Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Platača meklēšana pagaidām bez rezultāta; Vaznis dzirdējis par draudiem nogalināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bebrs
B
...Vai tad kollēgam, zvērinātam advokātam Uldim Lapiņam, kas ilgus gadus dzīvoja Muceniekos šai lietā nebūtu nekas sakāms?!
jāters
j
Viena tante teica!
Tikai pāris faktu
T
Advokāts Platacis ir pietiekami skandaloza persona, kurš bija iesaistīts vairākos skaļos procesos. Pievienotajā video redzams, kā advokāts ar visai skarbām metodēm pārņem kontroli sava klienta firmā. Šī gada sākumā SEB banka apķīlāja advokāta īpašumus un bankas rēķinus, lai nodrošinātu vairāk kā 400 000 latu piedziņu.
sid
s
Ja aizstav banditus,tad ir jarekjinas ar banditu atmaksas metodem.
tas pats
t
Aināram c.c. Человек: 100% taisnība, nāvi nevēlu, bet Maita (ar lielo burtu), esi gan!!! Ļoti cerēju, ka šajā zemē, taisnība būs iespējama, nu, liekas, ka iekriti savos slazdos... Tā kā izturējies un "meti" savus klientus, nav redzēts, var būt, kāds nav izturējis, P.S. pieļauju, ka prasti nobijies un aizbēdzis, viņam tipiski...
Miks
M
Redziet, mīļie cilvēki, lai nu kas tur būtu: kamēr viņš tiek uzskatīts par vardarbības upuri, es esmu ar viņu un jutu vinam līdz. Šobrīd viņš ir cietušais. Ja atradīsies sveiks un vesels - tad cits stāsts. Bet šodien - lai tikai būtu dzīvs un vesels.
ne pa tēmu, bet...
n
Tieši tā, čelovek! - преступником может назвать только суд - un "суд назвал преступником" Kononovu! Tas tā - lai tev neaizmirstās!!! ;)
apsurds
a
Nu protams Vaznis neko nezina,tikai laiz mulki..............
SIM
S
Latviski gan iemācies rakstīt, draudziņ.. Vismaz latviešu portālā, ok?
SIM
S
Tad nu gan brīnums, ka Latvijā var notikt " kaut kas tāds" ! Brīnums drīzāk gan būtu, ja Latvijā " kaut kas tāds" nenotiktu! Patiesībā jau valstī " kaut kas tāds " notiek ik katru minūti.. Tikai mēs uz to kautri pieveram acis, sakot, ka nekas jau mūs neskar tāds, kas būtu saistīts ar mums pašiem.. Lai gan viss šajā mazajā valstī ir saistīts ar katru no mums.. Bija tā kā laiks jau pierast, ka nav vairs nekādas milzu padomju valsts, kurā cilvēks ir kā skrūvīte, kuras esību vai neesamību neviens ij nepamanīs .. Laiki mainās, kungi, un ātrāk, nekā jums šķiet..
Jukums
J
Par Plataci esmu tikai sliktu dzirdējis. Starp citu, tāpat arī par viņa drauģeli Cakaru.
dada
d
Platacim bija 400 000 Ls parads SEB bankai un kops pavasara ir uzlikts arests vina mantai un bankas kontiem
ahoi !
a
...jautājums ir ? - kāpēc novākt advokātu , jo viņš taču ir visu bandītu aizstāvis? ...man prātā tikai viena doma - šis pārāk daudz zin !....un tas jau nekas , ka zin! ...jautājumsir kā viņš grasās izmantot šīs savas zināšanas ? ....šodien daudziem ir problēmas ar kredītiem un nekustamo īpašumu ...ko mēs zinām par Plataci šajā ziņā? ...viņš nebija iesaistījies tajā trakumā - kupi /prodai ? ....varbūt ka Platacim vajadzēja tagad naudu ?...varbūt viņš nolēma izmantot savas informācijas un šantažēja savus aizstāvāmos? ....nu ,minējumu tur var daudz būt....
anonīmais šakālis
a
Nedrīkst cilvēku saukt par noziedznieku, ja mēs zinām, ka viņš tāds nav.
Remember!
R
У юридических понятий бытовых смыслов нет. Общество, до которого это еще не дошло, действительно является отсталым.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas