Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pilsoniskās savienības frakcija gaida Ušakova atbildi par pašvaldībai nodarīto zaudējumu atlīdzināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
targash
t
Cik noprotu, Jūs esat PS atbalstītāja. Tas ir pārsteidzoši, jo neesat agresīva, kā vairums. Tāpēc atbildēšu. Likumi ir jāievēro, tas tiesa. Bet daudzu likumu, teiksim tā, "autoritāte" ir zema. Pilsoņiem bieži ir nedaudz atšķirīga izpratne par to, kā ir pareizi. Un esmu gatavs derēt, ka vairākums pilsoņu uzskatītu, ka pareizi ir tikt vaļā no taxi krāpniekiem, pat ja viss nebūtu izdarīts likuma ietvaros. Otrs, jāsaprot, ka PS/JL bloķēs jebkādus virzītos grozījumus Saeimā no SC vai LPP/LC. Tas viņiem ir svarīgi pirms vēlēšanām. Nedod dievs, ja Šlušakovam kas izdosies. Līdz ar to Šlušakovam ir tikai viens ceļš: efektivitāte domes darbā. To var nodrošināt: pareiza stratēģija, darba organizācija, saliedēta komanda, mērķtiecīga resursu izmantošana, efektīva iekšējā komunikācija. Ja tas būs, vēlētājs novērtēs. Savukārt Kristovskim ar Jaunupu jāpelna maizīti visiem pieejamiem līdzekļiem traucējot efektīvam domes darbam. Arī viss, ko mēs lasam atstāstā, ir sabotāža.
nejēgām
n
Tātad: 1. pēc sēdes, kurā noraidīja PS un JL priekšlikumu piedzīt zaudējumus no amatpersonām, PS un JL nosūta vēstuli Ušakovam-lūdzot tomēr veikt izmeklēšanu (03.12.2009.) 2. Paralēli PS nosūta vēstuli LR Reģionālās attīstības un pašvaldības lietu ministrijai (03.12.2009) 3. Ušakovs(rīcībai) un Viņķelis (informācijai) 23.12.2009. saņem vēstuli no ministrijas. 4. PS un JL joprojām gaida atbildi no Ušakova uz 03.12.2009. vēstuli (iekšējie domes normatīvie akti nosaka, ka uz deputātu vēstulēm ir jāatbild 15 kalendāro dienu laikā). REZUMĒ - PS un JL Ušakovam lūdza ievērot likumu, Ušakovs u.c. pasmējās par ideju, bet ministrija uzskata, ka PS un JL prasība ir pamatota! Vēl jautājumi?
skilla>targasham
s
Hm, PS ir viens ministrs - aizsardzības un viņam gan laikam nav teikšanas par ekonomiku, inovācijām un zinātni. Vispār jau par zinātni teikšana ir Koķei no ZZS. Protams, ja jau Vienotība, tad visi grēki dalās "uz galviņām", tā tas notiek. Vēlētāji nemēģina skatīties, ko kurš dara un par ko atbild. Tas gan jocīgi, ja domājat, ka PS un JL aizstāv mafiozos krogu turētājus un taxi īpašniekus. Cik zinu, PS ir pret tūrsima policiju, jo uzskatīja, ka tādu naudu nevajag tērēt, vienkārešāk būtu uztaisīt nodaļu jau esošā struktūrā. Starp citu, tā tūrisma policija vēl šodien nestrādā, bet nauda ielikta. Par taxi - visu, ko dara, jādara likuma ietvaros, citādi atkal zaudēs tiesā un būs jāmaksā no nodokļu maksātāju kabatām. Ja likumi aplami, tad ir visas iespējas caur LPP/LC virzīt to grozījumus Saeimā. Ziniet, es nedomāju, ka likumus vajag ievērot vai neievērot, vadoties pēc revolucionārās sirdsapziņas. Likumi ir jāievēro. ja tie dumji vai aplami, tie jāmaina. Vai ne?
targash
t
Vispirms, atstāsts ir samudžināts. To noskaidrojām.:)) Otrkārt, gan PS, gan JL valstī ir pozīcijā. Bet solārija zaķi citēju, kā sajūsminošu "vienotības" darbības piemēru. Šis atstāsts taču ir "vienotības" PR. Tālāk par Imanta tekstu, par zinātni, inovācijām un ekonomiku. PS un JL ir pie varas valstī gadu, svarīgākie amati viņiem ir. Taču pat palienēto ideju par tādu vienkāršu lietu kā mikrouzņēmumi viņi muļļā gadu. Kāda sasaiste ar zinātni? Zinātnei finansējums ir samazināts. Un beidzot, ja nepiekrītat man par domi, varat pajautāt teiksim, Gunāra Ķirsona k-gam. Vai kafe un restorānu īpašniekiem Vecrīgā. Tikai nejautājiet tiem krāpnieciskajiem naktsklubiem un mafiozajiem taksistiem, par kuru tiesībām uz godīgu konkurenci cīnās PS/JL.
skilla>targasham
s
Mazliet kaut ko nesapratu. Jūsu nepatika ir pret PS, bet tas smaidīgais solārija zaķis ir no JL :)) Un, godīgi sakot, problēmas uz robežas rada Krievija, un neredzu, kā PS Rīgas Domes frakcija tās varētu risināt. Jūsu sākotnējais komentārs bija par Dienā atstāstīto PS preses relīzi par Ušakova nevēlēšanos likt atlīdzināt zaudējumus tiem, kas tos radījuši, rīkojoties pret likumu.Varu jums piekrist, ka ka atstāsts ir samudžināts. Tādos gadījumos es parasti ieeju LETA mājas lapā, kur jaunākās relīzes ir pieejamas arī nereģistrētajiem lietotājiem. Lai nu kā, bet žurnālistu neprofesionāls darbs ir viena lieta, bet PS relīze - cita lieta. Pret ko tad jums ir pretenzijas? par Domi jums nepiekrītu - vienīgais sasniegums ir sapņi par Lasvegasu Rīgā un savējo bīdīšana.
papīrs
p
Tu maz tici tam, ko raksti - atjaunot VEFu ir utopija un populisms augstākajā pakāpē. Tas jau parāda, ka šim populistiņam svarīgi ir dabūt varu par jebkuru cenu (stāstot melīgas un trulas pasakas), lai kalpotu saviem Ventspils opozicionāriem.
Человек
Ч
Да! ПиСа борется за чиновников! Чтобы они и дальше сосали денежки налогоплательщиков.
targash
t
Nezin kāpēc ienāca prātā smago rindas uz Krievijas robežas. Smaidīgais solārija zaķis (ekonomikas ministrs) plāta rokas un saka: "Es darītu, ja zinātu kas jādara". :))) Un par atbalstu uzņēmējiem un jaunu investīciju piesaistīšanu es Jums nepiekrītu. Tik labi dome nav vēl nekad strādājusi. Veiksmīgu dienu.
targasham
t
Rīkojam konkursu! Kam varēja adresēt ministrija savu atbildi? Varianti: 1.Vēstules rakstītājiem 2. Ušakovam 3. Gan vieniem, gan otriem Mini nu!
skilla>targasham
s
Nu nav tā tikai valsts lieta. 1. Kā prioritāti savā darbībā Rīgas mērs ir deklarējis atbalstu uzņēmējiem, jaunu investīciju piesaistīšanu un jaunu darba vietu radīšanu. Diemžēl no Ušakova puses tas palicis tikai runāšanas līmenī. 2. Rīgas ilgtermiņa attīstības stratēģijā uzsvērta zinātņietilpīgas ekonomikas veidošanai nepieciešamo zināšanu un prasmju apgūšana, eksakto zinātņu aktualitāte, pētniecības ideju komercializācijas nepieciešamība. Tāpēc, ka tad Rīga spētu piemērot tirgus prasības, to izmaiņas, nodrošinātu nepieciešama kvalificēta darbaspēka sagatavošanu.
targash
t
Bet vispār paldies. Ir uz pasaules labi cilvēciņi, kas paskaidro, kas tajā rakstā samurgots. :)
targash
t
Jā? Un ministrija savu atbildi kam adresēja? :))
targasham
t
Nu, pavisam tiešām 3 vēstules, prieks, ka proti skaitīt līdz trīs: vēstule Zalānam, Ušakovam un ministrijas atbilde. Kas tev nepatīk? Redzi, visi teksti šajā pasaulē nav tik vienkārši, kā tajās dzeltenajās lapelēs, kurās raksta, kurš ar ko guļ un par cikkaut ko nopircis.
targash
t
Zinātne tiek finansēta no valsts kases. Lūdzu lai veido saikni starp zinātni un ražošanu. Valdībā taču "vefieši" ir pozīcijā. Var tādu saikni pa visu valsti izveidot, ka tik turās.
Imants
I
Kad nogāzīs Ušakovu, tad arī būs "jaunais VEFs", kas gan ir kaut kas pavisam cits, nekā atjaunots vecais. Runa ir par sekmīgu saiknes izveidošanu starp zinātni un ražošanu. Žēl, ka neesi to sapratis. Bet, ja esi Ušakova un Šlesera fans, tad prasi viņiem 12 000 jaunu darba vietu. Viņi ir pie varas, viņiem arī - atbildība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas