Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Policijā strādā 2400 amatpersonas bez attiecīgas izglītības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
icelandiets
i
Valsts kontrole neko nesaprot. Tie tūkstoši bez it kā attiecīgās izglītības ir kārtībnieki, kuriem tiek prasīta vidējā izglītība un pāris mēnešu kursi koledžā. Viņi policijā veic netīrāko darbu un saņem mazākās algas un nekad par virsnieku nevar kļūt. Tie ir tie, kas vazājas ar stekiem un vāc bomžus, dzērājus, narkomānus, kā arī vizina uz tiesu un apsargā tur tiesājamos grantiņus, vaškevičus. Ļoti netīrs, smags, atbildīgs, vajadzīgs un mazapmaksāts darbs. Tie, kam ir augstākā izglītība, tie jau ir inspektori, tie izmeklē lietas, komandē kārtībniekus, plāno, organizē, smērē papīrus un starp tiem ir daudzi, kuri bomzi tikai pa gabalu ir redzējuši. Ja valsts kontrole grib, lai kārtībniekiem ir augstākā izglītība, nāksies pie algas pielikt kādus 300 latus, lai atrastu kādu izglītoto, kas gribēs ar bomžiem krāmēties.
Jānis
J
Mūsu valstī gandrīz visi ministri un citas amatpersonas,kas strādā amatos ir bez attiecīgās izglītības, izņemot skolotājus, bērnudārza audzinātājas, mediķus. Piem.ja aizsardzības ministrs var būt cilvēks ar vetārsta izglītību un citi piemēri, tāpēc mūsu valsts iet uz grunti un tāpēc daudzie šie ministri ir vēstures mēslainē.
policists
p
Policijas akadēmiju likvidēja, tagad brīnās, ka nav attiecīgas izglītības, bet kur to ņemt. Vai tagad pamodās, ka nav izglītības?
Tante
T
Visdīvainākais ir fakts,ka augstākā amatpersona IeM -ministre L.Mūrniece arī ir bez attiecīgas izglītības šai jomā . Pēc presē publicētās informācijas viņa esot žurnāliste.
Ob
O
Baltkrievijā mūsu policijas un tās koledžas delegācija jau bija, tieši laikā, kad visa Eiropa runā par politisko sistēmu Baltkrievijā...
Bo
B
Jasūta delegācija uz Grūziju, tur polīcijas reorganizācija ir veiksmīgi paveikta.
law
l
Ha, ne tikai bez attiecīgas izglītības, bet arī valodas zināšanām... Ikdienā saskaroties ar šīs iestādes sagatavotajiem dokumentiem, brīžam nav skaidrs, kādā latviešu, krievu un vēl nezin kādu valodu mikslī tiek rakstīti dokumenti, par to, ka runāt vispār neprot... Tagad, kad Krievijā arī ir policija, droši vien būs sajūta ka dažs labs iecirknis ir Krievijas policijas sastāvdaļa, ne Latvijas...
Oskars
O
Kā tie KRIEVI visur PROT ielīst NOPIRKT vietas un pat NEZINOT kas tur būs JĀDARA-JĀZIN ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas