Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pilsoniskā savienība pieprasīs pieņemt budžetu bez deficīta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs-pensionars
A
Aiznemties arzemju bankas var tikai neprasas.Latvijas valstij lidz eiro ieviesanai ir savas emisijas iespejas,izvietosanas iespejas un iekseja un neviss areja parada apkalposanas pamatprincipiem.Emitejiet 500 miljonus izvietojiet tos ,sekojot japanu piemeram,par 0,75 % gada plus peldosais inflacijas procents,valsts komercbanka un bus mums nakamajam gadam pamatiga infrastrukturas atbalsta programma uz isteniem komercpamatiem.Ta butu istena celtniecibas sferas atbalsta programma,nodoklu ienakumi,bezdarba nepielausanas programma.Un celi beigu beigas butu savesti kartiba,gados 10,protams.
jaunietis
j
PS jau sen vairs nav spējīgi domāt galvu.
Druvis
D
Saprotu, ka PS teksts var likties jocīgs, taču viņi jau nepiedāvā atņem māsiņām un skolotājiem, Jēga, mīļie ir tāda, ka, ja samazinātu vispārējos valdības dienestus, tad budzētā iespējams ietaupīt pāri 636 miljonus latu. Un tās nav muļķības, bet Latvijas bankas cipari. Un , kas attiecas uz budzēta deficītu un aizņemšanos, tad - vai esat gatavi lienēt naudu, teiksim, no Krievijas un nonākt atkal pilnīgi zem Krievijas papēža? Rietumiem naudas pašlaik nav.
He he...
H
Jāsamazina PS Kristovska ministrēšanas laikā uzpūstās armijas budžets un būs bezdeficīta budžets. Kad PS Kristovski nāksi ar šādu ierosinājumu?
atbalstītāja
a
Es arī atbalstu šo nostāju attiecībā uz budžetu! Un es pievienojos tiem, kam simpatizē PS darbs un idejas! Un paldies, ka Pilsoniskā savienība ar Kalnieti un Kristovski nebaidās pateikt to, par ko citi labāk paklusē, lai negāztos pār viņu galvām žults..... Lai Jums veicas, PS, un neņemat galvā tos nīgros un pasīvos latviešus, kam viss ir slikti un par visu ir jāčīkst, un dzīve rit tik ierastu gaitu, kā mums visiem zināmajā Sūnu ciemā.
peter
p
Ja esat ievērojuši, tad visās diskusijās šis jautājums no Trekno gadu koalīcijas puses ir ticis noļurināts un ātri izbeigts, punkc
Zekunde
Z
Man jāatzīst, ka Sandras debate vakar Saeimā bija very OK! Arī Kārlis par IZMa eirofondiem izteicās OK. Re, PiSa arī var! Nu tad tāpat tālāk uz priekšu!
Ernests
E
Vai vienreiz valdība ķersies klāt tām padomēm un super-uper-apmaksātajiem valsts pārvaldes darbiniekiem?! Patiešām, nauda ir dārga ārzemju bankās. Ja vēl pirms 10 dienām kaut ko varēja sapņot par aizņemšanos ārzemju bankās, tagad to dara tikai muļķi. bet vispār piekrītu PS.
Neitralais
N
Izskatas, ka PS ir sobrid vieniga partija, kas apjedz situacijas nopietnibu un to, kas ir jasasniedz veidojot valsts budzetu!
lno
l
Visu cieņu PS! Man ši partija sāk patikt.
dore
d
Pilnībā atbalstu! Pašreizējiem ierēdņiem, nonākot re'\alajā darba tirgu, sglabāsies sakari, pazīšanās un iespējas panākt valdibas atbalstu mazajam biznesam - arī aspekts, vai ne?
alias
a
Taisnība ir gan Rimšēvičam, gan PS, Latvijai ir nepieciešams un pat obligāts bezdeficīta budžets. Bet ne uz vienkāršo skolotāju un medicīnas māsiņu rēķina. Bezdeficīta budžets ir jāpanāk ieviešot reālu valsts e-pārvaldi un likvidējot vismaz pusi no patreizējās birokrātijas un pusi no pašreizējās ierēdniecības. Un nekas slikts nenotiks no tā, ka šī puse tagadējo valsts ierēdņu tiks izmesti reālajā darba tirgū. Tas tikai radīs vēl vienu papildus iespēju uzņēmējiem reāli samazināt algu budžetus, aistājot patreizējos darba ņēmējus ar lētākiem. Rezultātā sakārtosies darba tirgus, sakārtosies ekonomika un pazemināsies inflācija. Un pēc tam tūlīt valdībai ir jānāk klajā ar reālu Eiro ieviešanas plānu un jātiecas uz to, lai eiro ieviestu pēc iespējas ātri. Protams, atkal gribēs būt alkatīgo kupi prodaj meistari, kas uz tā rēķina noapaļos cenas, bet valdībai uz to ir jāatbild ar atbilstošiem likumiem.
Eller shveller
E
Domaaju - atbalstaama ideja. Ceru ka tad, kad PS noteikti tiks pie varas sho ideju spees iistenot un ieskaidrot arii skolotaajiem, medikjiem, policistiem... Tikai skaade - ar shaadu ideju pie varas buus gruuti tikt ...
PS pievērš sev
P
Vai neko interesantāku ar ko pievērst sev uzmanību PS nevarēja atrast?
pareizi!
p
Pareizi - jāierobežo tēriņi valsts kapitālsabiedrību valdēs un padomēs,valsts sekretāram, viņa vietniekiem un padomniekiem nav jāsaņem divreiz lielāka alga kā ministram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas