Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Policisti no Alfas piedalījušies arī uzbrukumā diviem pusaudžiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kk
k
TADS BRINUMS IEKSLIETU MINISTRIJU VEL NEBIJA VADIJIS.
trkostims
t
Es arī izdomāju pirkt melnu treniņkostīmu, tad jutīšos kruts, nezinat kur kādi lētāki un krutāki sporta kostīmi pārdodas? Bet par nosaukumu viss pareizi, vajag nomainīt un tad arī negoda vispār nebūs, jo kad jautās spečukam - kur dienē, viņš nosauks citu vienības nosaukumu un par vecās vienības biedru šaizi nekas pat nepadomās. Linda malacis, izeju vienmēr var atrast.
Trigger
T
Papurini arhīvus! IeM speciālo vienību biogrāfijā Viesītes vārds šiem murgos rādīsies. Savulaik Mobilajā pulka solīja tīrīšanu pēc tam, kad debilākie no mobilajiem Viesītē dzērumā dauzīja vietējos provinces ballē, sūttīti tie mobilie gan bija palīdzēt plūdos cietušajiem. Toreiz gan no mobila'pulka patrieca komandieri, kurš arī pats regulāri dzēra un bija savākts no Sužu armijniekiem, bijušais tankists bez saprašanas par iekšlietām. Starp citu, to visu labi varētu atgādināt Rekšņa, ja kāds viņam apjautātos. Vai ne, Ilmār Znotiņ?
Sniper'sEye
S
Palasi šo. Veļ interesantākas varbūtības par kopējo ainavu IeM.
Trigger
T
2 fizkultūrieši varēja būt tie paši čomi no Tukuma, no darba atstādinātie. Elementāri, Vatson.
Sabile
S
Sabiles iecirkņa inspektors jau labu laiku ir vietējā jaunbagātnieka rokaspuisis un terorizē vietējos, kuri kaut ko nav izdarījuši pa prātam jaunbagātniekam.
greizā politika
g
Lai tā Mūrniece stāsta ko grib, bet policijā pēdējos gados valdīja visatļautība. Administratīvo sodu politika tika veidota nesamērīga ar iedzīvotāju ienākumiem. Pārkāpumi netika diferencēti. Policisti par goda lietu uzskatīja "sēdēšanu krūmos". Par apstāšanās noteikumu pārkāpumiem noteikts neadekvāts sods. Par apstāšanos uz dažām minūtēm vietā un laikā, kur un kad transportlīdzeklis nevienam netraucēja , sods bija tāds pats, kā par stāvēšanu vietā, ku tādēļ veidojas sastrēgumi un bīstamas situācijas. Policistiem par goda lietu bija kļuvusi vadītāju sodīšana uz "pilnu klapi" vietās, kur tikko bija uzstādītas zīmes un vadītāji vēl nebija pārorientējušies. Sūdzības policijas vadībai neko nelīdzēja. Viņi sāka sajusties kā pārāki pār šo sabiedrību, kā dievi. Un te ir viens no rezultātiem.
Jukums
J
Esmu saskāries ar dažādiem policistiem - gan normāliem, gan nelietīgiem - sīku izspiedēju līmenī. Jāsaka gan, ka normālo tomēr ir bijis daudz vairāk. Šoreiz izskatās, ka nekas pēc būtības jau nemainīsies - pabļaustīsies, pārbīdīs kādus krēslus un viss. Neticu, ka policija no tikai represīvas iestādes kļūs par tādu, kur tiešām var saņemt palīdzību. Piemēram, Rīgā ir daudz naudas lūdzēju un vienkārši klaidoņu - vai policija ir piegājusi un painteresējusies kas ar viņiem ir noticis, vai tiešām nav vajadzīga kāda steidzama palīdzība, vai viņu leģendas, uz kuru pamata tiek lūgta nauda no garāmgājējiem, atbilst patiesībai? Kurš cits to darīs ja ne policija? Skaidrs, ka ir jāuzlabo arī pašu policistu stāvoklis - nevar cilvēkus turēt nepārtrauktā spriedzes stāvoklī minimāliem iztikas līdzekļiem. Mūrniecei gan tomēr būtu jauzņemas atbildību un jāatkapjas.
hm
h
Diezvai ar karoga un nosaukuma maiņu vien tiks līdzēts.
Paija
P
Mūrnieces kundze, jurisprudencē ir aksioma: Nezināšana neatbrīvo no atbildības. No malas tas, ka jūs nezinat, kas notiek jūsu pārvaldītajās iekšlietās, izskatās traģikomiski.
xxxx
x
Ai.ai .ai ka gribas no Murnieces tikt vala Jums rerejini ari bailes .ka pa to starpu galvina nenoripo Lai ministrei veicas! MALACIS
muris
m
Ministre nav zinājusi, kas jau vairākus gadus notiek viņas pārraudzītajās policijas vienībās! Jājautā - ar ko tad viņa, pie joda, tur nodarbojas!? Tagad viņa kā aptrakusi cērt galvas, tai vietā, lai godīgi pateiktu -piedodiet, netiku galā, aizeju.
anonīmais šakālis
a
Nav pirmā reize, kad fizkultūrieši policijas busiņā aptīra sīkos, kur blakus sēž 3 policisti? suņa murgi, kas slēpjas detaļās. Mana versija: sīkie pārdeva mobilo, pēc tam izdomāja stāstu.
Ilmārs
I
Vīrietis ar ieroci ir daudz agresīvāks, nekā bez ieroča. Sen zināms fakts.
Dārznieks
D
Pareizāk jau būtu jau no rītdienas atstāt nosaukumu Alfa tikai krimināllietu mapēs lasāmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas