Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Policisti Rīgas centrā apzog automašīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es par to pašu
E
Gluži manas domas, šis izgājiens vairāk izskatās pēc slikti inscenēta teātra jo: 1) pārāk ilgi burzās gar auro. 2) X5 ir standartā aprīkots ja nekļūdos ar "Stalker" (numuru neatceros) signalizāciju, kurai ir 16bit dinamiskais kods, un es nedomāju kā arī to nevar manīt video ka viņi auto atslēdza vaļa elektroniskā veidā, jo diez-vai viņi var atļauties nopirkt to ierīci, un mehāniski lauzuši arī nav. 3) Pašā sākumā tas vecis kas runā pa telefonu nopētīja apkārtni un nepamanīt kameru tas nav reāli, un pirms tā ka viņi paņēma mantas viens no viņiem uzspīdināja ar lukturīti uz novēršanas kameru tātad viņš zināja ka tā tur ir! 4) Visos mēdijos raksta "pēc iedzīvotāja nofilmēta videomateriāla" kas arī nav reāli kurš iedzīvotājs var atļauties uzstādīt uz ielas tādas kvalitāte un nepārtrauktā ieraksta aprīkojumu pie tam vel digitālā formātā, kā ari ar marķējumu "C6 Camera7" šis jau ir profesionāls aprīkojums. Mans secinājums ka šitais viss ir tikai teātris lai kādu dabutu nost no amata!!!
Vells
V
Kļūst arvien jautrāk! Tā turpinot pienāks laiki, kad milicis pirms algas dienas ikdienas vajadzībām nepieciešamo naudu aizies paņemt no kādas spēļu zāles, bet cilvēki tad, kad dienas laikā uz ielas pamanīs, ka netālu viens no otra apstājas divi policijas autiņi, metīsies pa grāvjiem, maz kas miličiem padomā, varbūt atkal izdomājuši viens uz otru pasalutēt. Īstenībā traģiski, bet tāds ir rezultāts 20 gadus ilgai politikāņu spēlītei ar valsts iekšējo drošību. Es pazīstu ļoti daudzus, kas strādā šajās iestādēs, ļoti labi un apzinīgi cilvēki, bet viņu kļūst arvien mazāk, vienkārši bēg prom, kurš gan var izturēt gadiem ilgu, lopisu izturēšanos. Kas paliek vietā, paši redzat. Ko vara? A varai pie abiem dibenvaigiem, ka tik beņķus sadalīt, oranžie nāca, kampa, jenoti nāk, plēš.
Ojcis
O
Tak viens tur ģitāri nofenderēja, nu tik būs Laurim Reinikam jauns konkurents ... P.S. Roks nemirst!
kaut kas ne tā
k
Poliči kaut ko ilgi un rūpīgi MEKLĒJA, nevis brutāli zaga - narkotikas, naudu, dokumentus, kādu priekšmetu ? Kam tieši viens divreiz zvanīja - par ko skaidrojās, ko jautāja nakts melnumā ? Zagļi zog un laižas lapās, bet šie tusojas 10 minūtes gar svešu mašīnu?!
Mesija Suna
M
skaisti dziedi, tautu meita!
ViktorsP
V
Paskatoties uz tautas vēlēšanu datiem, var secināt ka mūrniece ir bijusi tā persona kas ir visvairāk reižu izsvītrota.- Ko mēs ar to secinām, mēs secinām to, ka Mūrniecei iekšlietu ministrijas vietu palīdzēja iegūt ''Vienotība'', tāpēc viņa tik ilgi centās nepamest amatu- Labāk, taču ir strādāt pie vēlētākajiem cilvēkiem Latvijā. .................................................. Tie (video nofilmētie) varēja arī būt no pašas Vienotības partijas puses, jo visi jau saprot, ka šo Mūrnieces palikšanu amatā vēl ilgi visi atcerēsies un metīsies Vienotībai acīs!
viesis
v
Tad jau galvenais provokators ir Ķuzis, pēc kura rīkojuma uzsāktā izmeklēšana atklāja abus vainīgos. Fiksi jāziņo Dombrovskim,kurš ir īstais vainīgais, lai tikai nevainīgo Mūrnieces kundzi pierunā palikt amatā..... Murgs, pašam tā neliekas???
ViktorsP
V
Viena no lietām, par kuru es aizdomājos.
Pārliecība
P
šie "zagļi" zināja, ka viņus filmē! Tādēļ jau 10 minūtes tur tusnīja, lai viss izdotos. Provokācija. Un, spriežot pēc šodienas notikumiem, pilnā mērā izdevās.
ViktorsP
V
Un vispār, kas tie par aplamiem tekstiem - automobīli var atbloķēt no GPS. ..................... Jūs pat nevarat iedomāties, ko var izdarīt ar internetu............................Jūs tiekat kontrolēts caur viņu.
ViktorsP
V
Ko jūs visi te peraties- Mūrniece jau ir atkāpusies. Tagad jāsāk domāt uz priekšu, kura būs nākošā persona, kas šajā amatā strādās. ............................................ Cien ījamie iedzīvotāji- domājam 5 gājienus uz priekšu.
viesis
v
Nu, aizdomīga te galīgi nekā nav, ikdienišķa zādzība. Šajā gadījumā, par cik viņi bija policijas formā, no garāmbraucējiem viņiem jābaidās nebija, tāpēc varēja nesteigties. Logus viņi apskatīja, vai kāds neskatās. Filmēts ar apsardzes novērošanas kameru, kuru tie mūlāpi nemaz nepamanīja. Dabūt vaļā šāda veida atslēgas profesionālim ir sekundes jautājums. Un viss. Vienkārši un elementāri, zēniem tikai nepaveicās, ka tur bija kamera, ja ne, dzīvotu vēl ilgi un laimīgi..... :)
K-K
K
... Sada un citada aktiva korupcionala situacija radas pec Specbataljona izformesanas, Ulmanisa prezidijas laika, 1990 gados ap vidu ... vairs nebaidijas neviens ... pat ne dienas laika ... ... Laiks sakt no gala ... un Murniecei ir vajadziga drosa aizmugure - sakot ar Interpol specvienibas iesaisti !!!!
janis
j
šai mašīnai visa drošības sistēma ir elektroniska. Nevar vienkārši paņemt un uzlauzt - sāks kaukt tā, ka maz neliksies............ xD tu ta saki ka mazins berns......... katrai indei ir pretinde.... ta pat ka tavai aizsardibas sistemai. jebkuru aizsardzibas sistemu var uzlaust,tikai nevisiem tas ir pa spekam..Ja tev ir dzelzs durvis tas nenozime ka man nav atslegas kopijas. tas viss ir pardosanas tirgus. pardod masinu,zinot ka vinu atslegt,nozogu masinu un atkal pardodu...tapec jau tas dargas masinas visi apdrosina ar kasko. biezi vien ir dzirdets kad noperk masinu un vinu ari kads nozog pec menesa vai ari pec ilgaka laika lai mazak butu aizdomas. man liekas ka tur ir kas vairak vienkarsu masinas apzagsanu. kaut ko svarigu mekleja,varbut ari atrada...
janis
j
lidz kam valsts ir novedusi ka pat policisti sak masinas aptirit....xD driz saks ari dzivoklos list....un vin us tikai atlaidis no darba sliktakaja gadijuma..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas