Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politoloģe: Divas partijas pirms vēlēšanām izmanto negodīgus paņēmienus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nātans
N
beidziet vienreiz pi*sties ! VISAS partijas reklamē sevi! Punkts!
Vilis
V
Visnegodīgākos paņēmienus izmanto pati Vienotība. Tas ir Elertes un Co iedibināts pņēmiens -melot, zagt, un kliegt - ķeriet zagli! Visa šī melnā propoganda ir apmaksāta priekvēlēšanu aģiācija, ar kuru Vienotība zombē vēlētājus
Sandra
S
Paldies Kažokai, viņai ir drosmes teikt taisnību!
aha
a
Nu gan šleseristi izpelnās [laikam vairāk par 2 santīmiem AŠ2 maksā.Šlesera garā muld visādus melus par vienotību.TV Baltijas 1.kanālā Šlesers katru dienu gvelž vienu un to pašu.SC arī no rīta un vakarā pa 30 minūtēm reklamējas.Vakar Šlesers 10 minūtes.apriebies klausīties vienus un tos pašus melus.
nopirktā dvēsele
n
Un cik godīga ir pati šī Vienotības angažētā apmelotāja?
smiekli nāk
s
Pat pašai smiekli nāk par šiem apgalvojumiem.
Es PLL
E
Kažoka, kā Jums nav kauna! Paskatieties, ko dara Vienotība! Tādas cūcības un tādu valsts līdzekļu tērēšanu savās interesēs, neesmu redzējusi nevienā kampaņā. Tas Jūs nesatrauc? Jums personīgi iesaku- sākt nodarboties ar kaut ko sakarīgāku, jo nekāda dižā eksperte neesat.
cela dit en passant
c
Protams, ir arī Vienotības sarakstā cilvēki, kurus Saeimā negribu redzēt. Taču tādi maitas,mkā Šlesers un SC Vienotība tomēr nav. Spilgts piemērs-notikumi pie Origo.
:D
:
Zanīt, tev protams tas būs šausmīgs izbrīns, bet visi cilvēki nedalās tikai Vienotības draugos un Šlesera draugos :D Ne visi ir nozombēti un jābūt gana stulbam, lai neredzētu, ka sevi reklamējot gan PLL, gan Vienotība, gan Saskaņas centrs iet vinu taciņu, ir vienlīdz sevi slavinoši un nekorekti :)
Zane
Z
Stundiņ mīļo, kā Šlesera un Šķēles konstantinovveidigie piāristi raujas - trīsdesmit vienādus komentārus par Vienotību, un vēl zvaigznītes sev paši liek... Ak, tu, izmisums, bet 5% parkāpt jau ta vai tā nespīd.
!
!
Tatad tu apgalvo, ka valstiskums sakas ar tiesas spriedumu, ko piespriez bleziem, bez ta valstiskumam un pareizai attieksmei, ko prasa ari no citiem, nav iemesla but. Tatad tu esi nelietis.
Pārliecība
P
Un kā tad ir ar Šlesera e-pasta vēstulēm, kuras viņš izsūtījis visiem inboxa lietotājiem?Lūdz atbalstu, sola debesmannu... Par labu Latviju - kā tarakāni lien pa visām spraudziņām pie cilvēkiem! Riebjas.
Santa
S
Par PLL gandrīz piekrītu, ne īsti līdere, bet otrā vietā jau nu noteikti, par Saskaņu īsti nezinu, bet ticēšu, lai būtu trešā vieta, bet Ivetiņ, šitādu aizmāršību! Kā var aizmirst godpilno līderi draņķīgo paņēmienu izmantošanā "vienotību"! Nu nekas, nevar jau tik objektīvu un neatkarīgu organizāciju kā "providus" turēt aizdomās par apzinātu viena politiskā spēka slavināšanu un citu zaimošanu, laikam Ivetiņai misējās
JL rimsi, atkāpies!
J
Ko tad Providus un Delna šo JL dienderi-rimšuku neuzraudzīja? Saeimai jāpieprasa JL rimcēviča atkāpšanās no LB prez. posteņa! Administratīvā rajona tiesa pēc žurnālista un publicista Lato Lapsas pieteikuma uzlikusi par pienākumu Latvijas Bankai (LB) sniegt informāciju par bankas vadības, padomes un valdes locekļu atalgojumu no 2009.gada janvāra līdz jūlijam pēc nodokļu nomaksas, informēja tiesas priekšsēdētājas palīdze Ksenija Novikova. Tiesa atzinusi par prettiesisku Lapas apstrīdēto LB atteikumu sniegt pieprasīto informāciju un uzlikusi par pienākumu LB informēt par centrālās bankas prezidenta Ilmāra Rimšēvica, viņa vietnieka Andra Ruseļa, valdes priekšsēdētāja Māra Kāļa, valdes priekšsēdētāja vietnieka Reiņa Jakovļeva, kā arī bankas padomes locekļu - Arvila Sautiņa, Leonīda Gricenko, Harija Buša, Vitas Pilsumas, Aivara Skopiņa, Valentīnas Zeiles un arī valdes locekļu - Raivo Vanaga, Harija Ozola, Andra Ņikitina un Ilzes Posumas atalgojumu.
Sandris Točs
S
Negodīgs paņēmiens ir šādā veidā atbalstīt "Vienotību"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas