Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politiķi pretrunīgi vērtē Zatlera lēmumu atlaist Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
palma alma
p
Saeimas balsojums tiešām ir visobjektīvākais raksturojums. Parāda, ka tiesībsargājošās iestādes ir kāda politiska spēka propagandas aparāts. Uzminiet - kura?
alma palma
a
manuprāt, katram kaut mazliet ar smadzenēm apveltītam cilvēkam ir jābūt skaidram, ka tieši saeimas balsojums par kratīšanu Šlesera mājās ir visobjektīvākais raksturotājs katras partijas patiesajām interesēm, kas parādīja kurā pusē katra partija, katrs deuptāts nostājies - mafijas pusē vei pret mafiju. lietas ir jāsauc īstos vārdos! Saskaņas Centrs arī varētu beigt "actiņas taisīt" - balsojot kopā ar ZZS un PLL pret korupcijas apkarošanas pasākumiem viņI jau ir pateikuši: "MĒS ARĪ, MĒS ARĪ GRIBAM PIEDALĪTIES NESODĀMAJĀ ZAGŠANĀ"!!! un ir pilnīgi pretīgi lasīt visus tos demagoģiskos murgus, kas tagad izvirst no šādu notikumu pavērsienu negaidījušajiem viltīgajiem politkalkulētajierm.
rrr
r
Krievu laikos bija melnās "bertas", tagad krieviete Potapova var brīvi izpausties. Uzskatu, ka deputātiem jābūt gudriem, tālredzīgiem. Vienotībā tādu nav
aaa
a
Tas ir pirmais rādītājs, ka esi angažēts un pie tevis arī jāiet ar meklēšanas orderi. 100%, ka tev nav neatslēdzama seifa :)
Gramatika
G
Kurš analfabēts šito rakstīja? Kas tie tādi par vārdiem - "konfortabli", "spriests"... Uzrakstītais tomēr būtu jāpārlasa, citādi izskatās nevis pēc nopietna portāla, bet gan pēc tīņu čata.
viesis
v
Viesulis 11:08 Par Latviju bez parazītiem-asinssūcējiem - ZZS, TB un PPL! Kāpēc Vienotību piemirsi?!
hehehe
h
viegli parunāt, bet ko tālāk? Par ko balsot rudenī? (tikai nestāstiet par Vienotības "godīgumu" un "kompetenci") Skaidrs jau, ka tālāk tā nevarēja turpināties, kā "viedā" opozīcija darbojās valstī, tajā ziņā veiksmīgs gadījums, bet tiešām, ko tālāk? Vienīgi PR aģentūras pašlaik laimīgas - šitādu cūceni nevarēja iedomāties! Vēl partijas nav nomaksājušas parādus, bet sakt jau... Nebrīnīšos ka Jaunups jau sirms, tāpat citu partiju naudas mangotāji.
Viesulis
V
Par Latviju bez parazītiem-asinssūcējiem - ZZS, TB un PPL!
lux
l
Kādiem? Konkrēti, lūdzu. Ja Jums ir pierādijumi, tad taisnā ceļā uz prokuratūru, kur problēma.
odze
o
1) Ja deputāti balsojot piesedz par smagiem noziegumiem aizdomās turēto, tad tas nozīmē, ka viņi atbalsta nelikumības valsts līmenī (par ko gan mēs nešaubījāmies, bet valsts nozagšanu atbalstīt ATKLĀTI - nu piedodiet ....). 2) Demokrātiskā valstī tiesu vara ir neatkarīga savos lēmumos, bet kā pie mums? 3)To, ka valsti pārvalda Šķēle, Šlesers, Lembergs, mēs arī zinājām, bet Saeima, vismaz līdz šim, centās spēlēt demokrātiju. Taču balsojums par Šlesera neizdošanu (lai gan Saeimai ir tādas tiesības), atklāti parādīja, kas valda Latvijā. Saeima ir jāatlaiž - nav cita risinājuma!
KLM
K
šadurskis, kurš šeptējās ar īpašumiem ir goda vīrs?????
lux
l
Nekas šajā pasaulē nav pilnīgi melns vai balts. Tas, ka Zatlers rīkojās kā goda vīrs, ir neapšaubāmi. Tas, ka viņš netrīc par savu vietu prezidenta krēslā, arī ir cildeni. Taču neaizmirsīsim, ka tiem pašiem vēlētājiem, kuri ievēlēja šo Saeimu, domāšana nav radikāli mainījusies. "Tantei no Bauskas" (metafora), aizvien būs mīļāks tas, kas solīs biezāku desas šķēli, tas nekas, ka nepamatoti, balsos par Krievijas interešu aizstāvjiem, pamatojot ar protesta balsojumu. Skaidrs, ka tagad vsādi PLL, SC,ZZS sacentīsies solījumos. No Vienotības saraksta svītrojami daudzi, taču arī tajā sarakstā ir cienījami un gudri cilvēki (Šadurskis, Druviete).
borcinsh
b
"Politiķi pretrunīgi vērtē..." ---- ja atgriezties pie iepriekshajiem "diena´s" rakstiem, var secinat, ka tie "politiki" - lembergs, shkele, shlesers, rubiks, seshnieks-liepnieks un ta talak - visa saema, kopa ar " sibirijas latvietim" kravcovu... sen jau rakstiju par to, kan nav normali, kad katrs smirdoshais ex-komunists vai bagats uznemejs nosauc sevi par "politiku" ! ( kimiskas tirotavas priekshnieks, kad sanemis siltu vietinu valdibaa, uzreiz - politikis ) to MODE Latvijaa reiz ir japabeigt ! shodien nevar jau saprast - tas ir zaglu vai politiku "valsts"
lotgolietis
l
Zalānam būs vien jābrauc atpakaļ un dzimto novadu.
zoliņš
z
Beidzot mūsu valstī kaut kas vieš cerību. Līdz šim mēs barojām tos, kuri atklāti apzaga tautu un noveda to līdz šodienas nabadzībai. Paldies Prezidentam par drosmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas