Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Policija izvērtēs pensionāres iepļaukāšanu un apspļaudīšanu pie Brīvības pieminekļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Visiem krievu fašistu un nelietīgās Maitas Kreivfas aizstāvjiem viela pardomām. Komentārs uz KF Domes deputāta Beļakova aptuveni tāda paša fašista kā sOLOVJOVS rakstu par sankcijām.pre Latviju pimiņas gājiena dēl. Un tādu komentāru par šo rakstu daudz. Tas vēlriez liecina, ka Latvijā dzīvojošā krievu varza ir daudz nelietīgāka par parastu godīgu inteliģentu Krievijas krievu. Par daudz esam tās Maitas Krievas izlaiduši. местные власти легко разрешают эти акции (#) Это абсолютный бред: в отличие от России, Латвия - правовое государство. Поэтому в последние годы шествия легионеров запрещались одним судом, но суд следующей инстанции его разрешал. Зачем латвийским властям злить неадекватные российские власти, которые "смело" борются со стариками из Ваффен-СС, которых на всю республику осталось полтора человека, но упорно закрывает глаза на реальный русский неонацизм? Г-н Беляков вряд ли хоть раз был в Латвии или Риге и не знает, что националисты в этой стране - маргиналы, а не модный политический тренд, как в России. Не знает г-н Беляков, что санкции, которые он предлагает ввести, ударят прежде всего по местным русским: бизнес в Латвии держат именно русскоязычные. Так что это - очередной пшик, разводка для тех, кто в чужом глазу видит соломинку, а в своём "не замечает" дубину Манежки. Достойно для члена парламента, который, как известно, в России не место для дискуссий
Oļegs
O
Būtu Latvijā tiesīskas un demokratīskas iekārtas - tādi gadījumi nebūtu vispār iespējami. Punkts
Eva Braun
E
Kaut Dievs mūs un mūsu zemi kādudien atbrīvotu no okupantu visu dzimumu un paaudžu miskastēm ... Māmuļai pilnīga taisnība.. Es tos mēslus ienīstu līdz savas sirds dziļumiem .. ,lai Dievs man piedod ,ka tā saku ... Taču viņi ir sātana izdzimumi un tārpi...pēc tā visa ,ko darījuši mūsu tautai un simtiem citu apkartējo tautu...
lauķe
l
Šī latvju māmuļa ar pilnām tiesībām varēja izteikt visu savu pa garajiem krievu kundzības gadiem uzkrājušos sāpi - tās bija viņas tiesības...... Bet, tā kā tu esi okupantu roklaiža , neuzskatu par iespējamu turpināt diskutēt. Punkts.
Ēriks
Ē
Man nav skaidrs, kāda, tavā skatījumā, te saistība ar tautību? Ja purslaina LATVIEŠU padauza apspļaudītu sirmu krievu tautības māmuļu, vai tas būtu savādāk? Kā tu juties tad, kad "sirmā latviešu māmuļa" apsaukāja "purslaino krievu padauzu"? Vai tad vis kārtībā, vai tomēr arī to tu nosodi?
Oļegs
O
Jauniete aizstavēja savu godu un cieņu kā varēja. Tā kā Latvijā nav uz ko cerēt tiesā, meitene atbildēja vecai latviešu maitai kā varēja.
lauķe
l
Nevaru vārdos izteikt to naidu, kas pārņēma skatoties kadrus, kur viena purslaina krievu padauza apspļauda sirmu latviešu māmuļu......Kur tobrīd bijāt jūs, blakus stāvošie latvju vīri ja jau policija neiejaucās ?.......Kāpēc neviens nepagrāba skuķeni aiz škirkas? ....Kā gribētos šai "krievai' izsmērēt ģīmi.......
Was ist das?
W
Kuraa chekistu nagumauceju bandas propagandas kantorii sitienu ar duri pa seju kvalifice kaa iepljaukashanu??varbut tad to vel ari nosaukt par milestibas apliecinajumu?Te laikam iederas degradeto okupantu ordu patalogiskaa fraze-bjut znachit ljubit- ddd
Ēriks
Ē
Priecājos par katru cittautībnieku, kas CENŠAS diskutēt latviešu valodā. Mums pašiem valdoa nav nevainojama, kur nu vēl sagaidīt, ka viņiem, kā uz bruvju mājienu, tā tāda būs? Pamatus ir ielikuši, un tikai to izmantojot turpinās to uzlabot. Tas protams neattiecas uz kretukiem, kas latviešu valdoas lapā turpina rakstīt svešvalodā.
es 16:18 Cik daudz krievu te komentē sliktā latviešu valodā! Būtu labāk valodas kursos gājuši. =========== Латвию это не спасет. Латвию спасут промышленность и инвестиции, но никак не латышский язык. Более того, латышский язык зачастую тормоз развития. Английский язык, вот что нужно. Русский. Немецкий. А латышский зачем? Чтобы давать взятки латышским чиновникам? Так они их и так берут на любом языке.
okupantam 15:32 o tu tur kunksti,tev tachu skaidra latvieshu valoda pateica,ka komunistu rezhimi PASAULE izslakteja vairak cilveku neka kads cits rezhims================== Такова нацистская пропаганда, да, но это неправда.
lux
l
Skarbi. Vietām pat patiesi.
Steiner
S
Paldies visiem, kas iesaistījās šī kriminālnozieguma pret latviešu māmuļu aktualizācijā! No Latvijas policijas mēs nevaram sagaidīt nedz drošību, nedz taisnību, nedz aizsardzību. Arī tas šajā "Panorāmas" sižetā ir skaidri redzams. Un no tā mums visiem jāizdara attiecīgi secinājumi. Bet ne par to. Mums, latviešiem, patiesībā nav jāuztraucas par krieveļu un viņu pakalpiņu komentiem netā. Tas tikai tā liekas, ka viņu ir daudz, un viņi te ir uz mūžiem. Latviešu tauta ir pārslimojusi ģermanizācijas, cara laika rusifikācijas, boļševisma sērgu un pat komunistisko "tautu draudzību". Mēs dažādos laikos esam kratījušies kā drudzī no šīm slimībām, bet vienmēr izgājām no tām daudz stiprāki. Pārcietīsim arī mūslaiku viltus integrācijas murgus, un pienāks diena, kad izspļausim šīs sovoku pabiras, lai beidzot ievilktu plaušās svaigu brīvības gaisu. Mēs kopā panācām, ka viena krievu padauza tagad tiks izvilkta no "antifašistu" suņu bara, lai atbildētu par savu noziegumu. Tālāk mums jāpanāk, lai piekautā un apspļaudītā latviešu māmuļa sajūt godīgās latviešu tautas daļas atbalstu, simpātijas un aizsardzību. Pārlieku daudz starp mums vēl ir tādu garīgu kropļu kā "filozofs" Artis Svece, kurš atļāvās TV pārmest sirmajai pensionārei, ka viņa, redz, pati bija vainīga, jo varbūt pirmo reizi savā garajā mūžā sajutās kā brīvas Latvijas valsts pilsone, kas sava Brīvības pieminekļa pakājē, "savas" policijas apsardzībā izkliedza savas sabendētās dzīves sāpi tieši acīs krievu neliešu pūlim. Viņa pateica tikai to, ko mēs katrs klusu savās virtuvēs visus sovoku gadus teicām par viņiem - svešajiem, nelūgtajiem iebrucējiem, kuri iznīcināja mūsu brīvvalsti un slepkavoja mūs pašus. Jā, jūs KRIEVU CŪKAS! Un parakstos zem katra sirmās latviešu māmuļas vārda! Lai cik tas nepiedienīgs vai aizskarošs neliektos šiem šakāļiem, kas pārpludinājuši mūsu zemi un izmanto mūsu valsts pilsoniskās brīvības, lai joprojām apspļaudītu, apņirgtu, apmelotu un apzākātu mūsu Latviju un latviešu tautu. Paldies tev, mīļo māmiņ, ka tev pietika drosmes vienai un neaizsargātai nostāties pret aurojošo nezvēru pūli, lai aizstāvētu visas manas tautas godu! Un piedod lūdzu, mīļā mana, ka mēs jauni vīrieši tev nebijām tobrīd blakus, ka nepasargājām tevi pret šo nezvēru dūrēm un vēmekļiem! Es noliecu galvu tavā priekšā! Es nezinu neko par tevi, aizstāve mana, bet 16. martā tu man kļuvi par manas daudzcietušās tautas simbolu. Lai Dievs tevi svētī!
Maita Krieva
M
un citos sūdos. --------------------------- kas lielākoties sādžinieku radīti. Un pat ja diemžēl ir latvieši, kuri savā uzvedībā kļuvuši līdzīgi sādžiniekiem, ja ir arī patīkami normāli krievi, nevienai krievu fašistei nav ļauts piekaut un apspļaudīt vecāku cilvēku
Ēriks
Ē
Bet es domāju, ka Tev vajadzētu iet ārstēties. Vāji cilvēki vienmēr meklē ārējus apstākļus vai citus, kurus vainot savā neizdarībā un tizlumā. Daudz labāk būs tia valstij, kurā cilvēki, neatkarīgi no tautības, meklēs ko VIŅI var mainīt vai darīt savādāk, bet valstī kurā vairums centīsies vainu par savu neizdarību un visiem citiem trūkumiem uzvelt citiem, izveidosies sūnuciems kas slīks nabadzībā un kuras iedzīvotāji vārtīsies savā neicietībā un citos sūdos. No tava viena nesakarīgā komentāra man jau ir skaidrs, bez problēmam varu idomāties 100 krievu tautības cilvēkus, kurus blakus sev, savā valstī, redzētu daudz labāk, kā tevi. Ārstējies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas