Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Policija pieļauj slepkavību skaita palielināšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Jā, viss tagad ļoti mainās. Agrāk bija gods cilvēkos ejot glīti apģērbties, uzposties, lai arī varbūt dzīvoi ar kādām vecām mēbelītēm un ne visai izcili ēdi. Tagad- arī situācija no dzīves... Bija man glīts vilna auduma mētelis- nopirku to kādā veikalā par apmēram Ls 25,- ( kad tai pašā laikā tāda izskata mēteļi blakus veikalos maksāja Ls 100,-) . Rezultāts bija ļoti bēdīgs. Sava pieklājīgā izskata dēļ es piedzīvoju divus reālus laupīšanas uzbrukumus. Pēc pēdējā gadījumā es glīto mēteli uzkāru uz nagliņas un ap to spieto kodes ( 100% vilna kā nekā -he, he) - staigāju ziemas laikā kaut kādā pabriesmīgā jaciņā - kam man lieki piedzīvojumi...
Senais
S
Ar portālu viss kārtībā , nebijuši tie neveiklie virsraksti, kā šis, ko taču daudzi izlasa vispirms, bet daudzi tikai. Tad kā sanāk? Virsraksts skaidri deklarē, ka policija pasīvi noraugās un PIEĻAUJ, ka sabiedrības subjekti aizraujas ar slepkavošanu?
lops
l
Paliek kaa melno rajonaa jau. Welcome in da hood yo mudafuca!!!
daunitis
d
Katrs pats sev glābējs. Palielināsies slepkavību skaits pašaizsardzības nolūkā, citādi ar tiem salašņām, kas dēļ santīmiem cilvēkus slepkavo, netiks galā. Latvijā sācies ,,Postal2''.
pionieris
p
Balsojiet tik par Šleseru un Ušakovu, būs viss kā Krievijā, šaušanu pa cilvēkiem lielveikalos ieskaitot.
idiņi
i
Info ir domāts, lai jūs sargātu savas pakaļas, jo neviens cits tās nesargās. Izlasiet vēlreiz un padomājiet, kā sevi pasargāt, ja nav vēlme papildināt upuru statistiku. Bļiņ, ambīļi gatavie, info viņiem slikts. Paldies dievam, ka tas tiek pateikts, nevis mūrnieces murgi par baloniņiem un skraidīšanu pa jumtiem ar pišķiku.
Situācija iz dzīves....
S
Pirms dažiem gadiem zvanīju uz VP un DP - ziņoju par aizdomīgu gadījumu,kad uz ielas no aizdomīgas mašīnas fotografēja ap12 gadus vecas skolnieces. Abās vietās mani vienkārši pasūtīja, jo nekas taču neesot noticis....pēc nedēļas 2 skolnieces atrada nogalinātas, ja nemaldos Incukalnā. Ja toreiz uz manu zvanu tās kuces noreagētu( starpr citu, abās iestādēs uz zvanu atbildēja sievietes !), varbūt tie bērni būtu dzīvi . Diemžēl,mani pasūtīja tālāk .
K
K
Policijas likumā ir pants , kurš policijai uzliek pienākumu - nepieļaut un savlaicīgi novērst !!!!!! Izlasiet likumu !!!!!! Tizleņi pagonos ar tizlu bābu priekšgalā !!!
dabasdraugs
d
Virsraksts labi skan... :) Sanāk, ka policija mierīgi pieļauj slepkavību palielināšanos, un neko nedara, lai to novērstu.
KILL
K
10 slepkavias menesi un JUS muldat par pandemic gripu. Jus esat slimi un politiski neglabjami
Burlaks
B
Dažus policistus jau esmu nolūkojis. Bet jums jau tas pārsteigums nebūs. Paši ieteicāt.
Lagtviešu vecis
L
Kā gan citādi! Ja policijai atļauts zagt autiņus, kāpēc gan liegt slepkavot īpašniekus? Cik zināms Krievijā miličiem sen jau atļauts viss, tai skaitā apšaut cilvēkus lielveikalā.
mtc
m
Man gan šķiet, ka stāsts ir par polaritāti. Labais pret ļauno, vai otrādi. Sabiedrībai ir tiesības zināt par savām tumšajām sastāvdaļām un to izdarībām. Nezināšana un neapzināšanās drīzāk piedēvējama ļaunajam, ne labajam. LR nekad nav bijusi ''policejiska valsts'', kā reiz izteicās kāds ierēdnis, tāpēc labākais, ko sabiedrībai darīt, manuprāt, būtu apzināties, ka izpratne par morāli ir jākopj. Labais ir jāvairo, lai tā pozīcijas nepārņemtu ļaunais. Tāpēc es iestājos par tiesībām zināt. Man šķiet, diskutējams ir jautājums par žurnālistikas izpausmes formu, kas mūžīgo cīņu labajam ar ļauno attēlo kā bezkaislīgu faktu atreferējumu.
.
.
es par nāvessoda atjaunošanu. diemžēl.
:(
:
sviests.kam tas info?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas