Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Plāno izveidot struktūru, kas uzraudzīs SVF aizdevuma tērēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liigava
L
Pie SVF sīles tapat tiks savēje cilvēki, vai jūs nezināt mūsu valdību, kuri bezkaunīģi prot melot skatoties tautai acīs, kuri domā tikai par savu labklajību, ka apčakarēt tautu ? Bet naudu vajadzēs atdot mums, kuriem valdība novelk pēdejo santīmu . Ceru ka viņi saniems pigu
vuruku
v
nu gan jau aptīs tos ārzemju pārbaudītājus ap pirkstu, tie nav pieraduši pie tadas nekaunības
Oskars
O
Ja SVF aizdos naudiņu,tad arī lai SVF SPECIĀLĀ KOMISIJA TO UZRAUGA ,jo Latvijas finanšu ministrijai - TP to NEDRĪKSK UZTICĒT. LAI TP ar finašu ministriju ATSKAITĀS kur ,kam,kādēļ ņēma G-24 un kādēļ TAUTA par to maksā ja TP -ŠĶĒLE to sabāza kabatās ,KNAB darbojies.
iki
i
Sirds PAVISAM mierīga, jo skaidri znu, ka TIKS paņemti kabatās miljoni un miljardi. Ir taču laba pieredze! Bez tam mēs PILNVEIDOJAMIES!!!
AD
A
Parādiet man kaut vienu, kas šodien tic tam, ko saka Slakteris!
zvirbulēns
z
Kādēļ gan Jums par šīm neskaidrībām neuzprasīt ģenerālprokuroram J. Maizītim ? P.S. Jācer, ka naudu neaizdos, un nebūs nepieciešamība te vēl ko veidot. :)
kurklis
k
Finanšu ministraja, Ekonomias ministrija, Latvijas banka - kādu vēl struktūru vajag?
hi-hi
h
zaga zogs un zags, ta ir muziba. JAUTAJUMS IR VIENS NO KA UN KAD KREDITUS atdosim , KAD Latvija neko nerazo. ATDOSIM NO TIRA GAISA, VAI MUSU MEITENES NOPELNIS UN ATDOS KREDITUS . HI-HI-HI
Sēlis
S
Šī naudiņa aizpeldēs nezināmā virzienā, jo tie, kas kautko mana,tie izkrīt pa logu,sadzeļ lapsenes vai nolaupa marsieši.Lai kādu no vainīgajiem sodītu, mūsu tisnešiem nav atbilstošu likumu,izmeklētājiem zināšanu un muļķa tautiņa vairo miljonāru skaitu.Interesanta mums valsts,ražošna gndrīz visa likvidēta,bet miljonāri aug kā sēnespēc lietus.
Phoenix
P
Vēl arvien prasu lai kāds paskaidro kur palika tie 20 000 000 Ls kurus Slakters 'itkā' zviedriem līgumā par RBS-70 iegādi apsolija/noslēdza. Lietuva šīs pretgaisa raķetes saņēma par velti, kā dāvinājumu. Man kāds no AM te kādu laiku atpakaļ teica ka Latvija tik simbolisku vienu latu esot par tām samaksājusi. Viss šis pirkums pirms gadiem portālos tika plaši diskutēts. Man tik gribētos zināt kur palika tie pārējie 19 999 999 lati? Vai tik turpat nepaliks arī vairums no SVF aizdevuma???
Andrejs
A
Sastībā ar Slaktera teikto par G24 kredītiem- kur šobrīd ir tie cilvēki, kuri izšķērdēja šo naudu? Vai cietumos, vai tomēr kā cienījami ļaudis sēž parlamentā/valdībā/savu biznesa struktūru vadībā? Es nezinu, bet vai tam nevajadžetu būt kaut kādam kritērijam? Lai nebūtu šaubu par šobrīd saņemamo kredītu izlietojumu, katram valdības klerkam pie astes vajadzētu piesiet veselu varzu kontrolētāju- gan opozīciju, gan sabiedriskās organizācijas, gan arodbiedrības. Ar tiesībām noklausīties telefonsarunas un tiesības skaļi ziņot sabiedrībai par to- ko šie klerki grasās parakstīt. Galu galā- viņi taču rīkojas nevis ar savu, bet ar mūsu naudu.
nfkmdjghnd
n
Un kas tai komisija sastaves? Varetu pat uzminet, tas bus Bode,Gulbe, Sudraba, Slesers, Kalvitis, Godmanis, Slakteris un lidzigie.. Es ceru ka nevienam nav saubu kas notiks ar to naudu..
nfkmdjghnd
n
Daudziem cilvekiem ir aizdomas ka tas sovs ar to ,,taupibas" budzetu tika uzrikots tikai ar merki apmulkot SVF un dabut miljardus kas noklutu dazu cilveku rokas. Pat tika teatrali izspelets ka BAGATAJIEM ari nogriezisot 15%. Kas ir SUDA 15% salidzinajuma ar 13 MILJARDIEM? Un TAUTAS PATIJA jau steidzigi veido KOMISIJU kas uzraudzis sos MILJARDUS. Te KNAB nekas nav sakams?
xxx3
x
Jus zinat ir teroristu organizacijas kur ir ta saucamie GULOSIE biedri, kas uzvedas pieklajigi, iet uz baznicu, citigi strada utt, citiem vardiem neviens nepievers viniem uzmanibu. Es salidzinatu SUDRABU ar sadu GULOSO biedru, vina it ka parbauda, dara labu darbu, nevienam nerada aizdomas KA ir TAUTAS PARTIJAS IELIKTENE. Vinai tiek dots rikojums iet uzbrukauma tikai retos bet loti svarigos gadijumos. Viens no tiem bija Loskutova nonemsana. TAGAD IR Pienacis NAKAMAIS LOTI SVARIGAIS UZDEVUMS! SAGATAVOT tautas partijai VELAMOS LIKUMUS un tautas partijai velamu UZRAUDZIBAS KOMISIJU kas UZRAUDZIS 13 MILJARDUS SVF NAUDU!!! un bus ta ka pazuda G24 un pazudis ari si nauda. Un TAUTAS PARTIJA smaidis apmierinata cik veikli izdevas apmulkot LETTICIGOS. ieteikums avizem kas GAUDO ka viniem mazas tirazas, driz bankrotesot, RAKSTIET par temu un sekojiet kur paliks si nauda UN JUSU TIRAZAS TRISKARSOSIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pēcis Hihi
P
Kur var pieteikties par to uzraugu? Ceru, ka samaksa nebūs zemāka kā Slaktera biroja vadītājai par stundu darba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas