Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Pirmdien būs ST spriedums pensiju lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tieši tā
t
Ne viens nedomāja ka sabruks PSRS, neviens neticēja, ka treknie gadi beigsies tā un Godmanis , V.VFreimane, Kalvītis, Šķēlē nedomā, ka viņus piemeklēs Huseina liktenis.
taisniba
t
Cienita tauta! Ta nav taisniba ka valstij trukst naudas!! piemeram to pasu bilioteku var apstadinat buvet un 80 miljonus ietaupitos izmaksat pensionariem!!
Jaunajiem.
J
Kā jums jaunajiem nav kauns kurnēt pret pensionāriem ,kuri ar savu darbu ,maksājot nodokļus ,savā vecumā ir nopelnījuši savas pensijas, un nevienam nav tiesības šos vecos ļaudis apzagt. Jūms jaunajiem nevajadzētu kurnēt,bet ņemt piemēru no pensionāriem,un sākt tā pa īstam cīnīties par savām cilvēktiesībām uz normālu darbu un dzīvi,bet neviss apskaust vecīšus ,kuri cīnās par savām tiesībām likumīgi. Lai veicas un izdodas atgūt savu naudiņu,valsts nedrīkst apzagt šos cilvēkus!
Tikai tā.
T
Ja jau mūsu saimas un valdības kungiem,uzņēmumu un pašvaldību priekšniekiem šai valstī krīzes nav un var saņemt prēmijas un piemaksas un dažādas kompensācijas,tad pensionāriem bez jebkādas tielēšanās ir jāatdod nopelnītā pensija un jāpiemaksā vēl nodarītā kaitējuma sāpju nauda, par nelikumīgu rīcību pret viņiem. Taisnībai ir jāuzvar,vecie ļaudis ir pelnījuši aizstāvību un taisnīgu spriedumu.
mja
m
Vot vot tiesāt vajag Kalvīti un Godmani ,kas izšeptēja pensijas fondus. Lai vairāk nevienam neienāktu prātā šeptēt ar valsts naudu.Deputātiem visas piemaksas novākt un tt...,bet mums tak pie kājas.Godmani aizsūtījam uz briseli atpūsties par Latvija nogremdēšanu.
Egle MS
E
Runa ir ne tikai par naudu,bet principu,beidzot ir jāaptur šīs debīlās varas bezpriģels,kas savu stulbumu,nespēju strādāt,totālo nekompetenci un zaglīgumu realizē uz pensionāru un reāli strādājošās,bet nožēlojami apmaksātās tautas rēķina!Bet mēs nedzīvojam tiesiskā valstī,tādēļ nav ilūziju par pirmdienas ST spriedumu...
KT
K
Kaut nu taisnība uzvarētu!
MS
M
Esmu pensionāre.Es saprotu,ka valsti šajā krīze ieveda Kalvītis, Šlesers,Slakteris un citi treknie runči.Tagad vajag solidarizēties visiem (arī pensionāriem).Kur lai ņem šo naudu? Atņems skolotajiem, policistiem,ārstiem Un tālāk?Vienīgā iespēja ir noņemt pensiju piemaksas.Tās nav pensijas.Vairāk cietīs pensionāri ar lielāko stāžu. Diemžēl. Sūdzot tiesā,pensionāri no vilka bēgot uz lāci kritīs.
Antons
A
Nevajag man kārt makaronus uz ausīm, parexu valstij pārņemt nevajadzēja un parexā nevajadzēja guldīt nevienu latu! Visus zaudējumus piedzīt no vainīgajiem!
Pelēkais Vilks
P
apgrozās tepat Latvijā, un nespēj iziet ārpus tās ============== Tiesa - tagad ārpus Latvijas apgrozās krištopeņa, lemburģa un līdzīgo nabagu sašmulētie pāris latiņi un latvju migrantu-ekonomisko bēgļu īrijās un īslandēs pelnītie miljoni. Pensionāriem to naudu neredzēt kā savu ausu, ja pašu bērni neatmetīs kādu pabalstu. Noziedzīgo "gāzētāju"-palīgskolnieku vadībā ar lumpeņu kredītņemēju sajūsmināto atbalstu 4.maija republika sagāzīsies kā veca beka... Akurāt tikpat ilgs laiks, bij lemts 18.novembra republikai.
Uguns
U
Tad ko - raut tagad laukā naudu no Parex un risināt vēl virkni citu banku problēmas, kā arī maksāt kompensācijas visiem noguldītājiem par bankrotējušā bankā "ielikto"naudu? No tā kādam palīks vieglāka dzīve? Nevajag atražot vienus un tos pašus stereotipus nu jau gada garumā.
Pelēkais Vilks
P
Turklāt "padumjo laikā" vēl rukāju uz svešām darbgrāmatiņām... Un vienam otram puskomunistam darba stāžu esmu nopelnījis. Tas tā, piemēram, lai neteiktu, ka krievnieku laikā darbs kaulus nelauza.
jumors
j
Drusku vajag domāt, pirms brēkt. Lielai daļai tagadējo bezdarbnieku ir kāds pensionārs ģimenē. Ja pensionāriem neļauj saņemt pilnu pensiju, cieš arī viņa ģimene. Kas jau pats ir veiksmīgi atvadījies no visiem pensionāru vecuma radiniekiem, lai pasaka sev, ka katrs lats, ko dabū pensionārs, apgrozās tepat Latvijā, un nespēj iziet ārpus tās. Atkal taču mūsu zemes interesēs. Cita lieta, ko mūsu lielie kombinatori saštukos. Par vēlēšanām- kurš var likt roku uz sirds un teikt- jā, TP un LC/PP savēlēja tikai pensijas vecuma cilvēki? Vai nebija simtiem veču, kas dusmās izsvītroja visus attiecīgo partiju °kandidātus un to pašu sasvītroto biļetenu iemeta urnā! Un ar to pašu nobalsoja par nīsto partiju.... Savas muļķības arī kādreiz vajag papurināt.
Pelēkais Vilks
P
Žēl pensionārus. Bet ne visai. Tāpēc, ka lielākoties tas ir visādu populistu - lemburģu, šlesakovu un citu valstszagļu elektorāts. Naudas nav jefiņi - nopūdelējām! Neļausiet jauniem strādāt - pēc gada, diviem , kad visi darbspējīgie šo bēdu leju būs pametuši - tad gan varēsiet striķi meklēt, jo naudu neredzēsiet kā savu ausu. Mans darba stāžs patlaban ir jau 39 gadi un vēl 11 gadi "jālauž". Tā, ka uz maniem nodokļiem varat necerēt, tāpat kā es esmu atmetis jebkādu cerību neastiept kājas līdz t.s. pensijas vecumam.
nu ko
n
te daži brēc-kam ņemt nost? Elementāri. 1)Karginam,Krasovickim vispirms. 2)Tad Birkavam,kurš valsts bankai parādā. 3)tad viņam līdzīgajiem,kuru vēl ir melnais simts. 4)Tad visiem klerkiem-arī deputātiem un ministriem,atņemt visas dienesta automašīnas,kuras ir glaunākas par Golfu,kopumā atstājot 10%no patreizējā skaita. 5)tad visas dzīvokļu kompensācijas,kuras aiziet radiniekiem. 6)tad iztiesāt līdz apakšbiksēm Dienvidu tilta un slimnīcu izzadzējus,u.t.t. Tas ir ELEMENTĀRI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas