Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pirmajā lasījumā budžeta grozījumi atbalstīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artis.
A
Tā tikai banda var rīkoties,nevis valsts vara,kas sēž saimā,un piespriež daudziem nevainīgiem cilvēkiem šodien nāvessodu. Iepriekš izplānots ,un šodien realizēts monotorijs.. Par to būs jānes atbildība,lai nedomā ,ka viņi tiks sveikā cauri.Pirmkārt par to uzzinās Eiropa un visa pasaule,kas šodien tiek rīkots Latvijā.Valsts pārvaldē,ministrijās ,visādos projektos naudu nemeklē,bet iznīcina cilvēku iespēju uzizdzīvošnu.
Ko darīt.
K
Uz nabadzīgāko cilvāku rēķina tiek atrasti 500milj. Atņem naudu visneaizsargātākajam cilvēku slānim pensionāriem.. Tad nu redziet kādu plānu Repše bija sagatavojis, vecajiem cilvēkiem un maznodrošinātajiem ,jau laikus ir izracis šiem kapu. Repše, un jūs visi lēmēji,paši tajā kapā iekritīsit. Mēs dosimies uz Eiropas tiesu par civēktiesību pārkāpumiem un genocīdu pret visneaizsargātāko tautas daļu ,veciem cilvēkiem.Tagad jūs sēžat savās saimes sēdēs un piespriežat nāves sodu šiem sirmajiem vecīšiem ,kas visu dzīvi godīgi strādāja un maksāja nodokļus. Paši sevi gan esat aizmirsuši,kādas sumas jūs saņemat par nekompetentu darbu. Kad jūsu algas tiks samazinātas līdz iztikas minimumam. Un ne jau opīši un omītes izlaupīja Latviju un to noveda līdz bankrotam. Kaunu jums vajadzētu prast jaunie censoņas,vecos cilvēkus mērdēt badā,viņi nav vainīgi ka jūs neko no valsts vadīšanas nejēdzat.
Rita Balode
R
Pareizi māsiņ! Nav gudrākas partijas par LPP un gudrākas komentētējas par Paiju!
Prezents
P
Gudriņais lācītis vairākus mēnešus pēc Godmaņa špargalkas nekādi nevarēja uzskricilēt sacerējumu, nu beidzot kaut kas ir melrakstā un pasniegts ar lielu pompu. Bet pats saka, ka vēl būšot labojumi un tad visiem būs tik šausmīgi, jo paredz izdzīvošanu bez ēdamā uz vientuļās Latvijas teritorijas. Izdzīvos stiprākais, tam balva - 12 stundu darbs ar minimālo algu.
Paija
P
Lācēn - Pūkainīti ! Šodien izlasīju Tavu interviju žurnālā " Rīgas Laiks". Biju sākotnēji domājusi, ka tik lielam un varas apveltītam Lācim plāni būs lieli un diži. Bet, ai, cik žēl, ka saruna bij' kā nesteidzīgs un rāmi burbuļojošs strautiņš glamūrīgā saldā krējuma aprindu slēgtā tusiņā. Un , ai cik žēl, ka atmiņa tik īsa un vairs nevar atcerēties, kādi tad vareni uzlabojumu plāni nomocītās valsts labā 2002.gadā tika aizsūtīti Saulvedim e-pastā :-(
Viesis AVS
V
Balsosim par JL , tapec ka redzemi ka vini cinas par labklajbu Latvijas tautai un streb putru ko savarija te "treknija gadi", buldozeristi un laikam mes visi aizmirsam ka Slesers pirms 9.Saems velesanam solija 500.ls algu katram stradojosam ,bet pensiju 200.ls kur te palik soliumi un tagad gazes Riga ar sudainu mietu jadzen vinu no Rigas.
īsi un skaidri
ī
BALSOJAM PAR JAUNO LAIKU, lai tiešām sāktos jauni laiki .
izbijis valsts patriots
i
JL un A.Lejiņš
Karamba
K
Šis vēl tikai dekoratīvais pirmsvēlēšanu lasījums..pareizs solis, bet īstā jautrība sāksies nākošnedēļ. Cita varianta vienalga nav, nāksies ciest,lai sadabūtu aizņēmumu, kas vienalga ir labāk par politpapiņu devalvācijas murgu savās interesēs.
Asterix
A
Tauta, mosties!!! Ar suudainu mietu vajag tos ieprieksheejos koaliicijas biedrus, kas ieveda valsti postaa, dziit. Visus tos TP, LPP/LC, TB/LNNK, ZZS. Taapeec, ka visi krieviski runaajoshie ir mobilizeejshies un balsos par SC, mums visiem ir jaabalso par tiem, kas tagad glaabj valsti - par JL. Bez variantiem. Savaadaak atkal vareesim nagus nez cik gadus grauzt liidz naakamajaam veeleeshanaam. Ja kaads no tiem trekno gadu kungiem uzvarees Riigaa vai ES parlamentaa, tad atkal muusu valdiiba, kas tagad vismaz kaut cik ir opereetspeejiiga, saaks shupoties, Mums to vajag? Nee. Taapeec ir jaabalso par JL. Un jaaignoree te visaadi apmaksaati tiineidzeri, kas ar viltus komentaariem atbalsta visaadus Shleserus, Argailjus un citus zveerus. Tikai plaanpraatiigie vai tie, kas nedziivo Latvijaa, var atbalstiit tos kampeejus.
Anita
A
Domaju daudz pensionari balsos par Andriti.....vins tiesam labakais
Lops
L
Jā Ārgalis un TP mūs jau līdz šejienei atveda, tā ka tauta par viņiem nemaz nebalsos, diez vai arī tiks pāri 5% limitam tā mafiozā partija. Tā ka cienītie TP reklamētāji varat pat necensties. Arī Ārgaļa laiks ir pagājis. Čau bambino, sveika Gauja un āmen baznicā. Lai vien lien vēstures mēslainē.
Agita
A
Argalis tik skaisti sakopa kanalu....un visu tam piegulošo teritoriju....citiem tas noteikti butu izmaksajis vel dargak...noteikti balsošu par ARGALI...labakais kandidats kadu var veleties
Jolanta
J
Argalis mans milulis...
Ješka
J
Latvijā arī Finanšu ministrija un VID tajā skaitā ir vislielākie valsts ienaidnieki - neliekas ne zinis par nodokļu iekasēšanu, tā vietā parazitējot uz kukuļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas