Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pirms 31.marta Zatlers konsultēsies ar politikas ekspertiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķis-lellei
l
Ja tauta būs tikpat debīla kā līdz šim tad savēlēs ne tikai marsiešus vien.Bet vai tu esi pamanījusi kaut vienu sakarīgu partiju par ko vēlēt !?Tāpēc patreiz nevajag atlaist saeimu,bet intensīvi strādāt jaunas partijas veidošanā ar jauniem cilvēkiem,neviss ar kaut kādiem ulmaņiem vai krastiem .Tie visi un gauži nesekmīgi jau bijuši.Arī jaunlaicēni ir tādi paši kā TP,LC.LPP,zaļzemnieki u.t.t..Tie visi jau bijuši un šo valsti nopostījuši.Ar skumjām konstatēju ,ka tauta 20 gados ir degradējusies līdz nejēgai,neprot vairs ne strādāt,ne domāt,ne mācīties.Skrienot pakaļ rietumiem esam galīgi nojūgušies.Ar laimes lāci te nekas nebūs līdzēts.
lauķis-šausmām
l
Klausies ,šausmas,vēsturi tu varbūt nedaudz zini,bet vai Krievijā jebkuros laikos kaut kas ir bijis kā pie cilvēkiem ?Ja tu gribi vispārināt uz visiem un visu ,kas bijis, ir Krievijā ,tad būsim vēl lielākā d---ā kā esam patreiz.Šodien tajā pašā ACSK vai Dināmo melnie ārzemnieki vairāk nekā krievi.Laiki mainās visā pasaulē.Tikai Latvijā dažiem rādās krievu vai vāciešu murgi vēljoprojām.
lauķis-šausmām
l
Es lasu un nevaru labi saprast,tu esi jaunlaicēnu komjaunietis,kuram uzdevums kā vienmēr visus noriet vai tu esi vienkārši provokātors ?Bet tavi spriedelējumi ir tādi paši kā drūmajos boļševiku laikos ,kad cilvēkus šāva tikai tāpat vien prieka pēc.
lauķis-
l
dinamo Latvijas sportā bija arī pirms krievu okupācijas.
q
q
Šī ir viņu ( komsorgu un poļitruku) valsts, lai taču viņi dara ar to, ko grib.Jo ātrāk šie izputēs, jo labāk. Mana valsts ir tur, kur mana sirds.
Hanss
H
Ar interesi izlasīju Šausmas komentārus. Tajos manuprāt ir vairāk patiesības un tās ir vairāk "par tēmu", nekā tukšajās sarunās, kuras notika pie prezidenta. (kā saka: PPR - posideli, pop...deli, razoshlis) Kāpēc? Kamēr mums liksies, ka Latvijas komandas nosaukums Ģinama (tā to izrunā oriģinālā) ir normāli - tā arī sēdēsim ar plikām pakaļām, jo samaksāt pāris ex-prezidentiem ar akcijām kādā klubā un ar šķietamu VIP statusu, lai strādā par latviešiem, ir milj. reizes lētāk, nekā uzturēt godīgas, nediskriminējošās ekonomiskas attiecības ar neatkarīgu valsti.
Paltraku Vilis
P
Un eksperti teiks: " ValdI, tu nedriksti aizmirst savus "vēlētājus" ......... un deputāti paliks savās vietās.
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Ja Zatlers nebūtu piedraudējis, nekas nebūtu noticies...vecie buki takšs nesāktu strādāt...?? Kad krēsli sāk svilt, tad kāds sāk beidzot kaut ko darīt...?
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Ja Zatlers nebūtu piedraudējis, nekas nebūtu noticies...vecie buki takšs nesāktu strādāt...??
s
s
konsultēties vajadzēja pirms ultimātu izvirzīšanas tagad tikai publiski kārtējo reizi nostiprinās savu nelīdzsvaroto lēmumu pieņemšanas stilu kad bija'ārsts, tad taču pieņēma ātrus un pareizus lēmumus tā iet, ka nav savā vietā anyway, turies Valdi žurnālisti un eksperti par Saeimas neatlaišanu tagad Tevi grauzīs līdz termiņa beigām bet protams, ka atlaist Saeimu šai brīdī ir pilnīgs stulbums to, šķiet, katrs pirmklasnieks saprot visi jau zin, ka Saeomu neatlidīsi pārciet 5 min. kauna un tad jau varēs strēbt tālāk to putru, ko pats ar neapdomīgiem paziņojumiem savārīji
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Visi tik konsultējas, konsultējas, paši nekādu atbildību neuzņemoties...? Bet konsultācijas pie kāda neatrisina problēmas...Arī, kad aiziet pie psihologa, viņš izrunājas ar Jums gari un plaši, bet palīdzēt sev, varam tikai mēs paši, jo mēs zinām, kur viss vairāk sāp.... Sāp aizlaistā lauksaimniecība...sāp medicīna...un tur Eiropa nepalīdzēs...
patriots
p
Valdonkul parādi beidzot mugurkalu! Šo konsultāciju rezultāti'ir zināmi jau tagad! Tu 31.03 parādīsi, ka esi "mīkstais"?
aizspogulija
a
Labu sarakstu uztaisīji. Tajā vēl jāiekļauj Šmits un Jaundžeikars, kuru iecelšana amatos, kādos viņi atradās, bija atklāta, ciniska, nekaunīga ņirgāšanās par veselo saprātu no to puses, kas par viņiem balsoja. Jau tas vien, ka šādas personas kā Šmits un Jaundžeikars var tikt ievēlētas parlamentā, liecina par to, kādā mēslu bedrē mēs atrodamies.
aizspogulija
a
Jā, pagājušajās Saeimas vēlēšanās bija debīls balsojums, par ko tagad maksājam, bet man ir nelabas aizdomas, ka no tā tauta nebūs mācījusies pilnīgi neko. Par to jau varēs spriest pašvaldību vēlēšanās. Nu, ja atkal tiks savēlēti trakie, zagļi un plānprātiņi, laikam ir divas izejas - aizbraukt no Latvijas vai pakārties.
Lelle
L
Tieši tā! SVF kopā ar skandināviem pieprasīs prezidentālu republiku, kur viņiem būs reālas iespējas šo personu ietekmēt kā vajaga. Pateicoties debīlam balsojumam pagājušajās Saeimas vēlēšanās, būsim nokļuvuši verdzībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas