Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politoloģe: Zatlera reformu partijas uzstādījumi ekonomikā līdzīgi TP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlme
v
Mana Lilitiņa grib un es,gatavs kļūt kautvai par apsmieklu.
Ha=ha
H
Raksta virsrakstā lasāmā līdzība ar TP gan nav vienīgā. Nez kāpēc uz foto jaunas (jeb vai ne tik jaunas?) partijas dibināšanas sakarā Zatlera kungs TP-jisku kaklasaites krāsu izvēlējies?
***
*
#33 | Fēlikss Skatos uz Zatleru un domāju, cik tālu var iet cilvēka nekaunība un nekrietnums. Kad viņu ievēlēja un tie paši, kas tagad slavina, viņu apspļaudīja, aizstāvēju. Tagad nožēloju. Ausīs skan kolēģes stāstītais, cik veikli viņš izķēris aploksni no rokām, kad viņa saminstinājusies kukuļdošanas brīdī. Kā viņa teica: bez mazākās aizķeršanās. Katram ir jāzin, ko viņš var un ko nevar izdarīt. Saukļu saucēju mums pārpārēm. Tagad vairs nav TP un man nav par ko balsot, jo nebalsošu par savstarpējā naida kurinātājiem (3 oligarhu medniekiem). Nu ko, jābalso par SC, kamēr šitie viens otru aprej. Vismaz tie par ekonomiku domā 10.07.2011 09:58:53
cony
c
Ļoti viss atkarīgs no tā,kāds cilvēks dibina politisko partiju,kas grib VALSTS PĀRVALDĒ iegūt varu.Uzskatu,ka Zatlera kungs ir ļoti pieņemams sabiedrības interešu realizēšanā.Jau būdams ārsts,ķirurgs viņš bija pieradis ar savām zināšanām kalpot cilvēka labumam,sāpju,ciešanu mazināšanai.Pēdējā laikā citu ietekmes lūgts,viņš ir mainījissavas kalpošanas profīlu un tagad viņš kalpo visas Latvijas tautas labumam,trūkumu un visāda veida nabadzības izskaušanai.Patiess,ar mīlestību kalpojošs cilvēks arī neskaita santīmus,ko saņem par labestīgo darbu,jo gudra kalpošana medicīnā vai Valsts pārvaldē būtībā ir nesamaksājama.Ja,es jau iepriekš nebūtu Vienotības atbalstītājs,tad noteikti savu uzticību un atbalstu veltītu Zatlera kunga dibinātajai partijai.Manas autoritātes ir arī Dombrovska un Repšes kungi.Šie trīs vīri var Latvijas sabiedrības dzīvi gan uzlabot gan ilgstspējīgi nostiprināt.
Jautrīte
J
viņš, varbūt, santīmus neskaitīs, toties kundze - tā māk labi skaitīt
  • 0
  • 0
zoste
z
runnē, ka ar lieelak kretīn,kampēj,.... baig grib estāts Reform patejee,..... programms esot baig līdzīgs
kužoka
k
aita vai tu stulba vai,....ka neredzi utes,kretīnu,kampēju TP,.... utu noēstajā kažokā
Dr.xy
D
Silta,lietaina laika,tapat ka sunu senes,masveidigi paradas visadi "eksperti" un "politologi".Bla,bla,bla...........
ritdienis
r
He!Krilova fabulai ""ir taisnība"":sēdini mērkaķus kā gri'bi,bet orķestris neskan""!?Ko darīsim?
edisons
e
Taisnība - līdzīgi un tas ir labi, bet svarīgi kā tos īsteno, kas ir labuma guvēji. Pietiek melot un apzagt tautu.
Ļoti
Ļ
muļķīgs salīdzinājums, kad zinām, KO nozīmē TP katra pilsoņa galvā un KABATĀ...
archivārs
a
Politoloģei nu gan vajadzetu zināt,ka TP jau no pirmās dienas bija multimiljonāra Šķēles kabatas partija un biznesa projekts. Politoloģei vajadzētu zināt,ka gandrīz 13 gadu būdama valdošajā koalīcijā Šķēles partija ne pirkstiņu nepakustināja,lai realizētu partijas programmā solīto,ka 2005.gadā IKVIENA ĢIMENE spēs izskolot trīs bērnus, ka noziedzīga ir tā valsts,kurā vecumdienas nozīmē nabadzību. Nesaprotu,kā noziedzīgas valsts izveidotāju var pielīdzināt Zatleram. Vai tad Reformu partija arī būs kabatas partija?Kabatas partijas taču var atļauties tikai miljonāri.Kur tad ir tie Zatlera miljoni?
Oskars
O
Laikam Šķēle domā , kad mana tauta ir MUĻĶI , kad nomainīs viņa ZIRDZIŅA GĀJIENU no TP uz itkā ZATLERA veidoto partiju , bet īstenibā tā ir OTRĀ TP ar miljons PARĀDU..........
ridaps
r
TP programmai jau nebija nekādas vainas tikai izpalika tās realizācija dzīvē bet nu tā nagu palaišana jau nu gan par traku bija pat bērnu slimnīcas līdzekļus nekautrējās zagt ...
No ārzemēm atceļojušai utei
N
meklē utis savu dārgo Vienotības kapitālistu kažokos! Laikam slikti ar redzi, ka nevari saskatīt Kampara un Dombrovska kažokos pelēkās utis.
[email protected]
h
Vajadzētu vienkārši mazāk melot. Piemēram - nelietot melīgi jēdzienu "politiska partija" . Ja TP būtu pollitiska partija, tad tā būtu dzīva un ieņemtu sev pienākošos nišu un elektorāta daļu. TP nav politiska partija, tā ir Andra Šķēles personības kulta grupa. Šķēles reputācija pačibēja un vairāk tur arī nekā nebija. Tāpēc jau arī biedri nesaprot, kas noticis. Bet nevajag sabēdāties, tūlīt jau atkal ir radusies Valda Zatlera kulta grupa. Kamēr Valdis neko nopietnu nesastrādās, tikmēr varēsiet gozēties pie viņa. Bet, līdzko Valda reitingi nobrauks bezdibenī, tur nobrauks arī viņa "partija".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas