Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Politiska valsts uzņēmumu pārvalde pērn izmaksājusi vismaz 1,78 miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
tas ka partiju iipašnieki saliek sarakstos sev vajadiigos kretiinus un piesviež dažus muļķus , jo par gudriem nevar nosaukt taadus kuri no šii darba neko nejeedz , arii novedis pie valsts nozagšanas , visu laiku tika balsots par sarakstu , kurš tad vareeja iedomaaties , deputaats Oskars Griigs izraadiisies prasts zaglis , jo savaas maajaas bija ieriikojis nelegaalu piesleegumu naftas vadam , vienaa mieraa realizeeja degvielu cisternaam degvielas uzpildes stacijaas , jo ar kannaam un burkaam tirgo tikai Čečenijaa, šis viirs aciimredzot bija čekas partijai iistais, taadu tur pietiekami , arii Leiškalns ne par grasi nav labaaks , no otras puses , nebuutu uznaakusi kriize , nebuutu naakuši šie briinumi gaismaa , taapeec jau te daži breec par pozitiivismu masu meedijos, nepatiik jau , bet piedodiet s***di vienmeer uzpeld...
pamela
p
Latvija nav tiesiska valsts,jo pat likumi tiek pieņemti priekš partijām vai pat atsevišķām mafiozām personām.UN neviena no tiesībsargājošām institūcijām,nerunājot par KUSIŅU,neliekas ne zinis par ASTOŅKĀJA izdarībām.Kam alga 300 Ls.,norauj vēl cik vajag bez jelkādiem likumiem,bet redz'batjkām,deputātiem ,likumi samusturoti tā, lai to nevar izdarīt.Likumus pieņem pēdejā brīdī,līgumus saslēdz ar viltus firmām arī pēdejā brīdi.lai ZAGĻI VAR TURPINĀT ZAGT,bet ja tas uz PAPĪRA ir likumīgi,TAD DZĪVĒ VISI zina ,ka tas ir specišli izmusturēts priekš TP KŠČEJA,kuram ir N-- ās galvas visos caurumos un radu ,draugu pulks kam uzdot savākt 18 milj.u.c. miljonus.KAD TO KĀDS SADŪŠOSIES IZBEIGT??2,3 milj.kopā vai neatradīsies NEVIENS drošsirdis lai noliktu nu jau 20 g.Latvijas apzadzēju,pie vietas.VISI zina,ka ne jau viens Lembis ir aptīrījis Latviju un tādus neliešus vēl TV u.c. masmēdiji aicina uz intervijām un pasniedz kā Latvijas glābējus - patriotus!!
paši esat vainīgi
p
Citādi, nu mēs jau paši, esam savēlējuši sportistus, aktierus, mūziķus un ko tik vēl ne! ......................... Acīmredzami tauta pati ir vainīga, nav ko žēloties
tā nu tas ir
t
1,78 miljoni ir tikai ziediņi. Informācija ir ļoti virspusēja. 2007.gadā saskaņā ar to ministriju , kuras ir valsts kapitāla daļu turētājas kapitālsabiedrībās, sniegto informāciju- VALDĒS: * algās ir iztērēts 6 490 571,07 Ls; * kompendācijām- 812 254,12 Ls; PADOMĒS: * algām - 997 641,30 * kompensācijām - 11 068,49 KAPITĀLA DAĻU TURĒTĀJU PĀRSTĀVJIEM * algām - 171 490, 73 * kompensācijām - 8548 Ls KAPITĀLA DAĻU TURĒTĀJU ATBILDĪGAJĀM AMATPERSONĀM : * algām - 154 732,11 Ls( no kapitālsabiedrību līdzekļiem) un 42 029,34 Ls( no ministriju līdzekļiem) * sociālām garantijām- 5312.- Ls SECINĀJUMS 1. Cik vēl nav iztērēta nauda pašvaldību uzņēmumos? 2. Fakktiskā situācija 2008.gadā, salīdzinot ar šei minēto 2007.gadu, ir vismaz par 1/4 treknāka.
krista
k
Tīnīdžers » Jaunietim 10:30 Cik tev smadzenes rievu ,tik pat cik čelovekam? +++ Jaunietiem jau nav smadzeņu, viņam smadzeņu vietā, piedodiet, čuras.
Tīnīdžers
T
Cik tev smadzenes rievu ,tik pat cik čelovekam?
Jaunietis
J
Nepriecājies par agru, pietaupi priekus laikam, kad jēlie sorozīdi būs "sakārtojuši" valsts pārvaldi tiktāl, ka no Latvijas nekas nebūs palicis pāri. Tad tev būs vajadzīgs daudz prieka, lai izstāvētu rindas pie zupas virtuvām.
lno
l
Iepriecina, ka neviens vairs necenšas oponēt TPJO jaunietim: pret slimu cilveku jāizturas ar līdzcietību, nežēlīgi to kaitināt:))
Pipo
P
Kad vīze kļūst par pastalu, tā aizmirst ,ka bijusi vīze .Mūsu komentāri ir kaķu lāsti varas ērgļiem.
vecis
v
Nervajag būt tik ticīgam. Manipulēja, manipulēja balsis LNT! Salīdzini pats - piemēram, vakars, visizdevīgākais skatītāju laiks, populērs raidījums "Kas notiek Latvijā", bet dažreiz vairāku stundu garumā zvanu skaits nesniedzas pāri tūkstotim. Kurpretī "900 sekundēs" šorīt, kad cilvēki pošas iet uz darbu, tad atrodas vairāk kā 3 tūkstoši, kuroiem tik mīļš Bērziņš vai Loskutovs, ka ķer telefonu un tik zvana, un tik maksā 0,3 Ls.
Jaunietis
J
Kad dzeltenā Diena beigs rakņāties pilsoņu kabatās? Noriebusies šī nepārtrauktā rakņāšanās cik kurš saņem. Labi, varētu vēl saprast, ja parasta latviešu skaudība, bet nav taču! Dienas žurnālisti paši līdz ausīm sasmērējušies ar maksām, piemaksām un atalgojumiem no Sorosa siles, un ja parēķinātu, tad dažs labs šāds skribents iebāž kabatā daudz lielāku kušķi, nekā viņa šausmināšanās subjekti - tautas ievēlēti deputāti.
@
@
SILE. Privāti šādi rīkoties neizdotos. Bet valsts ir slaucama govs un vieta, kur savējos ņem maizē bez atlases pēc kretīnisma un tizluma. Ka tik prastu dalīties un sekmīgi shēmot.
lust
l
Nevajag aizmirst arī par ZZS astoņkāji. Visi jau zin, ka lai vinētu kādu būvniecības konkursu, vides novērtēšana jāpasūta Emša firmai, kas ir tikai kā krājkasīte, jo dabu tāpat izdara citi.
izbijis valsts patriots
i
Būtu labi ja Latvijā būtu partijas---Pagaidām šie veidojumi ir tā saucamie Biznesa projekti. Pagaidām Latvijā nekas nopietns nevar notikt ,jo pēc vakardienas publikācijas pressē par Segliņa saistību ar E.Ivanovas lietu ,šim kungam bija JĀATKĀPJAS dažas stundas pēc tā publicēšanas. Gaidīju to brīdi kad LATVIJĀ beidzot piedzims demokrātija ,pagaidām liekas velti. Tāpēc pagaidām ar partiju finansēšanu no valsts budžeta ir koks ar diviem galiem ---Sākumā jāmainās partijām,jo pretēji saņemsim to pāšu tikai finansētu no pašu kabatām.
Dzhonis
D
Ne pa tēmu, bet vai kāds redzēja kā šorīt 900 sekundēs darbojās jaunā TP censoņu izstrādā PR stratēģija, kas balstīta uz neredzamu sabiedrības ietekmēšanu... Supervaronis Bērziņš pret tautas varoni Loskutovu, balsojums apakšā - punkts punktā, kā tad :D Negribas ticēt ka LNT maipulēja ar balsīm, TP oranžā roka pārspaidījusi telefona pogas panāca to, ka ierindas 9. klašu Peķka noticēja, ka starp to resno oranžo kretīnu un Loskutovu ir liekama vienādības zīme, žēl :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Diena pēta pērn vislabāk atalgotās amatpersonas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas