Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Platača automašīnā atrastas sievietes DNS pēdas; necer atrast dzīvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jurgens
J
Labi, ka pazūd šādi mērgļi. Tajos laikos,atceros, - kur kaut kādas pretīgas lietas, tur jau Platača purns arī klāt. Prese arī tam veltīja nesaprotamu uzmanību, it kā Platacis būtu prokurors, tiesnesis vai ievērojams policijas darbinieks. Tagad lasu, ka par kaut kāda advokāteļa pazušanu pat ārvalstis iesaistās meklēšanā. Esmu jurists, kurš LVU pabeidzis normālajā laikā, kad 1.kursā uzņēma 30 studentus, kad nekādus diplomus par naudu iegādāties nevarēja, kad nebija tālmācību un juridisko fakultāšu pārtikas tehnikumos. Tāpēc es nevaru saprast, ar ko advokāts atšķiras no friziera, krāvēja vai ratiņstūmēja. Normāls tiesnesis nemaz neklausās kaut kāda advokāta murmuļošanā. Normālos laikos pamatā tiesnesis izrunājas ar prokuroru un nolemj, kas un kā.
Viktorija Safronova
V
gan jau pirms vēlēšanām uzradīsies ar kādu aš2 atmaskojošu ziņu.
jet
j
Var, var! Piemēram, varam izvirzīt hipotēzi, ka Platacis patiesībā ir sieviete.
aizver muti!
a
man šķiet, ka viņš slēpjas jo ja būtu nogalināts - automašīna nebūtu pamesta mežā - drīzāk iegrūsta ezerā, lai nepaliek absolūti nekādas pēdas un iznīcināti būtu arī dokumenti. ja būtu nolaupīts - bandīti būtu paņēmuši līdz datoru, telefonu un naudu, bet viss palika mašīnā.
Ne visai gudrs
N
Varbūt nevajag šo ziņu turēt pusdienu kā galveno/aktuālāko? Nevienam taču tas Platacis un viņa liktenis absolūti neinteresē.
pilsonis
p
tiešām aizdomīgi - homīša mašīnā sievietes kūsas
sjū
s
Kriminālistikas klasika. Cherchez la femme.
kādas šausmas
k
"policijas uzdevums tagad ir noskaidrot visas iespējamās sievietes, kas jebkad būtu bijušas šajā mašīnā".... tas tik ir uzdevums!!! 100 gadi paies nemanot! Kā kaut ko tādu var minēt kā "virzību lietā"? Un žurnālisti publicē. Idioti!
Juha
J
Neesmu ciitigi sekojis shim trilerim bet kautkaa nesaprotu ar shis kungs ir tik ieveerojams starp citiem bezveests pazudushajiem?
morgenstern
m
Vai tad fakts, ka vīrieša mašīnā var būt sievietes "pēdas " vispār var par kaut ko liecināt? ------------------------------- Platača gadījumā var.
Edgarpo
E
Cirks turpinās:)
X
X
A varbūt tā bija pati Linda?! Jo kādēļ gan viņa tik pārliecinoši izsakās, ka Platacis dzīvu vairs nu toč neizdosies atarst! Līdzīgi kā Kampars par Miķelsonu, ka vairs noteikti nevarēšot ieņemt Latvenergo vadītāja amatu, lai gan tiesa neko nav spriedusi, da i pat apsūdzība nekāda konkrētā nav uzrādīta! Tā ir tāda Vienotības problēma, viņi grib baigi tēlot varoņus un tāpēc dikti steidzas (jauni vēl).
nez
n
ja jau tiesneša Laukrozes slepkavību neatklājāt,tad šo solīt arī nav pamata.
Blondīne
B
Vai tad fakts, ka vīrieša mašīnā var būt sievietes "pēdas " vispār var par kaut ko liecināt? Vai tad Platača mašīnā bija kāds liegums atrasties sievietēm? kaut kas nesaprotams.
@
@
Janoskatas Jurassic Park un jauzklone DNS uz kadas zhurkas. Tad jaieliek bilde te atpazisanai. Ja tas nenostradas, tad es nezinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas