Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Politiskie spēki atklās piedāvājumu

Kandidātu sarakstu un 4000 zīmju priekšvēlēšanu programmu iesniegšanu var uzskatīt par Saeimas vēlēšanu kampaņas uzrāvienu, kas paver iespēju vēlētājiem nodoties politisko spēku piedāvājuma vērtēšanai. Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) sāks pieņemt kandidātu sarakstus trešdien, 18. jūlijā, bet pēdējā to iesniegšanas diena būs 7. augustā. CVK priekšsēdis Arnis Cimdars tomēr neiesaka politiķiem atstāt šo atbildīgo pienākumu uz pēdējo brīdi, jo katram kandidātam ir jāparaksta vairāki dokumenti, un, ja kāds no pretendentiem to būs aizmirsis, bet jau devies uz ārzemēm, "tad nekas vairs nebūs glābjams".

Top komentāri

Noziedzīga
N
fizionomija. Garantēs mafijai nepieciešamos rezultātus.
VVZ
V
Vai tad "politiskie spēki" cimddarim nav jau izteikuši piedāvājumu kādā Mazpisānu pirtī vai Rīdzenē? Vai arī joprojām notiek piedāvājumu pieņemšana un izskatīšana?
Jānis
J
Vai Cimdars nav kļuvis par Saskaņas Centra lellīti? - 2018.g.11.jūnijā: "Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) pirmdien, 11.jūnijā, nolēma, ka rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās Rīgas vēlēšanu apgabala ievēlēs 35 tautas pārstāvjus, Vidzemē – 25, Zemgalē un Latgales – pa 14, bet Kurzemē – 12 parlamentāriešus. Salīdzinot ar 12.Saeimu, Rīgā klāt nāks trīs deputātu vietas, no Vidzemes, Latgales un Kurzemes ievēlēs par vienu deputātu mazāk, bet no Zemgales apgabala ievēlamo parlamentāriešu skaits nemainīsies. Ja šādi deputātu mandāti tiktu sadalīti jau iepriekšējās Saeimas vēlēšanās, Saskaņa Saeimā būtu ieguvusi par vienu deputātu vairāk, bet Vienotība – par vienu pārstāvi Saeimā mazāk. Saskaņa par vienu deputātu vairāk būtu ieguvusi Rīgas vēlēšanu apgabalā, kur mandātu uzreiz būtu ieguvis Igors Zujevs, kurš pašlaik tāpat ir nonācis Saeimā, 2015.gadā nomainot Regīnu Ločmeli-Luņovu" Cimdara lēmuma rezultāts- par labu Saskaņai.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas