Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politiķi nespēj nosaukt konkrētus darbus, ko paveiks nākošajā gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlētājs
v
neviens nesaka par atpūtu siltajās zemēs, kur tās tiesneses, pēc smagā un nesavtīgā darba valsts un tautas labā.
juris
j
Baigi labi: jaunais asais mazais Dzintars ja maksās, tad rausies melnās miesās. Bet vecais klaburs Kučinskis par to pašu tikai pacentīsies...
Atbildiet!
A
Kāpēc tiek izdzēsti patiesi vislabākie blogotāju raksti?
solītājs
s
Viņi jau gatavojas ;arkārtas vēlēšanām.
I.Gr.
I
Un augstaakaa prioritaate lai ir atbalstiit Latvijas maates! Kaadeelj juus nespejat saprast, ka esat viena tauta, ka jaapriecaajaas par katru beernu, kas piedzimst, ka visiem jaatbalsta Latvijas maates. Ja taa dariitu, tad nebuutu beedu par izmirshanu.
Vecais
V
JA ES BŪTU............,TAD ; 2011 gada uzdevumi: -VID un Muitas nodošana tiešā Eiropas institūciju pārvaldībā; -aizliegums valsts un pašvaldību iestādēm darboties ar privātajām bankām.Attīstības bankas dibināšana. -valsts organizēts liekā darbaspēka eksports.
U2
U
..ko darīs?? lūrēs uz ..īkšķi!!!!!!!!!! un grūstīsies ..pie siles!!!! normāli galvenie darbi..absolūtam vairākumam!!! ak jā ..viens vēl nemitīgi ..''konsolidēs''!!!!!!!!!!!!!! PRIECĪGU JAUNO GADU!!!!!!!!!!!!! :))
drakons
d
Izlasot šīs politiķu "versijas" par nākošā gada darbiem ir skaidrs, ka šiem nelgām uz zemcilvēkiem pilnīgi nekas nav skaidrs, KAS sabiedrībai vajadzīgs, KO nākošgad ir jāpaveic un galvenais KĀPĒC.
nv
n
vienīgais konkrētais darbs, ko viņi darīja, dara un darīs ir - čurāt tautai uz galvas un brīžiem pat neiespringstot to saukt par lietutiņu.
urbis
u
nākošajā gadā nav jāsakārto sava lielā saimniecība- partija saeimā sēdot , bet valsts ir jāsakārto, par to JUms maksā, nevis par partijas sakārtošanu.
vēlētājs
v
tas tak skaidrāks par skaidru, palielinās sev algas, padomniekiem, tiesnešiem, visiem valsts pārvaldē strādājošajiem un lai to konsolidētu samazinās pārējiem. varu derēt.
Ministry of Truth
M
Droši vien d*īs un dalīs. Nu, darīs un dalīs - ne to, ko jūs padomājāt!
Bomzis Vamzis
B
Ja jau nespēj nosaukt, tad nedarīs. Jo, ja darīs būs atkal slikti. Tātad tas mums tautas pajoliņiem un tautai ir ļoti labi.
Jukums
J
1. Strukturālās reformas - valsts pārvaldes aparātam ir jābūt minimālam. 2. Ekonomikas attīstība, nodokļu sistēmas maiņa, progresīvās nodokļu sistēmas bezierunu ieviešana. 3. Valsts nozadzēju tiesāšanas uzsākšana, atbildības pieprasīšana bijušajiem ministriem u.c., sākot jau ar Godmani.
Eksperts
E
Ir pamats domāt, ka Prokuratūra apzināti novilcina un bremzē Dienvidu tilta krimināllietas izmeklēšanu. Cik noprotams, lietas izmeklēšana nav daudzu Interesēs. AS "Dienvidu tilts" jau mainījis nosaukumu uz Transport Systems. Teicama shēma dokumentācijas, pierādījumu slēpšanai un centieniem izvairīties no ierosinātās krimināllietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas