Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Policija: skolēnu dzeršanas problēma Zinību dienā ir “uzpūsta”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
virsraksta turpinaajums , ... jo dzer katru dienu.
:)
:
Kas tad uzpuuta sis baumas?Tak nejau dzerajsoferi:)?
lops
l
Policistu dzeršanas problēma ikdienā nav uzpūsta .... PROZIT
ihaha
i
Dzershana 1. spetembrii, Ziniibu dienaa - kaa valsts noziimes probleema - tas ir absurds, liidz kuram esam aizveelushies! Nevajag nemaz tik senus laikus, lai teiktu: kad mees augaam, dzershana ne pirmajaa, ne otrajaa septembrii pat praataa neienaaca.
!
!
"viņa atsaucas uz statistikas datiem, kuri norāda, ka pirmajā septembrī fiksēto pārkāpumu skaits 2006.gadā bijis aptuveni 400, bet pirms gada – mazāk par 150" To jau skaidrot var tikai tā, ka nefiksē visus notikumus. Mums te lej tīro ūdeni.
!
!
Varu nosaukt vismaz pāris stadionus, kuros Rīgas policija neiegriezīsies. Tur jaunieši mēdz dzerstīties ne tikai t.s. Zinību dienā. Policijai vieglāk ir terorizēt puķu tantiņas un līmēt kvītis par aiz matiem pievilktiem pārkāpumiem. Tāpēc arī šeit viņu pārstāvim ir plata mute un īss prātiņš. Runāt nav darīt.
who cares
w
"nav narkologjijas dispanseros 18 gadiigu puiku kas censhaas aarsteeties no alkoholisma.. nav nav.. " === Jautājums ir cits - 1) kāds ir šo "puiku" īpatsvars (%) un vai 2) policija tur ko īpaši var darīt? Tāpat - kļūt par alkoholiķi, dzerot tikai 1. septembrī, varētu būt pagrūti... PS. 18 gadīgi "puikas" var dzert uz nebēdu pavisam legāli, vien nedrīkst pa ielām staigāt, jo tad piekarinās padomisko sviestu par "cieņu aizskarošu stāvokli", vai ko tamlīdzīgu...
pakausis
p
aga.. nav narkologjijas dispanseros 18 gadiigu puiku kas censhaas aarsteeties no alkoholisma.. nav nav.. tas viss ir uzpuusts.. taa vispaar ir sazveerestiibas teorija ka muusu jaunieshi nokozhaas smiedamies :)
who cares
w
Paši pūta, paši dega.
Reo
R
Lai kas to teiktu, bet policija!
X
X
Tad taisam kampaņu "Nofotogrāfē, nofilmē piedzērušos skolnieku ", nu un tad redzēsim cik tur tālu vai tuvu no tās patiesības.
...
.
dzer arii eksaamenu beigaas, izlaidumos, un vel nez kaadaas dienaas. labi, ka vismaz neaizliedza pardot alkoholu 1. septembri, tas tiesam butu smiekligi
Ieva
I
Problēma jau nav, kur dzer (tur kur poliči var atrast vai citur), bet tas, ka dzer- jebkurš narkologs pateiks, ka, jo fiksāk sāk, fiksāk nodzeras....
magnēts
m
ko tad tai jaunībai padarīsi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas