgā vieta, kur pažēloties, ka paši neko nespēj izdarīt un ka ar viņiem rīkojās kā ienāk prātā. Paši taču var gan partijas taisīt, gan likt lietā smadzenes un kaut kur kandidēt.
klusais
k
Nedaudz paturpināšu - ja Jūs domājat ,ka esmu kā saistīts ar kādu no partijām tad kļūdāties. Dzīve vienkārši tā ir iegrozījusies ,ka mazajā Latvijā , esot pietiekami komunikablam un aktīvam , Jūs varat zināt un pazīt pietiekami daud cilvēku no dažādiem spektriem. Ja runājam par konkrēti gadījumu ar PS un stāstu ap IzM amatu , tad man ir pamats ticēt informācijai ,ka PS tika piedāvāta šī sfēra , pie tam vairākkārt ,jo to man pastāstīja cilvēks, kas pats piedalījās sarunās un daudzo gadu laikā ,kurus es pazīstu šo cilvēku , ne reizi nav nācies konstatēt , ka viņš būtu stāstījis netaisnību , pie kam tam pat nebūtu jēga, jo saruna bij privāta - par šo un to un tai skaitā par PS paziņojumu. Ja turpinām par Kalnieti konkrēti , tad vēl pirms sākās oficiālie kašķi ar JL , bija zināms, ka Kalniete JL iekšienē pina intrigas un to jums varēs daudzi no JL pastāstīt. Tāpat ir nācies pakomunicēt ar cilvēkiem ,kas ir strādājuši tajā pašā vēstniecībā Francijā un viņi ar varētu pastāstīt par diplomātisko kundzes darbu. Tad vēl atmiņā Lauksaimniecības komisāres darbs Briselē - vai daļa vainas par lauksaimnieku stāvokli Latvijā nav jāuzņemas arī Lauksaimniecības komisārei?
Egīls
E
Biju domājis balsot par Pilsonisko savienību - bet, ja tur būs otrais numurs Ineses Vaidere, taad balsošu par Jauno laiku.
mja
m
Urāāāā Latvija ir glābta...
klusais
k
Interesanti gan , laikam no DP ?
777
7
Kalniete un Vaidere būs pēdējas par ko es balsotu ,varaskāras un iedomīgas sievietes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas