Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Policija izvērtēs, kā izlietoti ES fondu līdzekļi Bērziņa ģimenes īpašumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
X9
X
Kārtējais blēdis,bet atkal gribas lielus amatus.Cietumā tādus vajag likt.
jā gan
j
No bildes uz mums traugās augstprātīgs un cinisks pensionārs!
ha
h
Nu skaisti, vismaz Latvija var izcelties ar kārtējo šmuci , a Bērziņš tik zobus rāda
Dr.xy
D
Pec 23.julija,pec Saeimas padzisanas,steidzigi jasak buvet cietumi,jo ieslodzito skaits daudzkart parsniegs cietumu kapacitati. Par finansejumu problemu nebus,jo Valsts kase iepludis ieverojamas summas no konfiscetajiem noziedzinieku ipasumiem.Ari par darba speku cietumu celsanai nebus problemu,jo vares izmantot noziedziniekus ka nekvalicetus stradniekus.
....
.
Ja pareizi saprotu, tad dabūja Eiropas naudu, bizness neizdevinās (neiznāca), bet viss paliek Bērziņa ģimenes īpašumā. Jauka dzīve!
piķis
p
Nu re, vel īsti nav stājies amatā bet šmuce visā krāšņumā. Gribu redzēt, kā visu to pieklusinās , ar aploksnītēm nav salīdzināma tāda līdzekļu izkrāpšana.
sviests
s
Vai tā vispār ir valsts policijas kompetence "izvērtēt" ? Valsts policijas kompetencē ir daudz piezemētāki darbi. Izvākt dzērājus no ielām, sēdēt krūmos ar radaru, arestēt čurātājus utt.
ingus
i
es ceru ka pārbaudi veiks ceļu policija
  • 0
  • 1
Jonos >>> garāmgājējam
J
Ej, mīļais, ātri garām. Paver tikai muti pie Kājiņām bē, tad tu redzēsi kur vēži mājo!
garāmgājējs
g
Un šadu īpašumu ir pilna Latvija,es ceru ka kādreiz Saeimā būs spēki kuri nebūs saistīti ar esošajiem zagļiem,tad nāksies visu saņemto naudu atgriezt atpakaļ. Sāciet jau pamazām baidīties ,shēmotāji.
Valdis
V
Maz ticams, ka "prezidentu" Bērziņu izdosies ietupināt cietumā.
Imants
I
Risinajums ir ļoti vienkāršs - neizdevies bizness ir jālikvidē, īpašumi jāpārdod un nauda jāieskaita valsts kasē. Un tāpat jārīkojas ar visiem šādiem viesu namiem, kas nepelna.
Bo
B
Tas būtu par maz - par krāpšanos lielos apmēros pienāktos cietumsods.
  • 7
  • 0
viesis- joe
v
Nu jā, Bērziņa kungam ir stingrs princips- nerunāt ar bērniem, kā viņiem iet, tāpēc viņš neko par šādu shēmu nevarēja zināt... :))) ta labi, šitās pasakas var pataupīt policijai un tiesai. Dzīvē var saprast, ka vecākiem tiešām ir pārsteigums, ka bērns lieto narkotikas, bet ļoti neiespējami, ka pieredzējis finansists nesajustu šādu krāpšanas shēmu savā degungalā...
Oskars
O
Tad jau Latvijā dabūs CIETUMU pirmais PREZIDENTS , kuru ievēlēja BADĪTU PARTIJAS deputāti......
zemniece
z
Kad man piešķīra 1000Euro gadā /5 gadus/ man bija jāatskaitās par to 1000eiro izlietojumu.Vienreiz bija pat pārbaude.Šeit iizsaimniekota savu ērtību vajadzībām tik liela nauda un nekas.Vai tiešām šiem cilvēkiem nebūs jāatmaksā šī nauda,jo viņa nav izlietota tiem mērķiem ,kam viņa bija piešķirta.Kur skatās valsts kontrole un kas atbildīgs par LAD bezatbildību un sadarbošanos šai afērā.
selga
s
Zinu vienu bioloģisko zemnieku,kuram par vienu neiztīrītu stropu atņēma statusu un lika atmaksāt iepriekš izmaksāto,bet te varu derēt,neviens neko neatradīs,jo ierēdņiem procenti no 180.tūkst. pamatīgi,tie ar tūkstoš eiro maksājumiem nekrāmējas,ja nu vienīgi ,lai taisītu,,pārbaudes,,vai tik neesi sev bikses pircis.
  • 2
  • 0
joe
j
Katrs saredz to, ko grib redzēt ... pagaidām nav manīts apgalvojums vai fakti, ka, izņemot zemes īpašumu, gan firma, gan ēkas piederētu AB, bet gan diviem citiem pieaugušiem un patstāvīgiem cilvēkiem, kas gan ir viņa tuvi radinieki, tomēr radniecība par sevi vien it kā nav iemesls policijas interesei. Tāpēc pašlaik daudzmaz droši var apgalvot vien to, ka AB pieaugušie bērni ir kaut ko sashēmojuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas