Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pirms 20 gadiem 4.maijā dzimis jaunietis: Latvija man ir kā mamma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valērija Ērika Budu
V
Latvija ir forša es laikam nekad neaizbraukšu no tās jo tā ir man zeme un mana dzimte
Vārds
V
Tie esam mēs, kuriem svarīgās vērtības ir zudušas, Domas par ģimeni, draugiem aizvietojušas galvenās lomas uz politiskās skatuves. Vai ir laiks domāt par to kā nav, vai projām braukt un saukt palīgā, lai viss pazūd nebūtībā!? Tie esam mēs, it kā demokrātiski domājoši, tai pašā laikā morāli novecojuši. Nepamest Latviju lūk kas ir svarīgi... Nepamest To, nepamest viņu, mirklī, kad mēs esam tai visvairāk vajadzīgi. Tas ir tāpat, kā pamest draugu nelaimē. Aizmirst par viņa pagātni, tagadni un nenosakāmo nākotni... Neesi kā ´Valsts vīri´, kuriem svarīgāka ir sava labklājība, svarīgāka nekā pati Latvija. Izrādi cieņu pret savu valsti, tādējādi cienot tos, kuri Latvijas neatkarības dēļ cīnījušies, cietuši un krituši. /M.Korps/
Dainis
D
Kā tad - Veronika galīgi nesakarīgi domā - normāla cilvēka rīcība - kā kādas grūtības tā laisties prom uz citu valsti. Droši vien patiesībā ir krieviete un viņai tīri pie vienas vietas, kas ar Latviju notiek. Pirms sūdzaties, ka šeit is slikti padomājat, ka šeit nenotiek milzīgas katastrofas un ka mums ir ko ēst - Latvieši saziedo naudu, lai pabarotu citus un rīko Labestības Dienu, lai bērniem varētu veikt vitāli nepieciešamas operācijas. Kaitina šitādi čīkstuļi. Es saņemu gandrīz niecīgu 200Ls lielu algu mēnesī un dzīve man nešķiet ne rožu dārzs, ne arī kāda veida elle. Vienkārši normāla dzīvošana, normāli cilvēki. Jāmāk tikai ar visu sadzīvot - viss nevar būt ideāli. Būsim reālisti...
glebis
g
если ты считаешь, что автомобильный завод в Латвии (неважно какой он сам и какие он делал автомобили) это никому не нужный бред, потому что делает некачественный хлам, ты заслуживаешь того чтобы жить в Латвии в 2010 году.
tendence
t
Vai citāti no politiķu, baņķieru un valsts sektorā strādājošo ģimeņu atvasēm ???
RRR
R
4.maiju bija jaanosauc par Faktiskaas Neatkariibas atjaunoshanas Dienu (Faktiskaas Neatkariibas!), jo Juridiskaa neatkariiba pastaaveeja visus 50 okupaacijas gadus no 1940.gada liidz 1990.gadam!!! Ja nelieto vaardu Faktiskaas, tad iznaak, ka Latvija de-iure NAV 50 gadus pastaaveejusi, NAV bijusi okupeeta, un 1990.gadaa ir gluzhi vienkaarshi paarveertusies no Latvijas PSR par Latvijas Republiku. Tas ir loti buutiski! Der ieklausiities loti nopietni! Ja 1940.gadaa okupaacija bija, tad tachu skaidrs, ka de-iure neatkariiba bija peec tam visus naakamos 50 gadus, un peec tiem 50 gadiem to atjaunoja tikai de-facto (turklaat 2 reizes, 1990.gadaa un 1991.gadaa). Ne 4.maijaa 1990.gadaa, ne pec tam 1991.gadaa de-iure neatkariibu atjaunot nevareeja valstij, kas bija 50 gadus okupeeta! De-iure to vareeja atjaunot tikai NE-okupeetai teritorijai, kas TIESISKI bijusi citas valsts dala. Diemzeel! Tieshi taa tas ir tiesiskaa griezumaa! 2007.gada robezliigums jau lauj starptautiski tiesiski uzskatiit, ka okupaacija NAV bijusi!!! Vai ar to liigumu radiito situaaciju tagad veelas veel vairaak nostiprinaat ar shaadu deklaratiivu nosaukumu 4.maijam??? Shausmas... Kas iisti noticis ar Latviju 1940.gadaa? ???
piuka
p
pasūtījuma raksts?
7
7
Skaisti, bet nu redzēsim ko šie cilvēki domās pēc gadiem pieciem!
!
!
Žurnālā IR Vita Matīsa uzraka to dziļo sakni. Atkal.
Dunduks
D
Laikam pats/pati būs vien nofenderējis, jo nekur presē tāda ziņa neparādās (vismaz ne internetā) un tas 2003.gada notikums, ko iepriekš minēju galu galā izrādās The Sun safabricējums, jo policijā neviens tāds gadījums neesot reģistrēts.
.
.
latvieši arī nozaga pirms kāda gadiņa vai tā apmēram - mārtiņdienas gulbi sagribējās, redz. tā kā vari lepoties arī ar latviešiem, nav ko te rumāņus jaukt iekšā.
Dunduks
D
Cik es zinu tad gulbjus esot rumāņi zaguši, šmorējuši un locījuši ribās. Vai man kā latvietim par to jālepojas?
.
.
nu, varbūt tu arī dzīvo cūku kūtī. atļaušos aizrādīt, ka nevienam nav liegts mēzt savus mēslus un savest vismaz savu apkārtni kārtībā. bet vieglāk jau ir aizbraukt uz ārzemēm, un kā ubagam līst pie visa gatava, vai ne? un vēl zagt gulbjus karalienes dīķos lielbritānijā, izraisīt satiksmes negadījumus utt. utt. palasi kriminālhroniku par latviešiem ārzemēs, mums patiesi ir ar ko lepoties.
Ivars Graudums
I
Gribu jaunieshu teiktajam pievienot Jaanja Jaunsudrabinja dzejoli, kuru vinjsh uzrakstija Vaacijaa: Kas cilveeks ir bez dzimtenes, Bez teevijas bez maajaam, Tik puteklis un pameslis, Zem sveshu tautu kaajaam.
opā
o
Nu vienkārši apskaužams optimisms! :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas