Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Poikāns dodas atvaļinājumā, lai atpūstos; pateicas atbalstītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tātad
T
Komentāru liels vairums liecina, cik tomēr lielā mērā DEBILIZĒJUŠIES latvieši! STULBENIS taču netic, ka starp mums var būt kaut 1 GODĪGS cilvēks, kuru uztrauc TREKNO purnu NODOKĻU maksātāju naudas naturāla NOTRALLINĀŠANA! Kā tiek tērēta nodokļu maksātāju nauda, to 1) redzam kādas ALGAS saņem MŪLĀPI, kas atsēž 8 stundas ik dinas n-tajos kantoros ... 2) ka Latvijā NETIEK aizsargāti personu dati tajā pašā VID ...
Teo
T
a ka urlandijas draugs atsledznieks ar profenes izglitibu var "nopelnit" milijonu milijonus neesot intereshu konflikta ar tautu?kurj teljevizijas skatas a kurj..
alberts
a
Tomēr nobaidīja!
klusais
k
Visam šim pa vidu ir vēl virkne lietu ,kas stipri dīvainā gaismā nostāda EP rīcību. Es pats personīgi zinu 2 lietas , kuru kustība pa EP izraisa virkni jautājumu. Man pagajušā vasarā bija diezgan gara saruna ar cilvēku ,kas zin iekšlietu sistēmas drēbi arī no oderes puses. Cita starpā , kas varētu būt problēma šajā sistēmā patreizējā situācijā ir tas , ka Mūrniecei ( precīzāk viņas vīram ) ir ļoti labas labas attiecības ar policijas ekonomisko spārnu. Piemēra pēc diezgan neviennozīmīgi tika uztverta Kviesīša iecelšana Kriminālpolicijas priekšnieka amatā - pieminēšu , iepriekš viņš bija EPP priekšnieks. Ja interesē , kapēc neviennozīmīgi uztvēra , tad iemesls ir tas , ka pašā policijā un domājams arī daļā sabiedrības valda viedoklis ,ka EP nestrādā ar pilnu jaudu un caurspīdīgi. Man zināmie 2 gadījumi arī izraisa daudz jautājumu - tai skaitā par darbību samērīgumu. Ja mēs runājam par Poikānu , tad neatkarīgi no tā vai viņš viens vai Nagles aicināts vai kā savādāk veica šo datu nopumpēšanu un publiskošanu - esmu pārliecināts , ka viņš apzinājās arī sekas ,kādas var visam tam būt. Viņš pēc būtības izdarīja to ,ko valstij pašai bija jādara un atšķirībā no citiem nenobijās un nebāza galvu kā strauss smiltīs. EP rīcība bija tiesiski attaisnojama , bet cilvēciski muļķīga. Visu to pašu varēja izdarīt ar mazākiem šova elementiem .
XXX
X
Paldies arī no manis, NEO!!!
*******
*
........PALDIES POIKĀNA k-gam !!!!!!!
resnā blusa
r
Nu bet tad kāda ir alga (vai algas) pašam Poikānam? LU strādā par pētnieku - tas jau tāds kā valsts darbiņš, neturat sveci zem pūra...
h-86
h
Pa vidu vaj'dzēs pačurāt !
DD1
D
Piekrtu: Poikānu - Vienotibā, par Rīgas sarasksta līderi, Kriestovska vietā!
mūsdienas> No senatnes
m
Naivais ideālist (demagog?)! Piekrītu par godīguma lomu, bet vai vēsturē (senatnē) kaut kur ir bijusi tāda paradīze, kur prevalējis godīgums? Nav, bet godīgums ir ticis uzspiests ar bargiem sodiem, kas ir likumu ( rakstītu vai nerakstītu) noteikti, piemēram, zagļiem cirta nost roku, citiem neliešiem- galvu u.t.t. ES nav pat nāvessoda, kur nu vēl ķermeņa daļu ekstrakcijas! Bet mūsdienās ar ļoti bargiem ( mūsdienu izpratnē) likumiem tomēr varētu kaut ko uzlabot, un pirmā būtu Satversme, kas jāizmaina, sākot ar vēlēšanu sistēmas maiņu. Mūsdienās, tāpat kā kādreiz, godīgums ir jāuzspiež, jo cilvēka daba jau nemainās. Vienīgais nopietnais šķērslis ir tie, kam šādi likumi un izmaiņas, domājot par tautas labumu, būtu jāpieņem, bet viņi ir jāspiež to darīt, veicot nopietnas visas tautas akcijas- nopietnākas nekā Grieķijā nesen, vai arī uzsākot nevardarbīgo pretošanos, kā tas notika Trešās Atmodas laikā. Nevis meklēt un sapņot par abstrakto "godīgumu", jo tāds tīrā veidā pastāv tikai ideju pasaulē.
Terorists
T
Nu ko tad tādu darīja kad piekusa?Tad jau laikam ķieķeļus stiepa ,un nu muguriņa tāda grūta kad pat papirst nevar.Ak nabadziņš,un nu vēl uz meķa matrača pagulējis un blakts iekodusi ļerpakam.Ārstu un visu sanitāro brigādi pie NEO ,mirst Latvijas lepnums un kā tad bez mocekļa?
.....
.
Nu nezinu, man kaut kā ir šaubas, ka viņs darbojās viens. Baigais varonis uztaisīts, kas, protams, ir pelnīti, bet melot gan nevajag!!!!!
ieva
i
man tiessaam patiktu redzeet Neo par muusu valsts galvu ... un domaaju ,ka vismaz 90% cilveeku to atbalstiitu ...un lai Neo nokomplektee valdiibu ...
abc
a
Kas tas par virsrakstu !!! Ja darbinieks neprot gramatiski pareizi rakstīt, tad jānomaina ar citu ! Kas tas par vārdu -,, pasakās,, ! Teikumam ir jābūt - ,, Poikāns dodas atvaļinājumā, lai atpūstos un izsaka pateicību atbalstītājiem,,
ola
o
..kā tur bija ar tiem latvju ordeņiem??:))))))))))) 3zvaigžņu - nē , tas ir kļuvis prasts un pērkams... Gada cilvēks? - šobrīd šķiet, ka neviens nav pārāks un gaišāks par NEO pat valstiskā mērogā. Lai Tev arī turpmāk veicas, Poikān! :) Un mums visiem, lai atveras acis un gribas Dzīvot Savā Latvijā!!!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas