Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pirmdienas sarunām Rīgas pilī koalīcija neparedz rezultātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx3
x
...spriezot pec seit izlasitajiem komentiem tauta saka ka neko nevajag darit... vajag raudat saspiesties ar muguram kopa ka pingvini un truli skatities ka valdiba nolaiz parex tualete 600 miljonus un neviens nezin kas pa otru pusi nem ara.. bet pacel tautai PVN nodokli... TO KA ZATLERS MEGINA SAJA SITUACIJA KAUT KO MAINIT TAS IR SLIKTI..
Labāks labs slimnīcas
L
Būtu ļāvuši tam cilvēkam mierīgi vadīt to slimnīcu, iepirkt implantus no sievas firmas un ņemt aploksnes. Tas valstij radītu mazāk zaudējumu, nekā viņa dīvaini populistiskās izdarības.
Namdaris
N
No kurienes gan Jums tāda ticība un cerība, ka zoodārzā atrastais varētu vēlēties kaut ko mainīt? Tā lūgties varēsi līdz pastardienai! Latvijai Eiropas kartē ir atvēlēta briežaudzētavas vieta, un pingvīnus tur nevajag, vai tiešām vēl nav skaidrs?
Harijs
H
Tik tiešām,pirmdienas sarunas Rīgas pilī beigsies bez rezultātiem. Vai tiešām Prezidents ir tik tuvredzīgs, ka neredz un nesaprot, ka valdošā koalīcija novelk laiku. Ekonomikas stabilitātes un attīstības programmu var izveidot tikai RADIKĀLI IZMAINĪTA VALDĪBA. ZATLERA KUNGS, kamēr mēs vēl galīgi neesam iebraukuši grāvī, nekavējoties ir jāatjaiž SAEIMA, kā rezultatā notiks arī RADIKĀLAS IZMAIŅAS VALDĪBĀ. Ar cieņu Harijs.
neitro
n
Pēc neatkarības atgūšanas bija viens liels mērķis - pri(h)vatizācija, t. i.īpašumu dalīšana, pēc iestāšanās ES bija mērķis Eiropas naudas dalīšana, tagad atkal strīdi par aizņēmuma dalīšanu, kad būs diskusija un pasākumi naudas p el n ī š a n a i ? Vai to jūs, Saeimas pogu spaidītāji, vienreiz nepateiktu?
Lelle
L
A tu te nedraudi! Tauta drīz iebrauks Saeimā ar sūdu cisternām...
Lelle
L
Bārdainais žīds turēsies pie varas, kamēr vien Latvijā būs palicis kāds latvietis...brāļu pasūtījums-iznīcināt latviešus tiek pildīts godam...
Konst.tiesības
K
Izskatās, ka Lielais Valdis sāk spēlēties lauciņā, kurā nesaprot, ko darīt.
Tontons
T
Anton, kad Tu izvirzi šādus apgalvojumus publiskajā telpā, tad padomā, vai Tu tos varēsi arī pierādīt.
Absurds
A
Kam vispār ir ienācis prātā uzsākt sarunas par jaunas valdības veidošanas principiem, ja esošā strādā?
Antons
A
Valdošās noziedznieku koalīcijas bandām,protams ,jau nevajag nekādu Latvijas attīstību un tautas vairākuma labklājības līmeņa aušupeju,viņiem jau pietiek ar to,ka var kautko "nokampt" no "valsts pīrāga"savai kabatai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas