Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Polijas vēstniecība sašutusi par Kabanova apsūdzībām "rusofobijas temperatūras sildīšanā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Saskaņas Centrs un Lindermans ir pilnīgi tas pats. Labi Zanders pateica, nacionālboļšviki ir SC daļa. Viņu uzskati un uzvedība ir vienāda. Atšķīras tikai drēbes
Jānim-Vaņam
J
Latvijā cildina oficialo valodu ka būtu latviešu ------------------ Un kādā valodā ir šis murgojums? Varbūt sāc ar sevi - iemācies rakstīt latviešu valodā?
Jānis
J
Latvijā cildina oficialo valodu ka būtu latviešu, un Dombrovska kungs vai nu neapzinās jeb atkal loka muguru LATVIJā sarunās runājot krieviski. Kad būs tā diena kad krievi runās latviski?
Sirmais
S
Krievu salašņas tas ir saprotams, bet saprast Dombrovski un citus mūsu valsts"vadītājus",murmuļojot krieviski, prāts atsakās.Latvieši paši sevi pazemo, gan jāsmejas, gan jāraud.
Hmm
H
Kabančikam jau sen vajag ar nātrēm pa pliku pakaļu. Kas tur pa brīnumu, ka tāDS AR TĀdu sasatika! Vesti laiza kremlim pakaļu un Kabančiks dara to pašu.
selga
s
nevainosim kuili,viņa māte 40ajā arī domāja,ka naktskrekls ir vakarkleita un dēliņš arī karogu neatšķir no šņukdrānas,ko padarīsi mežoņiem,jāpaiet gadu simtiem ,lai šos daudz maz civilizētu.
J
"fobija 21.04.2011 15:22 Kabanovs bija tas , kurš mūsu karogā degunu šņauca?" ============= Ja, vinš bija tas cuka, °kas degunu snauca LATVIJAS karoga :(
richi
r
Sātans izdzimums - Kabanovs!
alberts
a
Ko tad Jūs gaidījat no krievu medija?Un īpasi no Kobana!
bumerangs.
b
Jūsu rakstu derētu izlasīt Marinai Kostiņeckai,kura mums uzspiež runča Leopolda politiku un visās starpnacionālās nesaskaņās vaino latviešus.
loģiski
l
Kabanova kungs šeit ir iejuties prasta provokatora lomā, kuru aktvizējuši jau kādu laiku vairāki žīdi, ar mērķi saindēt latviešu un krievu attiecības. Kā šķiet Latvijā naids pret visu latvisko joprojām aizmiglo acis okupācijas noliedzējiem un nelīdz jaunās oficiālās realitātes Latvijas - Krievijas savstarpējās attiecībās. Šie cilvēki gatavi nepieļaut Latvijas - Krievijas attiecību uzlabošanos, pat nerēķinoties ar Krievijas jauno, konstruktīvo nostāju. Diemžēl Dombrovskis ir par mīkstu, lai noliktu šos kungus pie vietas.
Dr.xy
D
Pamazam Karatavu Laukuma pietruks vietas visiem kandidatiem.
Populists
P
Esmu latvietis, un mani māc niknums par latviešu tautas bezspēcību, pret tādiem kā kabanovs, par to, ka dzīvojot savā Tēvu zemē man jāredz kā šeit legāli un nekaunīgi izrīkojās okupanti ... Esmu nesaprašanā, kā Brīvības cīņu dalībniekam par Latviju HERBERTAM CUKURAM var liegt atdusēties viņa Tēvu zemē, Brāļu kapos kur īstās Latvijas laikā tādiem kā viņš, speciāli tika radīta vieta ? NAV DABA DARBĪGA, NEDZ SACELŠANĀS GARA PĀR ĻAUDĪM ŠAUSTĪTIEM, KAM BŪTU MILŽU VARA !
Karīna
K
Tas pats
Stuk
S
Padomju ideologija stūrē valsti, tāpēc arī šie klaidoņi šeit jūtas kā mājās. Apskatieties, kas pie Raiņa pieminekļa Latvijas sirdī notiek. Dzemlzs rats nolikts. Padomju valdība tikai noplāta rokaas. Aizvien PSRS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas