Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Poikānu raksturo kā izcilu programmētāju, godīgu un ģimenisku cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
lai ko mums gribeetu iestaastiit un ko ,lai inkrimineetu Neo ... Vinnss ir patiesi drosmiigs varonis mums visiem ... Un mums vinnss jaaaizstaav visos iespeejamajos veidos !
pro
p
mm » VIP 08:53 Bulšits. Tur ir reģistrējušies 90% LV iedzīvotāju. So what? ------------------------------------------------------ ------------------- `What`, ka nevajag tādās bedrēs līst. Dēļ kam? Kas tie par draugiem kopskaitā, teiksim, 23?! Tue ir švaki paziņas, kas grib izrādīties. Un 90 % - tas jau ir traģiski.
resnā blusa
r
Kā var kļūt par pētnieku? Interesē..
Čiko
Č
Visi tā nobijušies,ka nezina kādas bumbas Poikānam piekārt.Tagad nu tik meklēs kriminālpantus,lai viņš neko lieku vairs nepasaka. Nobijāties maitas?Zināt,ko visus šos gadus esat melojuši. Tādi cilvēki ir jāvērtē ļoti augstu un jāsaudzē,nevis jābāž cietumā.
Ir OK!
I
Ja būs uzlauzis to programatūru, tad lai cik gudrs un gādīgs - būs jāpasēž aiz restota lodziņa.
pragmatiķis
p
Laiks rādīs... Redzēs, kuras partijas vēlēšanu listē būs mūsu šodienas "varonis"...
sapnis izsapņots...
s
Nezinu kā jūs, bet es, skatoties uz šī labi nobarotā vīrieša bildi, jūtos ļoti vīlusies. Nu neizskatās viņš pēc Robina Huda!
oho
o
nu ko, mums tagad jauns IT lietu ministrs un deputāts.. ? kaut kā visa Neo figņa baigi smird pēc veca 'teātra' Ja poikāns būtu pats uz savu galvu visu šo organizējis, tad avīzītē, kura ar putam uz lūpām stāv un krīt par 'elites sili' poikānu slavinoši rakstiņi neparādītos un 'robins huds' būtu līdz ar zemi nolīdzināts, par traku narkomānu uztaisīts... bet te pat advokāts teciņus teciņus.. ejiet, jūs, kaut ko uzlauziet.. neviena avīze par jums nerakstīs un nevienu advokātu kā savas ausis neredzēsiet.. uz 15.maiju vajag nelielu tautas viļņošanos? nu ko.. muļķus kā saka pat baznīcā ...
Aigarius
A
Nekāda 'zādzība' nav notikusi - lai notiktu zādzība ir jānozog manta, tā lai tās īpašniekam tās vairs nav. Un 'izmaiņas VID sistēmā' bija triviālas - cilveki novēroja, ka taisot atskaites VID atskaites apskatīšana notiek pieprasot šo atskati pēc tās numura, turklāt netiek pārbaudīts, vai attiecīgajam VID istēmas lietotājam ir tiesības pie šīs atskaties piekļūt (un vai vispār viņš ir iegājis VID sistēmā). Līdz ar to Neo tikai paprasīja sistēmai iedot viņam atskaiti Nr.1, tad atskaiti Nr.2 un tā tālāk līdz viņš dabīja visas tās miljons atskaites, ko viņš dabūja. Tas būtu tā pat ja kāds cilvēks atklātu, ka Policijā ir kāds logs pie kura pieejot un nosaucot kādas krimināllietas numuru kāds no iekšas sāktu skaļi lasīt šo krimināllietu. Tas nav noziegums, un pārstāstīt šo informāciju tālāk arī nav noziegums.
kenta
k
Neo bija drosme izdariit to, ko sen vajadzeeja visiem mums- atklaat patiesiibu un tagad vajag visiem mums aizstaaveet Neo- uz priekshu!!!!!!!
PAVESTS
P
Gaidam Tevi uz POLITIKĀS SKATUVES? Bet Tev noteikti būs sodāmība, lai Tu tur nenonāktu. VIŅI SĀKUŠI RAUSTĪTIE, JO PAŠIEM TIK GLUDI VAIRS NEIET
Mirluks
M
Zaglis ir un paliek zaglis, neatkarīgi no tā kur un kam ko nozog un vai ir godigs ģimenisks cilvēks, kuram patīk rakņāties ar neatļautām metodēm pa citu mantām .... bet vai tad valstī publicētā nozagtā informācija par algām ir bijusi slepena, vai kāds žurnālists ir kādreiz vērsies pie VID, lai tiktu pie šādas informācijas nezogot ? Diez vai , bet misters neo ir nostādijis daļu sabiedrības (bez izņēmumiem) pie sienas nomētāšanai ar akmeņiem, un tauta jau tāpat kā pirmo klašu skolnieki ir nežēlīgi, viņiem skaidrojumus jau nevajag, ka tikai ir ko nolinčot... protams, ja šim pasākumam ir bijis cits dziļāks mērķis... bet tas sen jau ir mīts ka latvieši ir gudra tauta... lai kā arī gribētos...
smiegs
s
nu ko te piebilst ir atrasts cilveks tad jau Policija pantu par ko notiesat atradis.par to varat nešaubities ne viņš pedejais ne pirmais tads ir policistu darbs atrast nevainigo un notiesat un lielities .bet istos valsts apzadzejus nevar atrast vai negrib vai paši apzog tapec jau neko neatrod jo paši ir doļa.
kika
k
Atbalsts Poikanam! Viņš pārstav REĀLI tautas intereses. Neko, diemžēļ, nesaprotu no programmatūrām, bet man nav skaidrs- kas tur par dižu noslēpumu- cik saņem VALTS ierēdņi??? Kad tika izplatīts ziņojums, ka no kaut kādas bankas pazuduši cik tur tūkstošu cilvēku darījumu dati- cik zinu - iestājies klusums- nu ja, ta jau prasta vai " pusprasta" tauta. Bet kad ziņo par trekno galu- tā uzreiz - kriminalnoziegums! Atbalstu Poikānu!!!!!
Si Si
S
Ticamākais, ka Poikāna kungs sēdēs, jo viņu raksturojot kā godīgu un gudru speciālistu spriedums jau tika parakstīts : tāds uz brīvām kājām mūsu mīļajā Latvijā nav vēlams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Anekdote, ko Ilmārs Poikāns publicējis portālā draugiem.lv:

No Terehovas lietas materiāliem :)

Sēž trīs muitnieki un domā, ko uzdāvināt ceturtajam dzimšanas dienā.
Pirmais - Varbūt uzdāvināsim 600-to Mersedesu?
Citi - Tak viņam jau viens ir, pagājušajā dzimšanas dienā uzdāvinājām.
Otrs - Tad uzdāvināsim māju Kanāriju salās.
Citi - Nē takš, viņam jau ir.
Trešais - Izdomāju! Kā dāvanu atstāsim viņu vienu strādāt visu maiņu!
Citi - Tu ko?! Galīgi traks TĀDU dārgu dāvanu dāvināt!

LASI LAIKRAKSTĀ DIENA

Pazinēji saka - izcils datoriķis

Advokāts: maz ticams, ka Neo tiks notiesāts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas