Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Politologi: SC ir cerība 10.Saeimas laikā nonākt pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gudrīte
G
Latviešiem ir teiciens:Cerība ir muļķa mierinājums. To der atcerēties.
NELATVIETIS
N
Nebija nekādas OKUPĀCIJAS,bija tikai un vienīgi nepārtraukta ATBRĪVOŠANA.Latviju atbrīvoja no inteliģences,no kustāmā un nekustāmā īpašuma,no pārtikas,no dzīvokļīem,kuros iesēdināja "atbrīvotāju" tūkstošus,Atbrīvoja no pārticības,no savas valodas,kūtūras un vārda brīvības.Tā vietā bija TOTĀLĀ ATBRĪVŌŠANA,-jums taisnība,biedri Urbanovič,jūs esiet īsts un nelokāms cīnītājs par ATBRĪVOŠANU,kur nostaļģiskās sāpēs jums rodās žults izplūdumi.
Givi>>!
G
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 5 Balsu skaits:7 x ! 19.10.2010 14:40 Kas vispār ir politologs, ko tāds ēd un ražo? Barojas no saviem pieņēmumiem un ražo baumas? Šajā laikā arī politolopi varētu pastrādāt valsts labā, nepārdodot masām negatavu produkciju. Valdis Dombrovskis bija sastādījis plānu. Plānā bija 7 lpp. materiāla, kas paredzēja darbibas prioritātes un jautājumus, ko vēlēšanās uzvarējusī partija uzskata par prioritāriem. Vienotība piedāvāja iespēju SC parādīt, ka ekonomika tiešām ir galvenais, par ko SC domā ne tikai vārdos. Daudzu domās, lieki piedāvāja. Jo tā ir etniski ieciklējusies, sociālistiski agresīva partiju apvienība, kam visdārgākais nez kādēļ ir padomju mantojums un Krievijas domas. Un lieki tiešām piedāvāja, jo izrādījās, ka ir jābūt gudrākam par Urbanoviču, lai izbeigtu kacināt cilvēkus, piesaukt Biškekas, deportācijas un latviešus - Eiropas čukčas, un beigt simulēt darbību. Bet tādu SC nav. SC ir PCTVL turpinājums, kuram būs līdzīga nākotne. Daudzi krievi jau tagad nobalsoja par ZZS. Un viņiem tiešām viss būs kārtībā. ===================== Vai kads redzeja Dombrovska plānu? Kur to var izlasīt? Pirmsvēlēšanu debatēs uz jautājumiem par konkrētu jaunās valdības rīcību vienā vai citā jautājumā Dombrovskis neko sakarīgu nevarēja atbildēt. Vissakarīgais cilvēks, kam tiešam ir plāns kā celt ekonomiku ir Lembergs. Pie tām viņš ir arī pilitiski tālredzīgs politiķis, nelienot premjera krēslā uzreiz pēc vēlēšanām. Dombrovska valdība (ja tiks apstiprināta) noturesies maksimums līdz pavasarim un tad uz balta zirgā valdību pāŗņems Lembergs, taču spēles noteikumi būs citi: Vienotība sašķelsies. Jauno valdību veidos kādas no šim partijām: ZZS, PLL, SC, SCP un var būt JL.
Heh
H
Muļķīt šeit nav vienas partijas un viena viedokļa valsts! Kurš būs tas atļāvējs kam ko aust vai neaust?
K-K
K
... Vai jus nekaunas reiz nebeigsiet gvelzt nopirktas propogandas mulkibas un kurinat nemieru ar saviem letiem un nepamatotiem diletantiskiem secinajumiem !!! ... Arprats, kas atlauj sadiem intelektualiem diegiem seit aust valsts un demokratijas apversumus ????
ginekologs
g
Latvijas politalogi ir kretini un aprobezotakie cilveki Latvija, tas nu ir skaidris katram. Klausoties Ibija murgojumos nak vemiens,,,,,labak butu arstejis savuas veselibas vainas, ka klist baumas, ka vina esot problemas ar potenci un butu labak sacis stradat fizisku darbu tad ari ptence, iespejams, ka uzlabotos.....
onkulis
o
Nu nemokaties ar to valdību- kod kurā pirkstā gribi- sāpēs. Mums nebija izvēles par ko balsot-visi bija vienādi.
Juurnieks
J
Savaadi gan. Par Vienotiibu nobalsojushi par 5,182% vairaak nekaa par SC, bet vinjiem tikai par 4 deputatu mandaatu vairaak. Cik tad uz 1%pienaakas mahdaatu.
Zelma Birzniece
Z
Kurmītim-pārāk gari.Spartieši reiz teica atēniešiem-sākumu aizmirsām un tāpēc beigas nesapratām.Kurmītis nav pametis savu saimnieku-TP
KLM
K
Un pat to iespēju - aizņemties - ne jau viņš sarūpēja. Atnāca uz visu gatavu. .................................................... ............................................................ ............ Lielāku murgu nav iespējams iedomāties, vienīgi varbūt, kā Šķēle saka, no sabraukta kurmīša - tu redz, atnāca pie jau sarūpēta 7,5 miljardu parāda, kuru nu būs jāatdod viņam, nevis sarūpētājiem ! Kurmīša kungs, Jums ar veselību viss kārtībā?
Ilmārs
I
Vēl viss var notikt. Jo ļoti lielai latviešu daļai, kā izskatās, neatkarīga Latvijas valsts nemaz nav vajadzīga. Kad tā neatkarību atjaunoja, nevis ar valsts stiprināšanu nodarbojās, bet gan ar tās izzagšanu. Un, ko tagad, kad tikai tukšs karkass kaut kā turas, bet visi vēji pūš cauri?
lūriķis
l
Kas ir sprāgoņa?No tekstiņa sanāk,ka Latvija?Laikam jau sāk aizmirsties vecai teiciens-RĪga-Latvijas ūdensgalva!
reālists
r
Tas ne kas. Vietā pieražots gan kvantitātē gan kvalitātē.
Kurmītis
K
tas bija tev.
Kurmītis
K
+++ Dombrovska veiktspēja ??+++ Kas tas tāds? Ko viņš tādu ir paveicis ? Ja atskaitām to, ka dzīvojis uz nākotnes rēķina un tērējis naudu, ko tam reizi ceturksnī izsniedz Valūtas Fonds ? Tipisks patēriņa sabiedrības produkts, kas gatavs visu mūžu pavadīt vai nu mamai, vai onkulim vai visādiem starptautiskiem augļotājiem uz kakla un dzīvot uz kredīta. Viņš kaut vienu reformu ir veicis šajā pusotrā gadā? Kaut vienu valsts konkurētspēju veicinošu pasākumu? Kaut ko attīstījis, no jauna radījis vai uzcēlis? Tu tiešām tici tām sorozīdu pasakām, ka viņš esot valsti no bankrota izglābis?? Man gan liekas, ka tikai to atlicis, aizņemoties. Un pat to iespēju - aizņemties – ne jau viņš sarūpēja. Atnāca uz visu gatavu. Iemācījies Excell tabuliņās pāris formulas – tas arī viss. Un tās pašas no tām viselementārākajām – plus, mīnus un “visiem vienādi 15% nost!” ... a elementāri smadzenes pakustināt, ka medicīnai varbūt tomēr nevar tāpat kā visiem citiem 15% “konsolidēt”, bet gan tikai 5% - šim pamatskolas otrās klases skolnieka cienīgajam uzdevumam prāta vairs nepietiek. Un to pašu savu plāniņu arī noteikti taisīja no Pasaules bankas “rekomendācijām”, izkopējot rindkopu virsrakstus. Ne jau velti pagaidīja, kamēr tās tiek pēc vēlēšanām publiskotas … Dvoješņijks nelaimīgais, par kura nesekmību maksās visa valsts. Ne jau velti šim bikses tik pilnas, ka par varītēm gribēja sev 92 deputātu spilventiņu apakšā paklāt, lai maigāks kritiens sanāk … zina taču, ko ēdis … :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas