Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Politologi: Ušakovam parakstoties par referendumu, varētu aktivizēties cilvēki, kuri šaubījās par savu izvēli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valodina
v
Uskovs iemacijas latviski. Vai tie citi kas sai zeme ir nodzivojusi savu muzu to nevareja. Ne - vini grib but noteiceji un plasaja tevzeme to nevar tapec jau vini dzivo seit un jutas paraki. Smieklligi, Parada savu stulbumu.
sim
s
Latvijā ir daudz jauku un inteliģentu krievu,tiem nav vajadzība pret krievu valoda,ka otrā valsts valoda ,jo viņi lieliski runā arī latviski.Diemžēl ir daudz vairāk krievvalodīgie,kuriem ir grūti ,jo viņi nav līdzīgi īsiem Latvijas krieviem,viņi arī protestē.Nekur citur eiropā viņi neprasa krieviem īpašas tiesības ,kaut daudz ,kur eiro[pā viņu ir daudz Berlīlē ,Anglijā viņi pamazām kūst līdzīgāki vietējiem,Vajag veicināt Latvisku latviju un problēmas mazināsies,nav ,ko klausīties viņu kliekšanā ,bet kosekventi iet uz priekšu/suņi rej -karavāna iet tālāk/.Aizliegt vajag nacionālos radikāļus ,caur likumdošanu .Dievs svētī Latviju.
alberts
a
"Valodu" sodien cirka var iemacīties arī merkakis - kapec Kanada - azerbaidžāņu kopienai vajag ziņāt algļu valodu - veikala tacu VISS redzams .Tapat seit!
  • 0
  • 0
Patiesā seja
P
Un tā nu mums Ušakovs parāda savu patieso seju .... viņš būs nobijies ko par viņu teiks maskavieši par pārlieko "draudzēšanos" ar suņu tautu un nu tagad skaidri visiem parādijis kurā pusē stāv - austrumu fašistu, okupantu, noziedzīgo Kremļa imperialistu pusē.
Tas labi
T
ka Ušakovs neizturēja un parādīja īsto seju. Vismaz tiem muļķa latviešiem, kas balsoja par SC, ZRP koalīciju. nokritīs brilles no acīm.
Rags
R
Viens kretīns ir ,kas sēž Rīgas domē spicē, bet muļķa letiņi vēl spriež par to vai okupanti Latvijā ir vai nav, vismaz es teikšu tā visi tie, kas parakstās par krievu valodu, kā otru valsts valodu Latvijā iestājas par latviešu tautas okupāciju un viennozīmīgi dēvējami par okupantiem un arī Ušakovs ir vistīrākais okupants viņa vieta ir krievzemē, ne Latvijā un tad viņam arī būs valsts valoda krievu valoda, jo nevies krievu tautu okupēt nevēlas vai nevar, toties krievi veicot šo parakstu vākšanu par otru valsts valodu Latvijā okupē latviešu sabiedrību un pielieto visus pūliņus lai šo sabiedrību pārkrievotu un iegūtu varu pār Latvijas zemi.
Girts
G
Krievvalodīgais paliek krievvalodīgais. Pljaskas, bajaans, ogurečiks, vodočka.........
ak
a
jā šeit dzīvojošie krievi nav īsti krievi, lielākoties tie ir tumsoņi.
ks
k
nožēlojams cilvēks
Oskars
O
Kad viņu NOŠAUS un kāpec SAEIMA pieļauj tādus AMATUS ieņemt NEPILSOŅIEM jeb pilsonības PASES kuri NOPIRKUŠI.
Gladiola
G
Par ko te tāda cepšanā? nu nesavāks taču tos parakstus! Esmu pret krievu valodu kā otro valodu un tāda parakstu vākšana mani vispār nebiedē. Taču, kad paskatos, kas te notiek komentāros, tad tīri vai smiekli nāk, cik latvieši te vājiem nerviem un kā krīt virsū vienam nabaga krievvalodīgajam, kas vēl piedevām raksta latviski! Vladimir, tā ir Tava valsts arī! Un Tu šeit tiešām neesi ciemos! Malacis, ka latviski raksti! Par krievu valodu kā otro valsts valodu Tev nepiekrītu, bet tomēr žetons, ka vispār uzdrīkstējies te izteikties.
Reālais
R
Mūsu dižie latviešu politiķi ministri no ZRP un Vienotības nobalsoja, lai šo neliešu parakstu vākšanai piešķirtu naudu, vienīgi VL/TBLNNK ministri nobalsoja, kā latviešiem pienākās PRET tagad Āboltiņa un Zatlers žvangst droši vien aizmirsa ko solīja saviem vēlētājiem vai tas ir atmiņas zudums, man viņu vietā būtu kauns vērt muti vaļā it sevišķi Zatlera vietā, kurš vēl nesen atpakaļ gribēja atdot valsts stūri šo neliešu SC rokās, lai Krievija ar savas tautas masu valdītu pār latviešu sabiedrību pildot savu okupācijas vēlmi.
Valters
V
Vienkārši cūka, kas ieņem Rīgas mēra amatu, bet domāju, ka paši latvieši vien esam vainīgi, ka paši savu valodu ignorējām, lai to valsts finasētajās skolās mācības notiktu latviešu valodā, veidojām, lai no tā sabiedrību atrunātu SC iespaidā, tagad no SC saņemam pretī otru valsts valodu krievu valodu un pieļaujam to, ko neviena nācija savā zemē nepieļauj, jo tas ved uz okupāciju tikai mums ir tādi dunduki latvieši un politiķi latvieši, kas ar to samierinās, lai glaudītu šos parakstu neliešus SC pa sapalvai, man jau sen bija skaidra viņu īstā seja, ka tie vēlas varu pār latviešu tautu, viņu etnisko zemi, piekopjot okupācijas politiku.
Edža
E
Ko jūs visi uztraucieties, ušakovs taču visu laiku tāds ir bijis. Neatbalstīja parakstu vākšanu no sākuma tādēļ ka bija pārliecināts ka drīzumā tagadējā valdība kritīs un nākamā būs izveidota ar sc. Bet tagad neskatoties uz visādiem ZRP vipindroniem viss liecina ka šī valdība tomēt nostrādās visus trīs gadus un ušakovs to saprot. Neejot parakstīties viņš zaudē daudzas balsis nākamajās vēlēšanās.
mja
m
Ja vareetu noformuleet kas tas taads Krievvvalodiigais....nav ne ukrainis, ne igaunis, ne c.hukcha...nav pat krievs.Nav taada buutne krievvalodiigais.Ir dziivesveids - krievvalodiigais!Paziimes? Ciemos ierodas neluugts, ,,kachaa pravas,, , neciena vietu , vidi , dziivesveidu vietu kur invazeejas .Pirmkaart savu sazinaashanaas liidzekli - krievvalodu , ieviesh cietumos.
lauķe
l
Ko gan citu no okupantu armijnieka atvases varēja sagaidīt.....Divkosība un meli ir Ušakova īstā daba.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas