Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Plānošanas reģionu likvidācijai Saeimā nav atbalsta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zinošais
z
Zinam jau zinam, kā tie reģionu nabadziņi "raujas vaiga sviedros"pa dienvidu kūrortiem par pašvaldību(lasi tautas) naudu un no projektu otkatiem. Tā raujas, ka vēmiens nāk! Priekš uzņēmejdarbības, infrastruktūras sakārtošanas un tautsaimniecības attīstības viņi ir pilnīgi tukša vieta un skaņa, tur joprojām sēž oranžās bandas ielikteņi, kuru vienīgā doma: kā vairāk ieraut savās nāsīs. Te nu Lembergam taisnība. Bet nedod Dievs, ja ZZS pieļaus bij. rajona slimnīcu slēgšanu!
Gulbene
G
Stucka un viņa tēvs visu mūžu abi bija oranži no galvas līdz papēžiem, tētiņš TP Stjopam par labo roku kalpoja, bet līdz ar TP nogrimšanu fiksi pārmetās uz ZZS, lai tik padir$eni nezaudētu.Pretīgi cilvēki.
he he
h
Jā - -es arī zinu -Stučka no bijušā RAPLM taisa karjeru un cenšas cik vien var vīra ar hūti uzdevumā - to vislabāk varēja redzēt pagājštrešdienas Dombura šovā aš spīdēja jaunēklis no priekiem ka zirgā ticis arī vecajam zēnam Jaunsleinim muti aizbāza diezgan nekaunīgi :)
Saule
S
Ja plānošanas reģionus nolikvidēs, tad nevajadzēs vēl lielākus pierādījumus, tam, ka ZZS vadībai ir nospļauties par Latvijas saistībām un reputāciju, galvenais pēc iespējas vairāk "sazagties" . Tā teikt, naudas ir pārāk maz, lai vēl dalītos ar novadiem. Lelle: Rakstā ir skaidri un gaiši minēts, cik maz PR notērē valsts budžeta naudu, lai Latvijas ekonomikai un reģionu attīstībai piesaistītu ES līdzekļus. Diemžēl Eiropa naudu nedod tāpat vien, ir jāspēj to arī paņemt un pareizi iztērēt valsts attīstībai. Ja nebūs reģionu, būs virkne Eiropas fondu, kuri paies Latvijai gar degunu. Turklāt, ja Satiksmes ministrija pārņems sabiedrisko transportu, tad lauku iedzīvotāji var aizmirst par izkļūšanu no attālākiem nostūriem. Rīgā klerki sarēķinās visus nerentablos reisus un mehāniski nogriezīs. Tāda pieredze jau ir. Galvenais, lai ir autobuss Rīga-Ventspils, bet Ventspils rajons var turpināt slīkt nabadzībā.
lauciniece
l
vai cik tu gudra, tu vispār zini ko tie plānošanas reģioni dara, draiskule, nevajag tik ātri pievienoties kaut kam nezin kam, atslābsti, lēnām pār Ventas tiltu "draugi"
Lelle
L
Pilnībā pievienojos Lembergam! Lieks parazītu bars uz tautas kakla, kuri nenes absolūti nekādu labumu.
Viesulis
V
A, Hūte ar Seski varēja izmantot iespēju paklusēt. Ja notiktu pēc viņu prāta, Latvijā vispār būtu tikai divas pašvaldības (uzminiet, kuras?) un beigās katrs meklētu kā otram pielikt kāju priekšā.
pēteris
p
Tas bija Stučka, kurš valdības deklarācijā ierakstīja reģionu likvidāciju, jo tālākās karjeras cerībās pildīja mazā Aivariņa uzdevumā.
zuzis
z
Lielo pilsētu vadītāji pārvērtē savu varējumu, ne velti Kurzeme ir ekonomiski straujāk iznīkstošais reģions Latvijā. Reģionālais līmenis ir valsts attīstības stūrakmens visā pasaulē. Galvenais tā stiprums ir spēja savest kopā ieinteresētās puses un ātri reaģēt uz situāciju, atšķirībā no valsts pārvaldes birokrātiskā aparāta. Protams, piecu Latvijas plānošanas reģionu pamatā ir vairākas būtiskas kļūdas, sākot no nosaukuma un beidzot ar plānošanas funkciju, kas ir bez finansiāla seguma.
Jekimls
J
planosanas regioni ir veidoti ka Tautas partijas degeneretu barotavas,t.i. neka nedarot pardalit ES lidzfinasejuma naudas plusmas sev par labu, tas tev smagos noziegumos apsudzetajam butu jazina
Dace
D
Plānošanas reģioniem jādod iespēja strādāt. Nevar visu tikai Rīgā koncentrēt. Ceru, ka politiķiem pietiks prāta nelikvidēt to ,ko paši izveidoja pirms dažīem gadiem. Tā tāda spēlēšanās ar cilvēkiem
Oskars
O
Kaut kādas MUĻĶĪBAS,to tikai var izgudrot Latvijas PARTIJAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas