Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Policistiem par kukuļņemšanu atstāj spēkā cietumsodu

Augstākā tiesa atstājusi spēkā bijušajiem policistiem par 300 latu kukuļa ņemšanu piespriesto trīs gadu cietumsodu, bet atcelts papildsods - policijas kontrole, kura bija noteikta uz diviem gadiem, Diena uzzināja tiesā. Policisti apsūdzēti par 300 latu kukuļa pieprasīšanu no kādas Vecrīgas kafejnīcas.

Lietā apsūdzēti bijušie Valsts policijas Rīgas Galvenās policijas pārvaldes darbinieki Oskars Bērziņš, Vjačeslavs Andrianovs un Edgars Bebrišs. Kā liecina apsūdzība, 2005.gada pavasarī policisti veica reidu kādā Vecrīgas kafejnīcā ar nolūku pārbaudīt, vai tajā netiek atskaņoti nelicencēti mūzikas ieraksti. Pārbaudes laikā policijas darbinieki konstatēja pārkāpumus kafejnīcas darbībā, līdz ar to viņi no minētās iestādes atsavināja vairāk nekā 80 kompaktdiskus un mūzikas aparatūru, raksta LETA. Lai par notikušo netiktu noformēts oficiāls protokols un turpmākā pusgada laikā vairs līdzīgi reidi no policistu puses šajā iestādē neatkārtotos, viņi piedāvāja atdot kafejnīcai no tās atsavinātos priekšmetus apmaiņā pret 300 latu lielu kukuli, liecina apsūdzība.

Vēl kādam vīrietim šajā krimināllietā pirmās instances tiesa pērnruden piemēroja 80 stundas piespiedu darba, atzīstot viņu par vainīgu neziņošanā par noziegumu, vēstīja LETA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas