Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Politiķi tiksies futbola laukumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Seņa
S
Meloju, no pusdivpadsmitiem.
Seņa
S
No pusvienpadsmitiem.
Buržujs
B
Kas attiecas uz pilsoņa Taleirāna teikto - baidos, ka neviens no Jūsu pieminētajiem gulošajiem, dzerošajiem un citādi inteliģentajiem pilsoņiem futbolu nespēlē. Un tiešām neredzu nekā slikta, ja gados jaunāki politķi sanāk kopā uzspēlēt futbolu, nevis dodas uz pirtu "kruķīt ģelas". Bet par tiem laikiem taisnība - cikos ir šamais pasākums?
kegums
k
Trūkst tikai spēļu sākuma laiks(i) un par cik lielu "pateicību" to varēs skatīties. Vai tautas pārstāvji un prese informē par izklaidi, kura viņuprāt nav vienkāršu skatītāju uzmanības vērta? Ja tā, tad varbūt Dienai vajadzētu turpmāk informēt par katras skolas, kora un deju kolektīva sporta spēlēm, kuras notiks tajā un tajā dienā, kad visi būs apģerbuši sporta formas?
Taleirāns
T
"Domā, ka politiķiem nav jāguļ, nevajag izklaidēties, nevajag ēst utt?" Vajag, vajag! Politiķi to arī dara - Saeimas bijušais deputāts Aigars Kalvītis gulēja Saeimas plenārsēdē, deputāts Mārtiņš Roże spēlēja spēlītes telefonā Saeimas pelnārsēdes laikā (arī brīvais laiks tiek pavadīts interesanti - kailu sieviešu fotogrāfēšana), bijušais ministrs Oskars Kastēns arī pavada laiku interesanti - uzsāk publiskus mēģinājumus krāpt savu sievu, ēst un dzert arī vajag - Saeimas deputāts Buzājeva kungs ēšanu Saeimas kafejnīcā apvieno arī ar ievērojamu devu konjaka Saeimas kafejnīcā, Juris Dobelis - garšo dzērieni, pat balsi varot nopirkt par glāzi spēka dziras, ir arī maksla pieprasīta - deptāts Vilis Lācis uzskata par nepieciešamu Saeimas tribīnē padziedāt... Falsi - viss notiek, atpūta, gulēšana, ēšana, dzeršana un krīzes laika futbols piedevām... Patīkamu dienu Falsi! P.S. Par manām prāta spējām spriest pēc viena komentāra ir vismaz diskutabli... Aicinu apdomāt savus spriedumus pirms tie pārtop rakstītā vārdā! Papīrs un internets jau pacieš visu, arī sarakstītas muļķības. Tā kā - patīkamu dienu Jums Falsi!
Andrejs
A
Citās valstīs tas būtu labi skatīts TV šovs, brīnos kā TV 3 vai LNT nerāda to tiešraidē :D Bet ja nopietni nu un kas tur slikts, lai jau sestdienas dienā spēlē, butu interesanti paskatīties uz ko šie ir spējīgi :D:D
Falsis
F
Tu tiešām esi tik dumjš? Domā, ka politiķiem nav jāguļ, nevajag izklaidēties, nevajag ēst utt? Vai pat esi nodarbināts tikai darbā un neko citu nedari, interešu nav?
Taleirāns
T
Valstī ir tā kā visi zin! Valsts vadītāji ir tādi, kādi ir! Vajadzētu pastrādāt... Varbūt kādu stundiņu vairāk... Varbūt beizdot ar rezultātiem... Nē! Futbols jāspēlē! Varbūt arī cirkā uzstāsimies - tālu jau nav, arī kandidāti piemēroti... Patīkamu un sportisku dienu! P.S. Varbūt šos kungus atkārtoti neievēlēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas