Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Policija atradusi iespējamo slepkavības ieroci, kā arī automašīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rasputins
r
Dievs ar to Vjačeslavu un viņa biznesu, bet viņam palika 7 gadus vecs dēliņš, jauks puisītis, kuru viņš tiešām ļoti mīlēja. Par to jau gan neviens, rēķinus kaŗtojot nepadomāja.
llll
l
krize nav pat apstādinājusi, tādas šaušelīgas lietas...... skatos jau laikam, vecie laiki, atgriežas, ka pat normals cilvēks nevarēs pajiet pa ielu....... zādzības, slepkavošanas...utt....SLIKTI.....ka tā notiek.....
Человек
Ч
"Steidzami 10 vakances alga līdz 1500LVL mēnesī. Darbs tiem kas reāli grib strādāt.. Darbs saistīts ar dažādu aptauju formu aizpildīšanu. Nepieciešamas datorprasmes pamata līmenī. Nepieciešamas angļu valodas zināāsanas vecums no 18 gadiem. Lai uzzinātu vairāk informācijas par darba specifiku lūdzu apmeklējiet zemāk esošo mājas lapu www.paysurveys.info" - Во как Диена разрешает пропагандировать мошенничество. Впрочем, если мы заглянем в анналы и в историю приватизации, то это становится ясно. Рыбак рыбака видит издалека:-)
&omega
&
Un kāpēc to sašauto vajadzētu glābt? Viens noziedznieks nošāva otru noziedznieku. Skaisti un brīnišķīgi! Biežāk tā vajadzētu! Lai tak viņi cits citu apšauj! Un pēdējo palikušo lai nošauj policisti.
zime
z
Auto registrets Igaunija, bet ar Lietuvas numura zimem? Vajadzetu tak palabot vecos tekstus, pirms liek ieksa!
riņķī apkārt
r
Lai taču viņi viens otru apšauj. Nevajag likties ne zinis. Kāda man daļa par bandītu "razborkām." Policija konstatē, ka tie ir "vjačislavi", kuri kārtējo reizi sev atšauj un uz tā pamata lietu izbeidz. Krīzes laikā mēs nedrīkstam lieki tērēt naudu
Vienkāršais
V
Kāds darbs tāda alga.
trusis nejaukais
t
Dzirdeeju labu teicienu - "Ja tu brauc ar Kajaanu, tad tev dziivee ir probleemas".. Nu taa vinjsh ir, aciimredzot. Vieni muuk uz aarzemeem, citus noshauj.. Nav laba mashiina.
no malas
n
tagad daudzi būtu laimīgi,ka viņus nošauj
Человек
Ч
Да не надо нас тут разводить на очередное наеб*во. Наверняка твоя контора работает по типу утром деньги, вечером стулья:-) Типа, вначале заплати нам энную сумму, а потом становись миллионером:-) Ха-ха! Зашел на твой сайт, и тут же началась навязчивая реклама какого-то очередного дерьма:-) Так просто с него даже не уйти:-) Как же вас, таких, как ты, жуликов, много развелось в Латвии:-)
David
D
Steidzami 10 vakances alga līdz 1500LVL mēnesī. Darbs tiem kas reāli grib strādāt.. Darbs saistīts ar dažādu aptauju formu aizpildīšanu. Nepieciešamas datorprasmes pamata līmenī. Nepieciešamas angļu valodas zināāsanas vecums no 18 gadiem. Lai uzzinātu vairāk informācijas par darba specifiku lūdzu apmeklējiet zemāk esošo mājas lapu www.paysurveys.info
susliks
s
Te jau kā pēc filmas scenārija, tikai vajag paskatīties kādi purni bērēs apgrozīsies. Tas būs noteikti iespaidīgs skats. Daudz vīri melnajos ar melnām brillēm un vēl desmitiem tādu pašu Porshe vai tml. Elles gangsteri!!!
aleksandrs
a
atkal paradas cik profesionali strada zurnalisti, jo pat pec 10 st. nespej noskaidrot kam pieder automasina. Apsveicu Diena algo jefinus.
repše
r
nelaiķis strādāja tik labi, nu tik labi.. To apstiprina 3 lodes :(
Lops
L
Policija atradusi iespējamo slepkavības ieroci, kā arī automašīnu Nezinu, bet man liekas ka ar shito virsrakstu kaut kas nav kaartiibaa. Taatad atrada automashiinu, vai atrada automashiinu ar kuru noslepkavoja, vai ar kuru brauca slepkava, vai kuraa bija noslepkavotais. Negribu piesieties, bet tomeer neskan........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas