Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Policistu arodbiedrība pieprasa Mūrnieces demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsētniece KAIJA
p
kaa raadaas ta laukje Kaija nekad no pakaljas nav izliidusi taalaak par anaalo atveri!pretiigi,ka tadas laikjes dara kaunu citiem godiigiem lauku cilveekiem!
lauķe Kaija
l
Tas, ka A.Tenisone atrodas pakaļā ir apsveicami! Lūdzu to neatstāt (līdz mūža beigām)!
Anita Tenisone
A
Tāpēc,ka Dombrovskis ir marionete Mūrnieces rokās,viņš nedrīkst runāt pretī ne Solvitai ne Lindiņai,tada lūk ir mūsu Iekšlietu sistēma un tada ir mūsu Valsts,kurā ari prezidentam NAV NEKĀDA TEIKŠANAS!!! MĒS JAU ESAM PAKAĻĀ UN BŪSIM VĒL DZIĻĀK TAJĀ JA ŠIE DARBOŅI NEATTEIKSIES NO IEŅEMAMAJIEM AMATIEM!!! Sliktā valstī dzīvojam!!!
eij dir---
e
arotbiedribas amerika vienmer bija mafijas pasparne.-latvijas arotbiedribai jatbilt par to ka atjaunoja darba vilkačus no tukuma.
ieinteresēts
i
Pēc kara visi gudri ! jārisina problēmas saknē.uz ielas strādājošie poliči saņema ap 450ls tagad ap 280ls un vel kāds darbiņš brīvdienās . kredīts mācībām dzīvoklim,vienkārši izaukssmei vai labākai dzīvei. Pēc reformas policiem 3darbiņi, parādi cita dzimtene(ANGLIJA) vai ja ir variants piespiedu kārtā pensijā un CITS DARBS VAI NODARBE.arī poličiem vajag ēst un ģimeni barot.( BET KUR SOLIJUMI) SPĒJĪGIE AIZIET. POLICIJA ZAUDĒTĀJOS.SABIEDRĪBA ZAUDĒTĀJOS, kur paliek mūsu drošība vai kāds no ministriem pieņemot svarīgus lēmumus valsts labā ir padomājis ka kādu dienu noziedzība var pieklauvēt pie pašu durvīm! Ir pēdējais laiks atmest politiskās spēles malā un sākt mācīties skaitīt, saprast kas ir % un kas ir grāmatvedība. Paši apmācam un sagatavojam cilvēkus specifiskam darbam un pēc tam uzdāvinam noziedzīgai pasaulei, pret kuru paši vairs nezināsim kā cīnīties ,jo nebūs kas vairs apmāca jaunos,ja tādi būs un kuriem būs intrese. Visam vajag stimulu,Gādāsim par savu drošību,neatdosim speciālistus noziedzības rokās, tā ir mūsu izšķērdība.Visu cieņu policijai, izsaku līdzjūtību ģimenei .50.000ls tā nav atlīdzība par policista dzīvību
dainis
d
100% piekriitu
livevil
l
kaupo 17:41 - Tieši tā!!!!!!!!!!!!! "arī laupītāji būs bijuši viņa "arodbiedrības" biedri." Abi tukumnieki bija gan biedri, gan aizxstāvības saņēmēji, lai gan viņu boss bija pamanījis, ka šamie kretīni. Arodbiedrība neļāva šos abižot. Arodbiedrība ir līdzatbildīga šajā traģēdijā!!!!!!!!!!
livevil
l
Policistu ARODBIEDRĪBA PATI VARĒTU DEMISIONĒT. ZEMGALES REĢIONA PĀRVALDE BIJA ATSTĀDINĀJUSI DIVUS TUKUMA POLICISTUS - UZBRUCĒJUS. GRIBĒJA ATLAIST NO DARBA, BET TIEŠI ARODBIEDRĪBA VIŅUS AIZSTĀVĒJA UN NEPIEĻĀVA ATLAIŠANU. LAI TAGAD ARODBIEDRĪBA ATBILD PAR SAVU RĪCĪBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ziepes
z
kur tad tā arodbiedrība bija agrak - pēkšņi pamodušies, mutes brūķētāji!
interesents
i
Vai tā ir tā pati arodbiedrība, kura prasīja tos laupītājus atjaunot amatā?
Robinhuds
R
Laupīšana azartspēļu midzenī (pati laimētava ir viena nekrietna nelaimīgo spēlmaņu laupītava), tik tiešām ir cēlāka, nekā cenšanās puliski izspiest 8 latus no bērndārznieka vai skolēna.... Līdzjūtība glītā un varonīgā policista ģimenei!
Tre
T
es savukārt pieprasu arodbiedrības "demisiju", kas cīnījusies par abu bandītbrāļu atjaunošanu darbā! Būtu nu turējusi arodbiedrība mutīti šoreiz...
Linda baltā zirgā
L
Labie policisti, kas riskējot ar dzīvību neliešus aizturēja, protams ir mans nopelns, sliktie - Ķuža un arodbiedrības Sūnas.
Solvita
S
Ja premjers rāda priekšzīmi kā jāaplaupa bērni un pensionāri, tad jāsaka paldies, ka skolēni rīkojās civilizētāk kā skolotāji.
as
a
JA MULKITE KOMANDE,KO TAD JUS GAIDIJAT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas