Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Poča uzskata, ka ar SC būs jāmeklē sadarbības iespējas

Saskaņas centrs ir pragmātisks politiskais spēks un pārstāv lielu vēlētāju daļu, tāpēc jādomā, kā nākotnē ar šo spēku sadarboties, LPP/LC kongresā pagājušās nedēļas nogalē sacīja partijas valdes locekle Aija Poča. Viņa arī pieļāva, ka ar laiku notiks politiskā pārgrupēšanās un būs jauns politiskais spēks, «jo politiskajā krāterī jau notiek vārīšanās».

Uzstājoties kongresā, A.Poča novērtēja visus Saeimā pārstāvētos politiskos spēkus, Tautas partijā saskatot līdzību ar Latvijas ceļu, kas arī savulaik kā tagad TP bija noguris no varas un arī no iekšējā spiediena. «Tas, ka bijušais LC biedrs Dzintars Ābiķis atkal sāk rosīties, jau parāda, ka kaut kas Tautas partijā nav kārtībā,» teica A.Poča. Raksturojot tēvzemiešus, viņa sacīja, ka partijas «sakarīgākā daļa ir Briselē un valdībā TB/LNNK loma var sarukt». Savukārt Zaļo un zemnieku savienību, kas zaudējusi savus līderus, pat esot grūti raksturot un varot tikai apbrīnot tās vēlētājus, kuri aptaujās neļauj zaudēt partijas reitingu, kas norāda, kāda nozīme ir Latvijas Zemnieku savienības zīmolam un, «cik zemnieks savos uzskatos ir stabils».

Viņa aicināja arī savus partijas biedrus nebūt ar sevi apmierinātiem un pārvērtēt savu publisko politisko nostāju, pastiprināt iekšējo demokrātiju, jo «mums nav tikai divi līdzpriekšsēdētāji». A.Poča mudināja kolēģus izvairīties no paviršības un agresīvas politikas, bet gan atbalstīt stingru politiku.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas