Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politiķiem dažādas versijas par Zatlera "izgāšanas" iemesliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis
L
Cerēsim, ka viss nokārtosies.......... Mēs gribam dzīvot un strādāt savā zemē, ko par Latviju sauc .
stāsts par kādu nodevību
s
voldim nonāk informācija ka nākošais prezidenta termiņš viņam nespīd un viņiem ar ļiļku nāksies izvākties no ar glaunām mēbelēm apliktiem prezidenta apartamentiem . Bet te vīri no sc sola sniegt viņam atbalstu nākamajās vēlēšanās pretī prasot iebīdīt viņus valdībā, bet ja tas variants nenospīd sniegt pilnu atbalstu saeimas atlaišanā(visādi šleseri meseri, lembergi, škēles ir tikai SC un volda plāna līdzdalībnieki) noorganizējot voldim vizīti Maskavā pie paša Medvedeva. Tur voldis ar Dimas puišiem paraksta mini Molotova Ribentropa paktu. Neskatoties uz draudiem atlaist saeimu sarunāt ar Vienotības pārstāvjiem nomainīt koalīcijā ZZS pret SC neizdodās. Pēc kā tiek izspēlēts cirks ar saeimas atlaišanu. Un te jau sākās volda uzmešana no SC puses, viņi tomēr neatbalsta viņu prezidenta vēlēšanās jo voldis tagad ir vajadzīgs citam darbam Latviešu elektorāta sašķelšanai, un tā kā dvēsele jau pārdota voldis pilnībā ir SC pakļautībā.(tādi secinājumi tāpēc ka ja voldis būtu neatkarīgs tālredzīgs politiķis viņš būtu pievienojies Vienotībai) Sākās zrp dibināšana kurā tiek piemeklēti cilvēki ar lielām parād saistībām pārbēdzēji no citām partijām. No sākuma volda partijas dibināšani tiek sniegts finansējums no Maskavas ar SC starpniecību, ar ko pievilina partijā stāties visādus caurkritušos uzņēmējus un neveiksminiekus. Protams naudiņas tik cik bija solīts volda partijā nenonāk jo lielu daļu no Maskavas sūtītās naudas vienkārši nozog SC darboņi caur kuriem zrp tiek finansēta(krievu bizness). Paldies Dievam no volda salašņām saeimā nonāk tikai 22 cilvēki, no kuriem vārda tiešajā nozīmē liela daļa ir apdalīti. Dibināt koalīciju ar sc voldim jau nespīd, tagad viņam jauns uzdevums ar nedaudziem uzticamiem biedriem(neapdalītiem un kgb ieteiktiem) dezorganizēt Vienotības un Nacionālās Apvienības koalīciju, bet es domāju tas viņiem neizdosies jo visi sāk jau saprast kas ir voldis un kas ir viņa kompānija. Tagad es domāju sākusies zatlera &co krišana bezdibenī. Redzēsiet pēc kāda laika daži no viņiem aizies bojā dažādos mīklainos apstākļos. bijušais ZRP biedrs
pūce
p
Man tomēr patīk Aboltiņa.Man patīk,kā viņa vada saeimas sēdes.Vismaz čangaļu dundukiem parādīja,ka savā dzērāju valodā var runāt savās mājās.Un kā vina izcjakarēja saskaņieti Zariņu.Aš 6 reizes lika atkārtot zvērestu.Tagad gnīda zinās to kā tēvreizi ha ha ha.
aaaaaaaah
a
obvious tas ir balsojums pret Zatleru. Mierīgi varēja Slaviku izlikt
aaaaaaaaaaah
a
gimmee a break...............
apvioenotās krāsaas
a
Tas tādēļ ka neievēlēja Dobeli- viņš izdomātu kā izdalīt treitōrus...
pt
p
Vienotība nodrošina pilnīgu oligarhu klātbūtnes efektu. Divkosīgi un melīgi. Protams, ZRP problēmu pietiek, bet šobrīd izskatās, ka tikai pilnīgs politiskais pašnāvnieks var uzticēties V. Cerams, ka vismaz tagad Zatlers no tā ko mācīsies, ja 10.Saeimas un valdības veidošana viņam neko nav iemācījusi.
Knābis
K
Vai tiešām kādam varētu ienākt prātā, ka Āboltiņa nobalsos PAR Zatlera ievēlēšanu?? Nu un Jaunups vēl droši vien drusku piepalīdzēja nokārtot lietu ar čomiem līdz galam... Visas šīs drūmās jezgas rezultātā saprātīgākais lēmums laikam tiešām būtu ievēlēt Klementjevu.
Jā,
J
un par Klementjeva vietniekiem abus Rubika dēlus.
  • 0
  • 5
ne jau tikai politiķiem vien,
n
jo bez politiķiem Latvijā ir arī tās iedzīvotāji,kurus Dievs gluži bez viedokļa NAV atstājis... un kas ir politiķi,tāpat reiz zārkā gulēs,pūs un gaidīs Pastaro Tiesu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas