Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Policija sāk Bakijeva dēla meklēšanu; viņš varētu lūgt Latvijai politisko patvērumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
volk tambovskij
v
viņš sastraadaajis taadus pašus mēslus kaa muusu Lembe.... tur un Ķiinaa šitaadus uzreiz nošauj , bez izmekleešanas , taa ir lieka laika teereešana ... piem Lembes izmekleešana jau velkas teju 10 gadus , cik piķa veltiigi izteereets...
*****
*
Interesanti par kn ādiem noziegumiem Bakijevs apsūdzēts un kādas sankcijas par tiem draud. Ja Kirgīzijā vēl ir spēkā nāvessods un Bakijevam tas var draudēt, neviena ES valsts viņu neizdos
Kaspars Bergmanis
K
Kurš būs nākamais asiņaino roku īpašnieks, kuram Latvija dos patvērumu zem sava siltā spārna? Skaidrs, ka patvērumu šim "fruktam" iedos, jo Repšiks ir uzsēdināts uz baltāzirga finanšu adatas. Brīžiem liekas, ka šo cilvēku (repši) ir samainījuši. Bija LNNK aktīvits, Gunāra Astras audžumeitas vīrs un tad- LTF, AP deputāts, Latvijas Banka.... Nu ko Latvjijas tauta- vai zini kas ir vainojams tavās bēdās???
alberts
a
Jāāāā! KO NU?Kabata neiebazīsi,bet ka ar paradiem?Šmuce!
Z
Z
Gan jau ,ka ir lūdzis un ir jau saņēmis.
juukei
j
pie savejiem tak! :D gan jau ka neizdos! kartigi noblekos un viss ies ka pa sviestu!
nut
n
Īsti marsieša sirdsapziņas un godprātības stilā, nobraukt cilvēku un izmest ģimenes uz ielas.
Mister X
M
Ok,paskaidrosu.Ir tads avanturists kaa Berezovskis,miljardieris kas aizbeega no Krievijas.Vins ari ir Interpola meklesanaa,bet savukaart rietumu valstis uzskata ka nepamatoti.Principaa jebkuru personu var pasludinaat meklesanaa,ja to izdara oficialaa valsts vara,ta kaa nav ko cepties.Kirgizijas opozicija pie varas naaca apsaubamaa veidaa tapec izdot Bakijeva delu butu tas pats kas nogalinaat vinu.Lai Dievs soda ja ir par ko.Mes mazgajam rokas nevainibaa.
Hm
H
Bakijevs Latvijā pieprasījis patvērumu, visi zin, ka viņš atrodas Belokoņa villā, bet policija viņu "meklē"... Nu, ko - gods un slava Latvijas policijai! Ja viņam iedos patvērumu, tad Latvijai tikai apliecinās, ka ir izgāztuve visādiem korumpētiem valsts nozadzējiem no visas pasaules. Bet laikam jau tas diemžēl nepārsteigtu... Kas tad vispār mūs vairs ir spējīgs pārsteigt?!
ciniķis
c
Es domāju nav problēma, Berezovskis Anglijā nopirka "politisko" patvērumu par dažiem simtiem miljonu, Latvijā šī summa varētu būt daudz, daudz mazāka. Bet grūti teikt - vai viņa nabadzīgā tauta bija pietiekami bagāta, lai viņš varētu nozagt un saņemt kukuļos pietiekami gan dzīvošanai, gan politiskā patvēruma pirkšanai postpadomju banānrepublikās. Principā Anglijā viņam būtu drošāk, bet tas viņam nav pa kabatai:)) Toties šeit ne tik droši, bet lētāk:)) Nez, ja kādreiz mūsējie tāpat bēgs no atbildības ar sazagtajiem naudas maisiem - kurā valstī viņi varēs nopirkt politisko patvērumu?:)
Vienotības triumfs
V
Ko tu! Lai ieliek to naudīnu Vienotības budžetā un lēmums būs rokā!
budzets
b
lai ieliek musu cauraja cepure parsimts milj un dzivo mierigi
EXE
E
Domāju, ka politiskā patvēruma piešķiršana Bakjevam Latvijā būtu pareiza valsts rīcība, atbilstoši ES cilvēktiesību principiem. Cits jautājums ir par, iespējams, piesavinātu naudu, kas jārisina civilprocesuālā veidā!!!
aiii aiii
a
nu kam Latvijai šitādus te jātur??Vai citu valstu nav kur lūgt politisko patvērumu?
Ceļmalu Janka
C
Ļoti interesanti operatīvie pasākumi, par kuru uzsākšanu ir skaļi jāpaziņo presē. Apmēram kā paslēpēs: ...,9,10. Eju meklēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas