Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Poikāns: žurnālisti manu īsto personību nezināja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Vai tiešām nejūtat kā Poikāns "peld"? Caurumu esot atradis nejauši, bet agrāk NEO stāstīja, ka viens no programas izstrādātājiem esot dzērumā nejausi izpļāpājies...Inyeresanti, ka VID un datorfirmā strādā NEP paziņas. Ar Nagli sazinājies, izmainot balsi u.t.t. Ko teisiet, ja tas izrādīsies LTV projekts, lai celtu zemos reitingus? Ne velti NEO tekstus ierunājis aktieris:)
neaizmirstulīte
n
Ja jau esi tāds pingvīns, tad tik tici politiķiem, ierēdņiem un citiem zaglīšiem.
Boze
B
Cik maz gan latviešu cilvēkam vajag, lai kādu ieceltu svēto kārtā. Nemaz nešaubos, ja pašlaik beigtos Zatlera prezidentūras laiks, noteikti būtu gudrīši, kuri bļautu - Poikānu par prezidentu. Tieši tāpat kā Zīgerista laikos - tas pasvieda banānu, šis nelikumīgā veidā dabūtus VID datus.
Vienotības triumfs
V
Nav jārunā par ekonomikas attīstību, SVF nauda vēl līdz vēlēšanām ir, var spēlēties ar Neo.
Vienotības triumfs
V
Pasūta Neo, apcietina Neo, iedod aizstāvi Neo!
NB!
N
jurists 2, 14.05.2010 12:02, Delfi: Pārbaudiet, vai kratīšanai nebija pilnvaras pārkāpums, attiecīgi - dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana? Man liekas, ka prokurore Ilona Minajeva nebija tiesīga lemt par kratīšanu, ir pārkāpusi savas pilnvaras. Pirmkārt, viņa, visdrīzāk bija tanī laikā ārpus darba laika, nestrādāja. Vai - ar viņu jau sakaņota diena un laiks iepriekš, kad viņa pamodīsies, piecelsies no gultas un parakstīs kratīšanu, lai apietu dežurtiesnesi un/vai dežurējošo prokuroru, viltotu steidzamību!? Otrkārt, sankcionēt, parakstīt kratīšanu vajadzēja, ja steidzami, dežurējošam prokuroram, kurš atrodas darbā. Izskatās, ka tas tā nebija. Tas ir jānoskaidro, kas ir ļoti svarīgi atklāt vai šī nav kārtējā politiskā afēra. Proti, ja prokuratūrā ir norīkots dežurējošais prokurors un ir norīkots dežūrējošais tiesnesis, bet sankciju paraksta "privātais" prokurors - kas deva tiesības atņemt paraksta pienākumu darbā esošam prokuroram. Tātad pastāv interešu konflikts, nelikumība, dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana!? Bet vēl vairāk - ja ir dežurējošs tiesnesis un sankcionē privāts prokurors, nevis darbā esošais, tas jau trīškārša interešu konflikta pierādījums. To viegli pārbaudīt pēc dežūrgrafikiem, jo domāju, to tā nevarēs viltot, kaut gan arī te ir iespējas - sak, dežurējošais saslima, norīkots cits, bet...tad jau bija jānorīko tās pašas iestādes cits prokurors. Nu, te ir patiesības noskaidrošanas māksla, kas kad, kam zvanīja, kad norīkoja, vai prokuraoram - dežurantam ir slimības lapa, kas pēc tam izbrauca uz notikuma vietām, ja tādi izsaukumi prokuroram bija utt.
Vienotības triumfs
V
Žetons!
mērglis2
m
..ko cepaties, tauta vairumā nobalsos par Urbanoviču un interfrontistiem, lai atriebtos. Tie vismaz sola bankas pārmācīt....Ne Vienotība, ne Labai Latvijai neko labu nenesīs-paskat ,Ķirsons nule izgāzās ka nodokļu krāpnieks un savu apsardzes darbinieku apšmaucējs!
mērglis
m
bbrīnos kā NEO tik gudrs datoriķis būdams tik slikti konspirējās, ka šo izskaitļoja. Pats gudri rakstīja, ka servera pēdas vedīšot "uz melno rajonu kā'da LONDONAS piepilsētā.." UN ČIKS SANĀCA? Tepat Rīgā vien siltu saņēma...
un
u
jaica...
Vienotības triumfs
V
Tāpēc ka vienā avīzītē visu programmu neiespiedīsi? Vienotībai šobrīd lielas komandas strādā pie konkrētās programmas izveides, kas drīz būs pieejama. _________________ Atklal kārtējais Vienotības melu stāsts, jo no iepriekšājā JL melu stāsta jau nekas nav realizēts. Kā sliktiem dancotājiem- jaici mešajut.
Vienotības triumfs
V
Tu gribi , lai kāds noticētu Vienotības angažētiem polismeņiem? nepūt nu pīlītes!
Ērglis
Ē
"Tajā pašā Vienības avīzē jauna un skaista dāma puslappusi pierakstījusi, ka izglītibai jābūt kvalitatīvai un tad visas problēmas atrisināsies, bet kā panākt to kvalitatīvo izglītību - ar kādām reformām, ar kādu finansējumu - par to ne vārda. Kā padomju laikā - ekonomikai jābūt ekonomiskai ? Kā lai es par tādiem balsoju ? " Tāpēc ka vienā avīzītē visu programmu neiespiedīsi? Vienotībai šobrīd lielas komandas strādā pie konkrētās programmas izveides, kas drīz būs pieejama.
Vienotības triumfs
V
Tāda saraksta nav . Tautai pašai jāsāk tāds veidot, prasot atcelt to nedemokrātisko vēlēšanu nlikumu, kuru uzspiedušas tās pārejas, kas valda jau 20 gadus ar saviem biezajiem onkām!
Ērglis
Ē
Tu vari pateikt to 50 reizes, bet šaubos, ja policijai būs pierādījumi uz rokas, viņi tev ticēs. Bet nu cēli jau protams tas ir - citus piesegt. Tikai meli, meli...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas