Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Policija nepiekrīt tiesībsargam par Gulbja iespējamo spīdzināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Phoenix
P
Nez cikreiz jau atkārtoju šos jautājumus, bet neviens no valdības nevienu nav atbildējis.... ONAPs un visi viņu priekšnieki tak jau sen varēja šo lietu apklusināt un pat Gulbi notiesāt [protams ja nu patiesi viņš būtu bijis vainīgs] atbildot uz dažiem ļoti vienkāršiem jautājumiem. Kā tie `brāļi laivinieki` zināja laiku kad zem Daugavas tilta dežūrēt? Kāpēc viņu vārdi un identitāte tiek turēta slepenībā? Kur palika tā sieviete kura, mēdijiem teicās šo lekšanu/mešanu Daugavā redzējusi? Vai cits neviens to neredzēja, vai tik ir bailes par to runāt? Kāpēc pat tuviniekus pie Gulbja nepielaiž? Vai tāpēc ka pastāstīs kur vidusskolas beigšanas apliecības var pirkt? Kāpēc tiesas procesos nepielaiž žurnālistus? Kāpēc, pēc sākumā tik lielas intereses izrādīšanas, tiesībsarga `izmeklēšana` aprobežojās ar TV pētīšanu, policijas ziņojumiem un kādas penzionējušās dakterīšas atzinuma, ka ar Gulbi viss kārtībā? Arī šī dakterīte ar Gulbi netikās un viņu neizmeklēja. Vai tāpēc ka tiesībsargam viņa bērnu un tuvinieku dzīvības ir dārgas? Kurš no ONAP operiem ir tas mistiskais `Maksims` kurš pusnaktī Gulbi un Iveti apciemoja prasot lai paraksta kādus tur papīrus. pēc tam piekodinot lai tik liecību nemaina, jo tad ņemšot priekšā `pēc pilnas programmas`. Tas pats `opers` Delfos pāris dienas atpakaļ lielijās ka nu Gulbis tiekot `ņemts priekšā pēc pilnas programmas`. Varētu vēl ilgi turpināt, bet pat atbildes uz šiem jautājumiem būtu sākums.
nifjodas - Ērglis
n
Es domāju ka šajā gadījumā arī pats Tiesībsargs nebija uzdevuma augstumos. Tomēr viņu var saprast, jo prakses nav un ar tiesībsargājošām iestādēm tik vienkārši galā netikt. Tomēr visas tiesības veikt lietas izmeklēšanu viņam ir. Tapēc no Āpsīša puses taisnošanās, ka nav gūti pierādījumi, ir nabadzības apliecības izrakstīšana savam kantorim. Par ģenerāli komentāri nebūs, jo Lieljuksis ar atstrādātu demogoģiju mēģina maskēt savu aprobežotību. Žēl ka policiju vada personas, kam sen ar siltām zeķēm kājās būtu jāzviln mājās pie TV ekrāna.
verotajs
v
biedrs Lieljuksis izskatas peec kaamja, kokreeti, pec kamja no multenes par kami un susliku un zirnju pakstiim. Izskataas, ka dotajaa bridii kaamim ir dzudz zirnji aiz vaigiem un nevar paraak runaat- savadak zirnji izspruks no mutes :D
PaPa
P
Pimŗm, ja Tevi kāds paspridzinātu...Pieļauju, ka tavi draugi arī tāaaaa riktīgi pamasētu pāridarītāju :))
Ērglis
Ē
Izklausās jau nu pēc diezgan neertas "atmazskas". Lai arī kāds velns Gulbis būtu, visticamāk jau ka pamasēja viņam ribas, jo galu galā aizskāra "neaizskaramo" VID amatpersonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas