Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Policija: kārtību praida laikā nodrošināsim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
No ārzemēm iebraukušo novērotāju skaits pārsniedz iebraukušo demonstrētāju skaitu. Kāpēc tam visam jānotiek Rīgā ?
Kukuu
K
Klau, draudzin, ja es tik neizglitots, ka nesaproti kas ir dzimumu lidztiesibas jedziens, tad labak patiesam palabo so savu vajo pusi,pameklejot inetrneta, avizes un garamtas kas tas ir par zveru un kapec tas ir aktuals. Bet, ludzu, nerej pagalma piedzerusa tina limeni, jo kaut ko nesaprot saja pasaule, tad izzino so lietu, nevis telo gudrinieku.
good
g
by the police!
...
.
palasi akadēmisku literatūru par demokrātiju un cilvēktiesībām. iespējams, pieleks dzimumu līdztiesības jēdziena nozīme, ar čurāšanu tam mazs sakars. nav ko gudri spriedelēt. ja trūkst informācijas, tā jāmeklē.
Guri
G
Foto: divi jautri zēni.
MV
M
bet piln'igi prec'izi:D
arturs
a
ko tad tas ministrs paarrauga, vai sievetes churaa kaajaas staavot? piedod protams par shaadu atbildi, bet kaads jautaajums taada atbilde.
Kukuu
K
Vai Kaspars Dimiters nebutu uzskatams par moralo kropli, nemot vera vina alkoholisma slimibu, regularas "otkackas", tusesanas ne ar sievu utt., par ko vins patmedz mili statsit? Vai Imants Paradnikes no Visu Latvijai nav moralais kroplis, jo dzivo veinliakus ar divam sievetem, un par ar to publiski lepjas? Uzskatu, ka gan Kaspars Dimiters gan Imants Paradnieks zutur oilnigi amoralo dzivesveidu, t.i. preteji sabiedriba vadosiem morales uzskatiem. Tatad abi vini butu saucami par moralajiem kropliem, un tas nebutu nekads vinu cinu vai godu aizskarosa iesauka, jo tas ir fakts. Vel talak, nemot vera ka Imants Paradnieks ir Visu Latvijai vaiditajs, un ka vaditajs dalas ar saviem dzive sprincipiem ar ireindas biedriem, tad vai tie Visu Latvijai ierindas biedri, kas pienem Imanta Pardnieka gimenes dzives principus, butu pieskaitami pie moralajiem krpoliem tapat. Tas ir joks, ko Visu Ltavijai sludina par savu galvenoi darbibas merki "... gimenisko attiecibu pacelsanu tautas limeni.. ". Vai tas nozime ka citiem ireindas biedriem, piem, Raivim Dzintaram vai studentam Janim Iesalniekam butu jasgada sev vairakas sievas vienlaicigi? Pilnigs divkosigums un meli ir kaidri redzami Visu Latvijai darbiba, jo ka citadi var nosaukt deklareto principu neatbilstibu Visu Latvijai vaditaja dzieves veida izvirtibu? Tapec Visu Latvijai ir pilnigi amorala organziacija, kuru vada perverts Imants Pardnieks. Jo musu sabiedriba par pervertu uzvedibu , domajams, uzskatams, atklata un ilgstosa kopdzive ar divam sievam.
MV
M
man ar'i šmits nepatīk un Pujāts nevisai,bet vismaz šai gadijumā vini asizstav Satversmi
MV
M
neesmu sajūsmā par abiem minētajiem,bet šai gadijuma viņi viasmaz aizstāv Satversmi
Kukuu
K
Kada vaina Zviedrijas dzimumu lidztiesibas ministrijai? Vai esi pret dzimumu lizdtiesibam: algu zina, pilsonu tiesibu zina utt.??
Kukuu
K
Butu jalasa sekojosi : "... izbijusais KGBsniks Pujats un latentais homoseksulis Smits, kurs partapis par homofobu... "
MV
M
intresanti kā Policija var apsargāt pasakumu kas tieši vērsts pret to kas rakstīts Satversmē-ka ģimene ir savienība starp vīrieti un sievieti-tātad tie visi praidisti jaapcietina un jatiesā pēc LKL 80.PANTA PAR VALSTS VARAS GRAUšANU
arturs
a
juus nemaz veel nesaprotat cik taalu taa juusu demokraatija var aiziet. paskatieties tikai kas zviedrijaa par ministriju - dzimumu liidztiesiibas ministre, nu pilniigais stulbums.
cili
c
Kapec tik pretigi cilveki ir ievietoti saja foto? Ieraugot sos pretigos vieplus vemien nak.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas