Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Policisti, mediķi un skolotāji gatavojas Satversmes tiesai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Te nu bija visi uz ST un pret ko-PRET SAVIEM IEVĒLĒTAJIEM DEPUTĀTIEM KURI VIŅUS APDALĪJA. Un galvenais kuri ceļ brēku un kuri uzķērās uz šo pašu politikāņu solijumiem-cilvēki ar augstāko izglītību un tie kas sevi pieskaita pie gudrākajiem un skolotākajiem Latvijas prātiem. Un tad jājautā ko lai nesaka omītes un opīši laukos kas nav augstas skolas beiguši,bet visiem šiem solītājiem redzēja cauri un negāja balsot vai arī balsošanu ignorēja.
Visi uz ST!
V
Ja jau krize, tad nedrikst but nevienam alga desmitos tukstosu kaa piemeram Rimsim,Melgalvim, valdem utt. Nedrikst sajozt jostas tikai skolotaji, medmasas, policisti! Tur augsaa joprojam sanem trekno gadu algas, jo luk treknie krediti jamaksaa!
tādi esam
t
Satversmes tiesā pieņem tikai juridiski pamatotus pieteikumus. ECT neskata tāda rakstura lietas. Algu lielumi un samazināšana ir nacinālas valsts lieta. Taču jau ar esošajiem spriedumiem Satversmes tiesa panākusi inflācijas pieaugumu - tas ir tas pats, kas drukāt naudu.
Un arī ierēdņi negrib samazināties. Jebkurš par sevi saka "man gan atstājiet"
riņķī apkārt
r
Šī ir laba mācība priekšdienām. Likumā, kurš regulē ST darbu ir jāizvirza norma, ka - par ST priekšsēdētāju un tiesnešiem nedrīkst pastiprināt personas, kurai ir jebkādas kreditsaistības. Laika periodā, kurā minētās personas veic savu darba pienākumus ST, tām aizliegts ņemt kredītu lielāku par summu 3 mēnešalgu apmērā utt. Re ko var sastrādāt cilvēks, lai arī godājamas tiesas godājams priekšsēdētājs, kāds neapšaubāmi ir Kūtris, ja viņu spiež nost parādu slogs, bet tas ir pavisam cilvēcīgi :)
lūriķis
l
Saeima priekšvēlēšanu kampaņa aiziet grabēdama!Balsosim par vislielākajiem kretīniem,jo viņi viskretīniskākie?
volk tambovskij
v
kuutris ir uz vienu roku ar teepistiem , princips jo sū**gāk , jo labaak, tagad pie visa vainigs JL ,kautgan valdiibaa nav tikai šie bet arii teepisti , kuri kaa mazi apmii**šies beerneļi dara visu otraadi , ...tad jau visi iereedņi var desot uz tiesu , jo ir taču likums par iereednieciibu , ... tgad tik liks uzsvaru ka valsti var glaabt vien baardainais kempmaijers, starpcitu veel jau viens iereednis resns apveelies , kurš peec iepriekšeejaam veeleešanaam pats sev parakstiija kaartiigu žuuksni preemijas , tas ir Cimdaris , to arii dereeja pirms bveeleešanaam aizroteet pie teepistiem...
Bezdarbnieks
B
Nu tad visi uz Satversmes tiesu! Bezdarbnieki, apvienojamies, jo mums ir laupītas tiesības uz darbu! Skolotājiem, poličiem un mediķiem ir darbs, bet naudas visiem vienmēr būs par maz!
J.Biotops
J
Ne Jūs pirmais, ne pēdējais, kurš tic, ka ekonomikā iespējams mūžīgais dzinējs. Tikai aizmirstam, ka patērētais ir notērēts un pats no sevis no jauna nerodas. Kas te būtu nesaprotams?
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Kāpēc tu tik primitīvi domā? Ja pieaugs pensionāru ,pabalstu sa'ņēmēju un budžeta iestāžu darbinieku pirktspēja,tad viņi pastiprināti pērkot uz'ņēmēju ražotās preces, savu naudu novirzīs uzņēmējiem,kuri savukārt varēs palielināt darbiniekiem algas. Kas te būtu nesaprotams?
bimbam
b
Tad jefinu valsts iedzivotaji vares sev kost pakalas un klaigat, cik viss te ir slikti!
nv
n
/..Kas tad beigās sanāks, ka taupīs tikai uz ugunsdzēsēju, policistu mediķu rēķina?.../ --------- nē. vēl tīri labi taupa uz nelaimīgajiem muzeju darbiniekiem, bibliotekāriem, skolotājiem, un pavisam neapskaužāmā situācijā ir karavīri, uz kuriem taupa tikpat drastiski, bet neļauj veidot pat arodbiedrību, lai sevi aizstāvēt, kur nu vēl piedalīties kaut kādos streikos vai mītiņos. un kā es jau teicu kaut kur iepriekšējos komentāros, manuprāt, pēc tiesnešu uzvaras, viņu sarakstīto pieteikumu varētu paņemt jebkura no šīm profesiju kategorijām, pielāgot to sev un doties uz ST. un lai tik tā ST pamēģina atteikt.
J.Biotops
J
Jums, sīkburžujam, vēl atlikusi nauda interneta pieslēgumam? Tātad nodokļi par zemiem, vai arī nav pienācīgi piedzīti. Nokārtosim,
J.Biotops
J
Skaidrs - tiem, kuri algas saņem no valsts vai pašvaldību budžetiem, ir tiesības, pārējiem, kuri pārtiek no privāta darba un no tā arī nodokļus maksā - pienākumi. Un nekādu garantiju, cik nopelni, tik, ja paveicas saņemsi, ja nē - pats vainīgs.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Satversmes Tiesa piespiedīs problēmas risināt tiesiski .Vienīgais veids,kā bija risināma algu problēma bija to darīt caur lata devalvāciju,tas būtu skāris visus bez izņēmuma un tiesvedība nebūtu iespējama. Pateicoties devalvācijas radītajam latu daudzuma pieaugumam budžetā,valdībai būtu iespēja indeksēt pensijas,pabalstus un mazās algas budžeta iestādēs. ST ar spriedumiem pensionāru un tiesnešu lietā ir atzinusi,ka pašreizējā valdības "iekšējās devalvācijas" programma ir prettiesiska un iespējama tikai totalitārā sabiedrībā,kurā tiek ignorētas cilvēktiesības un tiesiskās paļāvības principi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas