Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Policija: protestēt pret praidu var arī bez agresijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Runājot par komentāriem
R
Neviens normāls cilvēks nesaka: es esmu normāls, bet tie citi nenormāli. Neviens normāls cilvēks neuztraucas par neko. Kurš tad īstenībā ir normāls un kurš nenormāls.
stiina
s
domāju, ka policija jau veic pietiekami preventīvo pasākumu.
miera kurinātājs
m
J.Lavrikovs atzina, ka starpība ir milzīga – īpaši no politiķu puses, jo šogad tikai divi Rīgas domes politiķi naidīgi izteicās pret gājienu. -------------------- ------------------------------ ------- Nu gan lavrikovs fantazē. No pride varbūt izteicās naidīgi vai aivars garda, bet kurš no RD politiķiem sēja naidu??? Kur citāts??? Lavrikovam viedokļu pluralisms un cita viedokļa mierīga līdzāspastāvēšana viņa viedoklim ir naidīgums???? Tā ir infantīla izpratne par lietām, par debati, par viedokļu pluralismu. Lavrikovs uzkata, ka gluži kā senajos PSRS laikos var būt tikai viens viedoklis - partijas viedoklis. Šodien var būt tikai viena taisnība, viens viedokli - geju viedoklis. Jebkura cita viedokļa miermīlīga paušana ir naida izpausme un naida sēšana. lavrikov, beidz lasīt geju lobija instrukcijas sabiedrības maldināšanā, bet sāc domāt ar savu galvu pats!!!
dzeris
d
Vai tad policijai nebūtu jāveic kādi preventīvi pasākumi pret tiem krievu un latviešu fašistiem, kas atklāti draud ar fizisku vardarbību?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas