Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pirms vēlēšanām aicina «pielaikot partiju»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KATHIEHORN
K
If you are willing to buy a house, you would have to receive the business loans. Moreover, my brother all the time uses a term loan, which occurs to be the most fast.
standzinieks
s
Ir jau- solijumi punkts lv
lol
l
tikai 8 pareizaas partijas no 13 reaalajaam
bush
b
Kā jums tīk sauklis stacijas laukumā? Labāk gāzi grīdā, nekā Latvija parādā.
dzeris
d
Nu šoreiz nav ko ne pielaikot, ne nepielaikot. Ja kāds grib turpināt ceļu banānvalstiņas virzienā, uz ekonomisko krahu, uz tiesisko nihilismu, tādu, kur nav konkurences, kur konkursu "uzvārētāji" zināmi iepriekš, ceļu un citu objektu būve ir politiķu biznes un legāls valsts nozagšanas veids, jo, neskatoties uz to, ka ceļi daudz sliktāku un divreiz dārgāki, "konkursos" uzvar vienas un tās pašas firmas, kas tagad bagātīgi ziedo PLL, tad varat balsot par PLL un to ilgstošajiem sabiedrotajiem ZZS vai TB, vai tagadējiem sabiedrotajiem - SC. Ja gribat dzīvot eiropeiskā valstī ar normālu uzņēmējdarbību un ekonomiku - vienīgais spēks, kas to visu grib, ir Vienotība. Un tur nevajag nekādus testus, manuprāt, 20 gadus pieredzei jau nu būtu visi jāizmāca. Kaut arī, kā izteicās Hermanis, Latvijā proeiropeiskie spēki ir ķīlnieki vairākumam, kas balso par tiem, kas 20 gadus nemitīgi čurājuši Latvijas ūdeņos un tos piecūkojuši, bet, šim vairākuma dzīvot tādā vidē acīmredzot, šķiet normāli.
op5
o
derētu uztaisīt kkādu melu un tukšo solījumu uzskaites lapu, lai varam salīzināt, kurš no Buratino pēcnēcējiem vistuvāk tēvam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas